- רקע בנושא הפורום:
סקינר , מודר , יוצר TXD , ומתעסק בכול קבצי הGTA , אתם תוכלו לראות בהפצצות שלי לדוגמא האורות של האוטו בצבעים לוגואים חדשים בתוך סאמפ ועוד...
- ותק בפורום:
חודש וחצי
- הערות נוספות:
תקשיבו , ובאמת , אני יוצר סקינים , כול העלאה שלי של מוד שיצרתי , אני תמיד אבל תמיד נותן קרדיט לסטלה , אם אני מפרסם
סירטון שמראה מוד או משהוא אני תמיד שם את הכתובת שלנו .
אני יוצר סקינים עם הכתובת שלנו עליה , לפי דעתי המנהלים זנחו את הפורום , ולא ראו כמה הוא חשוב , ופורום מי סוג זה
הוא פורום עם הרבה פעילות בכול הקהילות האחרות .
במידה ואני יעלה , אני הולך להתחיל קצת לשמן את הלינקייה , זאת אומרת שמתפרסמים המון מודים ומדריכים , והם לא מגיעים
לשום מקום , יש מודים שהרבה אנשים מחפשים , מפרסמים אותם ועם הזמן הם פשוט נשכחים בין העמודים...
והלינקייה לא מתחדשת בכלל , יש אותם הדברים , בלינקיות של קהילות אחרות הם ממש גדולות , כי ככה הם צריכות להיות הלינקייות
יש המון מודים חדשים , ולנט בלינקייה הקטנה יש ממש קצת וישנים ,
כך שאם אני יעלה אני יביא חידוש,אחדש את הלינקייה , יכניס לשמה דברים חדשים, בידיוק כמו שעשיתי בפורום ריקודים .
ורק רציתי לציין שוב שהמון דברים נדירים מתפרסמים והם לא מגיעים לשום מקום פשוט נשכחים בין העמודים , ואני אדאג
להגדיל את פורום מדיה מודים וסקינים ולגרום לו להיות פעיל יותר , וכמו מה שאמרתי שיכול לקרות למעלה , לא יקרה , הלינקייה
תגדל והפורום יתחיל לזוז כמו שצריך !
עכשיו השקעות שעשיתי , והם יתרבו , תאמינו לי יש לי כול כך הרבה תכנונים ודברים שאף אחד לא המציא להעלות ולהביא את החסות אלינו:
פרסום|הפצצה שלישית חבילה ענקית של NRG
פרסום | Hummer H2 סקין איכותי
פרסום|San Andreas Teleport Tool
פרסום|שליטה על הדלתות+כולל מדריך Car Control v2
פרסום|מוד סקייטר san andres mod skte
פרסום|מוד גלישה *חם כמו סחוג*
פרסום|מוד סקינים לנשקים *לוהט*
פרסום|סקין מטוס קרב hydra
פרסום|מוד מגרש כדורסל *חמחמים*
פרסום|סקין מטוס קרב hydra ה- F 35
ושוב , יהיו עוד רבים !