טוב, הגיע הזמן שלי לעזוב את השרת הזה(או מה שנשאר מימנו)
חבל שזה מה שנשאר מהשרת ,שזה מה שנשאר מהפורום ומכל הקהילה הזאת שלצערי רק תדרדר
כל האנשים שהיו פעם עזבו והלכו(חוץ מיוני) אני נשארתי בין הוותיקים פה מכל הקהילה הזאת
למרות כל הוותק הזה לא יצא לי כלום, השקעתי והשקעתי ודרכו לי בפרצוף
אם אני תורם כל כך לקהילה ואני מקבל יריקה - לא מקבל כלום.
החלטתי לעזוב את כל מה שקשור פה לסאמפ
יש לי כמה מילים להגיד לבנאדם מאוד חשוב: רועי אתה צריך להתבייש!, תאמין לי אתה זבל של באנדם
תגיד לי באיזה רשות היית לך לשנות לי את הסיסמא למשתמש בfxp?(עוד לפני שהייתי בארפי)
ועוד להגיד לי אחרי זה: "יש לך בעיות שחק פה בסטלה זון"
רועי זה היה משתמש שלי עם חברים שלי, אנשים שמכירים אותי בכינוי הזה השקעה שלי בשחקן השגתי את הכסף שהיה בו ביידים שלי,
קניתי את הנשקים ואף אחד לא הביא לי אותם , הרגתי איש איש עד שהגעתי לרמה ואתה מחליט לשנות לי את הסיסמא?
והכי חמור רועי: אתה לא מתבייש לעבור למקום אחר? , לבגוד בקהילה שלך
רועי רועי, אתה בנאדם מגעיל שלא יודע לתכנת בגרוש המוד שלך , 5 שקל לא היו קונים אותו
אתה שמת זין על הארפי, ולבסוף אתה עובר מפה בלי להשאיר לנו כלום, בלי להשאיר לי תמוד שאני יוכל למצוא מתכנת
עזוב מתכנת רועי, אני יכולתי לסדר דברים
את הבאג של הפריצות אתה ייצרת בעצמך , כן כן תדעו שרועי עשה תבאג הזה
לקח לו המון זמן עד שהוא סידר האמת שברק היה זה שעזר , שלחתי לו את הפאבליק מתוקן והוא דאג שרועי ישים אותו * - תודה ברק
בקיצור: הכרתי פה אנשים שהייתי מעדיף לא להכיר, עשו לי קטע מאוד מלוכלך בשרת דיאם , אני לא מתכוון להמשיך לנהל פה את הרול פליי
מצטער חברים: אני לא יכול לקדם את השרת שאין אמצעים , אין מוד אין ftp - אין כלום
כדי לעשות איפוס למכוניות שלוקח 5 דקות דרך ftp, הייתי צריך לאפס ידני, זה אומר שאני צריך לקחת מכונית באיזה מקום להביא אותו למגרש חנייה
להחנות יפה ולעשות פקודה
איפוס מכונית שלוקח 5 דקות דרך הFTP , לקח לי שעתיים ידני - כי אין אמצעים
לצערי אני לא יכול להוסיף פאקשיינים ידני, רק דרך המוד - שכמובן לא נתנו לי אותו ולא יתנו לי אותו
אני פורש בלי שום כוונה לחזור לקהילה הזאת
חשבתי שפה זה משהו "שונה" אחר - אבל לא, פה מנסים לחכות מקומות אחרים ולא מצליחים
יש כמה הקדשות חשובותאני יודע שלא רשמתי מלא אנשים חשובים שהיו איתי, אבל מצטער אני גם ממהר)
ברק- בנאדם שאולי היה קצת חרא, אבל לא , הוא לא מפקיר וזה שידפוק אותך, ברק אני אוהב אותך
קובי - אתם לא יודעים מה אתם מפסידים פשוט לא יודעים!
שון- הוא באמת עוזר ומשקיע, מאוד עזר לשרת וכמההה שהוא אוהב פה את הקהילה ולא מוכן לעזוב.
ניר- ניר אני מקווה שאתה תנהל פה את השרת ותצליח יותר ממני , לך הכי מגיע אתה הכי בוגר פה
אופיר - אחד שבנו את היסודות של השרת הזה, הוא פשוט עזר לשרת הזזה בצורה מטורפת
תומר - תומר איזה שחקן אתה,שמחתי להכיר אותך וחבל שפרשת אחי
מתן - מתן הצעה, אל תהיה מניאק, אם רע לך תגיד ולא ללכלך מאחורי הגב, אבל גם אתה אחלה אחי
תומר - תומרררר כמה שלא רציתי להוריד לך תאדמין, אבל התעקשת - באמת תומר חבל לי עליך נשמה
עידן - תודה , פשוט תודה אחי אני יודע שאתה פירסמת את השרת ועזרת להתקדמות שלנו פה ורואים את זה!!!
אביאל - אביאל תמיד היית שקט, אבל תרמת רבות לקהילה פה תודה על התרומה אחי.
אדי - יא אללה איזה אדי זההה!! חולה עלייך אחי חולההה!!!!!!!!!!!!
בקשות אחרונות :
תעלו את ניר שינהל את השרת*
שון תהיה אחראי לידרים*
תורידו לי את הניהול*
להת'