עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 22

אשכול: תלונה|מתן אני לא מאכזב אתה מכיר אותי

Toni_Pinto Toni_Pinto מנותק טירון
    שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה|מתן אני לא מאכזב אתה מכיר אותי

קודם כל זה אח של אדי פשוט נכנסתי למשתמש הקודם שלי כי אני לא זוכר תסיסמא שלו והוא לא בבית...

אני אוהב לשים שירים יא אללה:

קיבלתי תלונה שהשיר קצר מדי:

שמך:מוני

שם בשרת:Tony_Valenti

שמו של האדמין:Or_Fandina,Tamir_Spark

פירוט:פירוט קודם כל על אור ואז על תמיר
    אור:
    יצאנו לסיור משטרתי רגיל ביום קיץ חם,פתאום ראינו מישהו שנוסע במהירות+נתקע בעמודים(נונ ארפי,לא בעיה שלי אבל בואו נמשיך)אני לא יזכיר את שמו כי אני לא רוצה שיסתבך מסכן,רדפנו אחרי שני ניידות+סירנות+מגאפון לעצירה(הוא חייב לדעת לפחות אנגלית,וזה מוסרי לעצור בצד ששוטר מאחוריך אם סירנה)
    פתאום אור משתגר אליו(חשוב לציין כי היה בדיוטי)לקח אוטו מהיר ממול לסיטי הול ונסע לכיוון של X(שם בדוי,הבחור המסכן)
    X עצר יצא מהאוטו ונכנס למכוניתו של אור(חשוב לציין כי אור עדיין בדיוטי)אוקי ואור התחיל לברוח,מן הסתם לא רדפנו אחריו מתוך כבוד לאדמין ומתוך בלבול
    שלחנו לו הודעה פרטית שאומרת:
    אתה בדיוטי אתה לא יכול לעשות דבר כזה"
    בתגובה החזיר:
    אופס לא ידעתי,
    האופס המפורסם הזה,אח אח אח
    אמרנו לו בכלל למה אתה עוזר לו ואתה לא מכיר אותו איסי,חשוב לציין שX חדש בשרת ובדיוק נרשם(מידע שנמסר מאחד האדמינים שעוזר לנו בתלונה)
    הוא אמר בתגובה:
    הוא חדש הוא לא יודע ארפי אני מלמד אותו,
    אכשיו זה הקונפליקט פה,יש לו מיליון ואחד מדריכים שילמדו את סבא שלי ארפי בנזונה(סליחה על הדיבור),
    והוא לא יכול להעדיף אותו על פי בחור אחר שנותן לו ג'ייל או קיק על נונ ארפי ואומר לו תלמד מדריכים(פרוטקציה בלשון המעטה)
    אוקי נמשיך לכיוון של תמיר:
    מיד אחר כך ראינו את תמיר+אור+X נוסעים באוטו ומלמדים אותו ארפי(לטענתם),לפי דעתי אדמין אחד מספיק כדי ללמד(אפילו לא,שיקרא מדריך.)
    ביקשנו שיעצור או או סי ושאלנו את X למה הוא ברח לנו,תמיר ישר התערב בטענה:אנחנו מלמדים אותו ארפי עזבו אותנו וברח.
    אכשיו חמש דקות לאחר מכן,הסיור המשטרתי ממשיך,
    פקודה מהשוטר קסנובה מורה לנו ללכת לאזור הJefferson hotel ולסייר שם, אחרי סיור מעמיק ירדנו משם קצת והגענו לשכונה שכנראה של הגרוב,
    מיד לאחר שהבנו שזוהי השכונה של הגרוב(או או סי,איסי אני לא יודע על זה)הסתובבנו והמשכנו כרגיל,כנראה שתמיר שעדיין נטר טינה על אותו דקה שביזבזנו ורצה להחזיר,נתן לשנינו(המסיירים)כלא ל150 שניות(זמן לא מוגזם,די סביר)על MG בטענה שאנחנו לא מכירים את המקום,
    תגובתי לעניין היא:לא דיברנו אם אף אחד לא הסתכלנו על אף אחד,למרות שתמיר עלה על דיוטי בשניה שראה אותנו כדי למנוע אי נעימות(חשוב לציין כי גרני אריגון היה איתו בשניה הזאת IC ולא דיוטי)לאחר מכן הוא נתן לי קיק ואמר לי בקיק להלן:מיד כבר.(רק כי אמרתי לו אני עושה עליך תלונה בפורום מיד!)
    זהו אין לי מילים לתאר את זה חברה הארפי פה לא ברמה הכי גבוהה ולדעתי אתם תפסידו שחקן או שלוש לפי מה שאמרו לי אם לא תטפלו בהם תודה.
    עריכה:אני מוסיף תמונת AP של אור.... איפסנו הכל תתחיל מחדש בלי AP

הוכחות:

הקיק:צונזר מסיבות אישיות,

הוחכה לדיוטי:אתם גם יכולים לראות את האוטו שX נסע בו ומהר נכנס לאוטו של אור וברח"סולטן"שחורה

בלי צ'יטים בלי איי פי ותמכור תרכבים שלך גם... ויש להוסיף גם שאם אני לא השפעתי אז אף אחד לא ישפיע... בצדק אני לא יהיה מופתע אם תמיר או אור ישארו כי שניהם אמורים לרדת.....
    נערך בפעם האחרונה על ידי Toni_Pinto : 19/10/09 ב 14:43

Or_Fandina Or_Fandina מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Fandina Family
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שלום.
    בקשר לתלונה,אני הייתי דיוטי ואני הכרתי לבחור את המקומות במשחק,רק שאתם הפרעתם ועוד לאדמין בדיוטי שנוסע,כשאתם רואים אדמין דיוטי נוסע אתם לא אמורים לאמר לי "עצור בצד" ו/או לעמוד מאחוריי,זה נחשב לבלתי נראה.
    בקשר לכסף במשחק,הסטאטס שלי הוחזר ע"י Idan Dadon בחלקו וחלקו השני ע"י Martino Daniez.
    המשך יום נעים.

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סטאטס לא מחזירים לפי מה שמתן אמר,שניים כל דיברנו אליו לא אליך אתה סתם ישר השתגרת והפרעת לנו
    וגם מקומות מראים בטוטוריאל אז הוא לא נראה לי היה צריך עזרה

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    אני מחכה לתגובה של תמיר ,אחרי זה אני יראה כבר מה אני יעשה.
    ואהבתי תשיר הראשון=]

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה כאילו זה לא מספיק בשבילך גל? אתה לא חושב שזאת קצת הגזמה מה שאתם עושים? נו באמת אי אפשר ככה

שם פרטי
    Fandina Family
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מוני,זה ממש לא מה שקרה,הבחור למד ארפי ואני לא השתגרתי לאף אחד,כי אם הייתם עוצרים אותו הוא לא היה יודע מה לעשות,כי הוא עוד לא למד ואז היית מתלונן עליו במקום עליי,אז עדיף לי שתתלונן כביכול עליי ולא עליו כי זה לא אשמתו שהוא לא יודע עוד .
    הוא כן היה צריך עזרה וזה לא רק טורטיאל,לימדתי אותו סיטואציות לדוגמא שמתנגשים בעמוד מה עושים וכד' וכד',אני יכול להפנות אותו גם לפה שיעיד לא אכפת לי.

עכשיו אני אעזור גם לתמיר.
    תמיר הביא לך קיק כי אתה איימת עליו,הוא בהתחלה הביא לך כלא מכיוון שהפרעת לנו ועוד היינו דיוטי,עצרת לידינו ואמרת לנו עצרו בצד,עוד לאדמינים שבדיוטי.
    נכנסת לכלא והתחלת לאיים עליו,לכן קיבלת את הקיק.
    צהריים טובים.

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא זה לא היה בגלל זה אור.

זה היה בגלל שאני בגרוב ופתאום אני רואה אותו ואת חבר שלו באים לגרוב ואומרים לי אנחנו עושים פטרולים...

מאיפה אתם יודעים את המיקום שלנו בדיוק !? פטרולים עלק סבבה נתתי לו כלא אז הוא מציף אותי ומאיים עליי בפרטי

אז הבאתי לו קיק.. ואחר כך הוא המשיך לאיים

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא איימתי פשוט אמרתי
    סיטאוציות יש לו מדריכים אור יש לו הכלללל הכללל הוא לא צריך עזרה זה כמו שאני יגיד לך בוא תלמד אותי להביא ביד(דוגמא סליחה על השפה) אתה תלמד אותי? לא,אתה יודע למה?! בגלל שזה לא מוסרי,הוא נכנס לשרת ארפי ובחוקים כתוב!:מי שנכנס לשרת מחוייב לדעת ארפי. נקודה אומרת נקודה,
    שניים כל אני לא אמרתי לכם עצרו בצד את מעוות הכל!
    תראה:שיחקנו,ראינו את אסף,הפעלנו סירנה כדי שיעצור והוא התחיל לברוח,חמש שניות אחרי זה אתה השתגרת אליו,בדיוטי,המשכנו כרגיל ואז!
    הוא נכנס לרכב שלך וברחתם,ועוד אתה אומר סליחה לא ידעתי שהייתי בדיוטי למרות! שהשתגרת אליו! בדרך פקודות אדמין!
    תמיר בוא אני יסביר לך במורחב מה קרה
    הסתבבנו בשכונות,ראינו שכונה נכנסנו אליה(נורמלי לחלוטין),הבנו תוך כדי נסיעה בשכונה כביכול הזאת שזוהי שכונה של הגרוב,השכונה היא מעוקלת כך שניתן לעשות פרסה,עשינו פרסה והלכנו,חמש שניות אחרי זה כלא על MG,
    סיבה ראשונה למה הכלא לא מוצדק:באנו לסיבוב,פטרול,סיור או איך שתקרא לזה,והלכנו.
    סיבה שניה:לא פשטנו לכם על המקום,אני לא הלכתי לצ'יף שלי ואמרתי לו אני יודע איפה הגרוב, אני פשוט IC ראיתי מכוניות ירוקות(אני לא יגיד שזה לא מוזר אבל נמשיך כרגיל)ואותך עומד שם,זהו שום דבר שיש לי לחשוד בו!.
    ועוד משהו להוסיף
    אני לא הצפתי לא קיללתי ולא איימתי כולה אמרתי אני יתן עליך תלונה,
    זהו!!!!!!!!! וווווווואוווואואואואואאואואוי איזה קשה הבנה אתם אני מאמין שהחכם שיבוא ויגיד שהתלונה מוצדקת הוא מאוד חכם...

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז שמע שאני עשיתי את זה פעם אחרונה אמרו לי MG MG אז מה אתה רוצה שאני יעשה ? אמרו לי רק אם אתה עוקב אחרי משהו אפשר לגלות את המיקום .. בגלל זה נתתי כלא כי לא היה אף אחד שעקב אחריי

ובקשר להצפה :

תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !
    תוציא אותי מיד !

זאת כן הצפה ואתה מאיים יורידו לך תאדמין אני יתקשר עכשיו למתן ויורידו לך
    נערך בפעם האחרונה על ידי TaM1R : 19/10/09 ב 15:41

שם פרטי
    Fandina Family
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אנחנו לא קשי הבנה,אם תקצץ קצת בשורות ותכתוב כמו שצריך נקרא הכל.
    אומר לך משהו,המדריכים אכן עוזרים והוא הופנה למדריכים,אבל למידת ארפי לא מתבצעת ע"י קריאת מדריכים אלא ע"י משחק,רק כך לומדים ארפי טוב.
    צהריים טובים.

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תראה אני משוכנע שאתה אדם נבון,לא באתי ויריתי בכם ולא באתי פשוט הסתובבתי,אפשר להגיד את זה ככה אני לא זכרתי שזה המקום של הגרוב לא ידעתי זאתי הטעות שלי,אני לא משחק פה יום ולילה שאני יודע איפה כל פאקשן אני לא ידעתי! אתה מבין?
    ההצפה לא הייתה אני חיכיתי 3 שניות אחרי כל הודעה ושניים כל אני אמרתי אני פותח עליך תלונה לא מתקשר לא כלום,

מי כמוך יודע ארפי אה אור?, מספר אחד בשרת (ציניות) מאחד לאחד, איש שלא יודע אנגלית, או אפילו לרשום בעברית בלי שגיאות לא משכנע אותי שהוא יודע ארפי אתה יודע למה? כי ארפי זה לאנשים חכמים לא לילדים בני 12 אתה מבין?
    תראה אני פשוט מציע לך להשקיע בבית ספר מאשר במחשב תראה לאיזה רמה הדרדרת....
    נערך בפעם האחרונה על ידי Toni_Pinto : 19/10/09 ב 15:51

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה לא מתקשר מה אתה עושה צחוק?! אתה אמרת "עכשיו אני מתקשר למתן אל תנסה אותי" לפחות אל תשקר

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סליחה על הדאבל אבל הייתי חייייייייבב!!

יש להוסיף שכשאמרנו לאור אחרי שאסף התגנב לו לאוטו אמרנו לו שהוא בדיוטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והוא אמר אופס לא ידעתיי!!! וירד מדיוטי יש לי תמונה!!!!!

אתה לא מכיר אותו איסי אתה לא אמור לעזור לווווווווווווווווווו וכמובן שלא לברוח איתו משוטרים שאתה איסי מנהל האי בי סי!!!!!!!!!! אלוהים יעזור לכם כולם פה

אני יכול להשבע גם שלא אמרתי את זה שמתן יבדוק בלוג מצדי! אני לא אמרתי את זההה אין לי בכלל תטלפון שלו

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סבבה שיבדוק..

שם פרטי
    Fandina Family
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חתיכת חצוף,אתה שגית ואתה מתלונן ובנוסף אתה מדבר אליי ככה,אני מפסיק להתייחס לתלונתך ואני לא ארד לרמה שלך,פשוט חוצפן.

שם פרטי
    מוני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שגיתי? בקשר למה? סליחה? תבדוק טוב טוב את המילים שלך לפני שתגיד אותם לא לימדו אותך? מי אתה בכלל! אני ידבר למי שבאלי איך שבאלי קודם כל! ניסיתתי לדבר איתך בהגיוניות אבל אי אפשר איתך אני מתכוון שאתה פשוט קשה חתיכת דיסלקט מי לימד אותך בכללל הייתי פותח לה תיק במשטרה למורה שלך איכס הרמה שלכם פה יררדדדדהה מזה טוב טוב טוב אני גם לא יגיב עד שמתן זה פשוט נהיה ספאם איתך אור פשוט ספאם.....

Forrest_Griffin Forrest_Griffin מנותק טירון
    שם פרטי
    Hamad
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תמיר אתה ממש חוצפן

אני והוא יצאנו לפרוטל

אז פתאום עברנו לידכם

אחרי דקה פתאום אתה נותן לנו כלא

סיבה
    MG

לא דיברנו לא עשינו כלום

פשוט בושה

רק נסענו

אני שאלתי אותך מה עשיתי שקיבלתי MG
    ואתה יצאת מהשרת

חבל שלא צילמתי תמונות

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תגידו לי אתם לא מתביישים ?! איך אתם יודעים תמיקום שלנו ?! חבל שאני לא צילמתי תמונות.

שני MG מטורפים

Forrest_Griffin Forrest_Griffin מנותק טירון
    שם פרטי
    Hamad
    קיבל לייק
    0 פעמים
    איזה מיקום מה אתה רוצהההההההההההההההההה

ואפילו אתה לא מסביר לי בפרטי ואתה ישר יוצא

ואנחנו ישר הסתובבנו והלכנו!

לא אמרנו לכם כלום!

היינו שניה שממה

שם פרטי
    Fandina Family
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הוא מתכוון איך הגעתם בכלל לשם,הרי זאת סמטה.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21/11/09, 15:00
  2. חדש פה!! אבל למי שמכיר אותי אני לא חדש :)
    על ידי BuLL(S)HiT בפורום מה שבראש
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 20/01/09, 10:41
  3. [תלונה] למה אני לא יכול לכתוב בפורום משחקים?
    על ידי ShimPanZa בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28/06/07, 14:38
  4. למה אני לא יכול לפתוח שרת ביתי מאז הפאצ החדש?
    על ידי Black`D-N-A. בפורום TO תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21/05/05, 22:54
eXTReMe Tracker -->