טוב לאחרונה ראיתי שקצת הגאנגים והמאפיות לא יודעים מה החוקים שלהם ומה הגבולות שלהם ומה התפקיד שלהם
טוב אני רוצה לתת קרדיט לריאן מונטנה על זה שנתן לי תרעיון למדריך((לא נתן בידיוק הוא אמר לי שעשיתי משהו שלא עושים במאפיה ואז הכנתי מדריך))
חוקי היתנהגות:
1.חוק ראשון לישמור על חוקי ה RP
2.אם נגיד ועצרו אותך מישטרה ורוצים רישיונות וכאלה אל תתחילו ליברוח ולהגיד להם זין וכאלה תנו להם רישיונות ביגלל שאתם צריכים לישמור על פרופיל נמוך ואם תעשו בלאגן אז סתם יהיה פרופיל גבוה וזה די NonRp כי באמיתי המאפיונרים והגאנגרים שומרים על פרופיל נמוך
3.לא גונבים מכוניות למאפיה אחרת את כל המכוניות שלהם כי זה קצת לא הגיוני באמיתי מאפיונרים לא באים וגונבים את כל המכוניות של מאפיה
4.אל תנסו לעשות בלאגן על שוטרים וכל שנייה לנסות ליתפוס שוטר כי זה לא הגיוני זה NonRp אל תנסו כל שנייה לחטוף שוטר כי זה עוד גבול שלא חוצים
5.אל תנסו בכוונה ליגרום למישטרה לרדוף אחריכם זה סתם NonRp כי אז הם יתפסו אותכם ויגלו את הכל על העולם התחתון ועל העססקים שלכם כי הם יוציאו מכם בכח
6.אל תבואו סתם למאפיונר או גאנגסטר ותגיד לו על מה אתה מיסתכל וכאלה זה סתם מחמם ולא הגיוני כי באמיתי אתה לא בא לכל אחד מאפיונר ואומר לו על מה אתה מסתכל((ראיתי מלא שעושים את זה))
7.אם נגיד ואתם בקרב יריות בין מאפיה למאפיה אל תתחילו להיתחמם ולהתחיל סתם ככה לירות קרבות יריות זה לא ככה קרבות יריות זה לא צפוי זה בא כאילו בפיתאומיות אל תנסו ליגרום להם להיתפתח כי באמיתי מי סתם ככה ירצה להיפגע מכדור כל שנייה
8.נגיד וראיתם שוטרים או מאפיונרים מיסתובבים במכונית אל תתחילו פיתאום לרדוף אחריהם ולעקוף אותם ולעשות להם בלאגנים כי באמיתי זה לא ככה אתה לא פיתאום רואה שוטר או מאפיונר ומתחיל לרדוף אחריו כאילו אין עולם
9.נגיד ואתם שודדים מישהו לא כל מי שאתם שודדים חייב לעשות לו PK כי באמיתי זה לא ככה כל מי שאתה שודד אתה הורג אותו אבל אתה כן צריך להשביע אותך לא לספר אחרת תעשו לו בלאגן((PK))
10.אם נגיד אתם רואים מישהו שעושה טסטים למאפיה שלו או לפאקשטיין שלו אל תבואו עליו תיכנסו לו למכונית ותאיימו שתהרגו אותו כי זה סתם בשביל להציק כדי שהוא לא יעשה טסטים וזה בכוונה כאילו
עד כאן המדריך שלי קרדיט לי על כתיבת המדריך
ורק אל תישכחו זה לא חוקים שמחויבים לעשות אותם זה רק המלצות שאני מציע לכם לעשות