קודם כל זה אח של אדי פשוט נכנסתי למשתמש הקודם שלי כי אני לא זוכר תסיסמא שלו והוא לא בבית...
אני אוהב לשים שירים יא אללה:
קיבלתי תלונה שהשיר קצר מדי:
שמך:מוני
שם בשרת:Tony_Valenti
שמו של האדמין:Or_Fandina,Tamir_Spark
פירוט:פירוט קודם כל על אור ואז על תמיר
אור:
יצאנו לסיור משטרתי רגיל ביום קיץ חם,פתאום ראינו מישהו שנוסע במהירות+נתקע בעמודים(נונ ארפי,לא בעיה שלי אבל בואו נמשיך)אני לא יזכיר את שמו כי אני לא רוצה שיסתבך מסכן,רדפנו אחרי שני ניידות+סירנות+מגאפון לעצירה(הוא חייב לדעת לפחות אנגלית,וזה מוסרי לעצור בצד ששוטר מאחוריך אם סירנה)
פתאום אור משתגר אליו(חשוב לציין כי היה בדיוטי)לקח אוטו מהיר ממול לסיטי הול ונסע לכיוון של X(שם בדוי,הבחור המסכן)
X עצר יצא מהאוטו ונכנס למכוניתו של אור(חשוב לציין כי אור עדיין בדיוטי)אוקי ואור התחיל לברוח,מן הסתם לא רדפנו אחריו מתוך כבוד לאדמין ומתוך בלבול
שלחנו לו הודעה פרטית שאומרת:
אתה בדיוטי אתה לא יכול לעשות דבר כזה"
בתגובה החזיר:
אופס לא ידעתי,
האופס המפורסם הזה,אח אח אח
אמרנו לו בכלל למה אתה עוזר לו ואתה לא מכיר אותו איסי,חשוב לציין שX חדש בשרת ובדיוק נרשם(מידע שנמסר מאחד האדמינים שעוזר לנו בתלונה)
הוא אמר בתגובה:
הוא חדש הוא לא יודע ארפי אני מלמד אותו,
אכשיו זה הקונפליקט פה,יש לו מיליון ואחד מדריכים שילמדו את סבא שלי ארפי בנזונה(סליחה על הדיבור),
והוא לא יכול להעדיף אותו על פי בחור אחר שנותן לו ג'ייל או קיק על נונ ארפי ואומר לו תלמד מדריכים(פרוטקציה בלשון המעטה)
אוקי נמשיך לכיוון של תמיר:
מיד אחר כך ראינו את תמיר+אור+X נוסעים באוטו ומלמדים אותו ארפי(לטענתם),לפי דעתי אדמין אחד מספיק כדי ללמד(אפילו לא,שיקרא מדריך.)
ביקשנו שיעצור או או סי ושאלנו את X למה הוא ברח לנו,תמיר ישר התערב בטענה:אנחנו מלמדים אותו ארפי עזבו אותנו וברח.
אכשיו חמש דקות לאחר מכן,הסיור המשטרתי ממשיך,
פקודה מהשוטר קסנובה מורה לנו ללכת לאזור הJefferson hotel ולסייר שם, אחרי סיור מעמיק ירדנו משם קצת והגענו לשכונה שכנראה של הגרוב,
מיד לאחר שהבנו שזוהי השכונה של הגרוב(או או סי,איסי אני לא יודע על זה)הסתובבנו והמשכנו כרגיל,כנראה שתמיר שעדיין נטר טינה על אותו דקה שביזבזנו ורצה להחזיר,נתן לשנינו(המסיירים)כלא ל150 שניות(זמן לא מוגזם,די סביר)על MG בטענה שאנחנו לא מכירים את המקום,
תגובתי לעניין היא:לא דיברנו אם אף אחד לא הסתכלנו על אף אחד,למרות שתמיר עלה על דיוטי בשניה שראה אותנו כדי למנוע אי נעימות(חשוב לציין כי גרני אריגון היה איתו בשניה הזאת IC ולא דיוטי)לאחר מכן הוא נתן לי קיק ואמר לי בקיק להלן:מיד כבר.(רק כי אמרתי לו אני עושה עליך תלונה בפורום מיד!)
זהו אין לי מילים לתאר את זה חברה הארפי פה לא ברמה הכי גבוהה ולדעתי אתם תפסידו שחקן או שלוש לפי מה שאמרו לי אם לא תטפלו בהם תודה.
עריכה:אני מוסיף תמונת AP של אור.... איפסנו הכל תתחיל מחדש בלי AP
הוכחות:
הקיק:צונזר מסיבות אישיות,
הוחכה לדיוטי:אתם גם יכולים לראות את האוטו שX נסע בו ומהר נכנס לאוטו של אור וברח"סולטן"שחורה
בלי צ'יטים בלי איי פי ותמכור תרכבים שלך גם... ויש להוסיף גם שאם אני לא השפעתי אז אף אחד לא ישפיע... בצדק אני לא יהיה מופתע אם תמיר או אור ישארו כי שניהם אמורים לרדת.....
![]()