יש למישהו מושג מי אחראי על הבית זונות הזה? בא לי להקיא.
יש למישהו מושג מי אחראי על הבית זונות הזה? בא לי להקיא.
דניאל יא פנתר. הביאו לך באן? גם לי הביאו, אבל הסרתי אותו. יש לי באקספייר בחור טוב שהוא שכן של האדמין . אם קיבלת באן קיצר ננסה לסדר את זה.![]()
!PEACE
האדמין שם זה אחד שהיה ציטר, אז ברגע שמישהו הורג אותו הוא "יודע" לזהות עם אתה ציטר או לא חח
השם שלו זה רובי גם לי הוא נתן באן כי התקמפרתי :O
אבל בסוף הוא הוריד לי כי קיללתי אותו בXFIRE..
אמרתי לו שאבא שלו ימות אמן ואז הוא אמר "בסדר, אני יוריד לך"..
בטח אבא שלו מת XD
הבאן הוסר למה רובי בחור נחמד בסך הכל, שבוע סוף אנשים!
JAMBOLEILO
שיוריד לי גם, כמה באנים הוא מביא ליייי
הבאן לא הוסר, אבל יש שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם כמו 80.179.149.125:28965 .il COD4.co.il S&D Promodlive www.eServ.co.il
לא צריך לסבול אנשים בואו נחזור לשחק בשרתים שאחראים עליהם אנשים עם קצת הגיון.
אדי תודה על הניסיון לדבר אם הזין קפיץ הזה דרך אגב.
יאללה מתאים לחזור...בדיוק אתמול דיברתי עם דימה ואמרתי לו איך שאני מתגעגע לשרת הזה...
גם אני מתגעגע אחינו, לשחק בלי כל מיני סקינים מזדיינים, "אנשים" שמקללים את אמא שלך בערבית וקוקסינלים שזורקים אותך כי זה מעמיד להם את הזין.
*LIKE*
idd
got baned in tbase
reason : stop hacking and WH
הבן זונה לא נתן לי סיבה אפילו.
נתן ונתן חתיכת בכיין אפס הבן זונה הזה
פשוט ניהיה שם בית זונות אי אפשר להבין כבר תשפה כולם מדברים בערבית
בואו נחזור לפרומוד סרבר הישן וטוב :]
נותנים לכם שרתים מכל הסוגים ואתם משחקים בשרתים של ילדי כאפות, אשמתכם.
משחקים איפה שיש אנשים
ואללה דיברתי איתו אמר לי הסיר תבאן, לא יודע אבל אבחנה שלי מהשיחה שלי איתו, זה שהוא פגוע פגוע לא יודע איפה פגוע אחים שלי, פסיכיאטר דחוף אם אתם מבינים מה אני מדבר, אבל אפשר לתקן לו תשריטה אני ינסה לדבר איתו.
עידן אתה צריך לנקות לו (לשרת) תבאנים מתחת לאף פעם בשבוע . וגם פעם בחודש ריסט לשרתים לא יזיק ואיזו מפה חדשה אולי הגזמתי
תכלס אבל נהיה רמה ירודה בפאבליק , לא באים לשחק תמשחק, מלא נובים..
לפעמים אם אני רואה יש שמה אנשים חרא אני עושה להם את תרגיל ה "בוזום אנד פרנדס" אפשר לקרוא לזה דה בוזום אבל יותר יפה (כי אני הורג אתם כולם).. מתקמפר ומקלל סבתות שלהם עד שהשרת מתרוקן ואז אני רגוע..
ואללה אם המצב לא יסתדר תגיד לי כמה עולה השרת שלו, עידן תברר לי כמה העולה השרת הזה אבל אני רוצה תשרת שלו כמה זה יעלה לי ואם הוא כמה שהוא משלם תגיד לי אני משלם יותר לשנה אני קונה תשרת שלו
חחח נראה לכם? יש שרת חינם SD עומד ריק אבל הוא לא יפה\מתוחזק כמו השרת ה"חרא" ונדיר שיש אדמין, צריך לעשות משחק ריאליטי מי שפאבליקר הכי גדול ובחור הכי סבבה שיקבל אדמין בשרת או תעשה טורניר חח הגזמתי עוד פעם
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 16/01/10 ב 15:52
פשש ואני חשבתי שאני היחידי שחוטף ממנו באנים על כלום..
שיורידו לו אדמין למען השם
שיעשו את הפרומוד הרגיל מקורי!! כי אז שוב כל הערבים האלה ישלטו עליו בדיוק כמו שבכל קהילה ישראלית שקיימת בעולם..