1. Omer Simson .
הילד הכי נונארפי שיש !
הוא מציף אחושרמוטה
הוא נונארפי מגעיייל הוא מוציא נשק חופשי ליד המשטרה !
לפי דעתי הוא צריך לקבל באן . הוא גם DM מיסכן . אני לא מבין למה אף פעם אני לא רואה אותו בכלא :O
2. Tamir Spark .
הוא מוציא MP5 חופשי לו במשטרה ומרסס את כל כדור הארץ.
אני חושב שצריך להביא לו באן ! זה פשוט מרגיז ! שילדים נונארפי הופכים את הילדים שיש להם הכי ארפי בעולם
לארפי מעפן .
Johnny Ricardo .
הוא חושב שיש לו ארפי אבל הוא RK , DM , MG והכל !!!
הוא חתיכתת נונארפי מסריח וזה לא כיף לשחק ככה !! סתכלו אפילו !!
4. Jack Santos.
מתי תבינו ?!?!
הוא האאאקרר !!!
יש לו איירבייק והוא הודה בזה !!
היננו במרדף והוא איבד אותי אז הוא השתגר אלי !!
מה זה החרא הזהה תנו לו כבר באן כוססעמק !!
שתדעו לכם כמה חוקים !
בתחנת משטרה יש שוטרים IC !!!
אי אפשר לעשות שם פשע ! אף פעם המקום הזה לא שומם !
אין לאף אחד אפשרות לעשות /try על בן אדם ! אי אפשר /try להביא אגרוף לאדון ולעלף אותו !
צריך לעשות /me Attemps to punch his face
/do success ?
ואם הוא עושה ?do success אז הצלחת ! אסור לעשות טרי על בן אדם !
שמעו אני הייתי לידר אזטקס ב LS-RP אני יכול ללמד את כל המדינה הזאת ארפי !
אני לא רואה פה אף אחד בארפי .. אין ילדים בגרווש שיש להם ארפי חוץ מילדים שבשרתים אחרים ! נגיד ****** (סליחה אם אסור לפרסם)
כולם שם ארפיי משוגע יש להם ! עושים קראק מכל מכה וזה ! השוטרים שלנו בשרת שלנו צריך להוריד להם את כל החיים והם עדיין לא יעשו קראק ! זה פשוט מסריח !!! שתבינו עכשיו למה ילדים עוזבים את השרת !! עומר סימסון הוא הילד הכיי חסר ארפי שיש ! אם יש ילדים ארפי אז זה כל מי שבבאלס להגיד לכם למה ? הם לא דיאמרים מסריחים !! הם משחקים אותה גנגססטרים אמיתיים ! הם והגרוב ! אזטקס הם DM אחושרמוטה .. המשטרה DM אחושרמוטה .. עשיתם מהמשחק הזה חרא של משחק כבר הרסתם את כל השם של ארפי !! וגם אם אתם בגאנג אתם אמורים לישמור על פרופיל נמוך !! לא ללכת ברחוב שתי מטר בתוך התחנת משטרה ולהגיד "U got 3 seconds to give me all of your money or i shoot" כי המקום מפוצץץץץ בשוטרים IC !! אז ילדים תלמדו כבר לשחק ארפי !!
אה ושמעו !! זה ארפי להגיד שאתה מוכר אותו ואז לעשות לו אג'קט !! זה נקרא ארפי טוב !!
וגם מותר לכם לקחת לו את המפתחות מהרכב ולברוח ! אם הוא לא מרמה והם באמת שלו .. ומותר לכם גם מלאא דברים בארפי ! אסור לכם לדווח על מישהו אם הוא שיקר עליכם IC !! מותר לשקר תמיד בIC !! זה כמו המציאות ! קיצר אתם חייבים ללמוד דחוף ארפי !
אם עושים לכם פשע ואתם ליד הקופסא שרושמים סתם דוגמא /Vagos אז אתם יכולים להושיט יד ולקחת את הנשק שלהם ! ואז הם יצטרכו לעשות לך /give gun שזה OOC .. עכשיו ילדים לשבח :
Ryen_Montana .
יש לו ארפיי בנבנבנבנזונה ... אני לא מבין מה הוא עושה פה ..
אחד הארפים הטובים שראיתי ..
Ralph_Pearce
יש לו דמיוון ענק ומפותח !
הוא עושה את הדברים הכי טובים שיש במשחק ארפי !
אני מכיר אותו גם מLS-RP ! והוא לידר באלס בשרת .. ביגלל זה אין לו הרבה ילדים בבאלס כי לאף אחד כמעט אין ארפי בשרת הזה אז הוא לא מוסיף אף אחד ..
Dominik_Torreto
גם לו יש אחלה ארפי .. אבל יש עדיין על מה לעבוד ..
ולעניין :
רוצים פאקשן \ גאנג שבאמת יש לו ארפי ?
על תילכו למשטרה !
על תילכו לאזטקס !
הפקאשנים החוקיים היחדים הם : News (רדיו החדשות וזה .. ) ,
הגאנגים : BALLAS / GROVE !
קצת תמונות P: !
תמונה 1. מכוון עלי נשק בתחנת משטרה
תמונה 2. OOC IN IC BY FAUST
תמונה 3. איזה כיף זה להסתובב סתם אם נשק בתחנת משטרה הא ?
5. ומה זה אמור להיות ?! MG !
והוא בינתיים לא קיבל כלא ..