חחח נחמד יש לי סירטון כזה שעשיתי פעם הראיתי אותו לבר הוא נפל על הראש כמעט מרוב צחוק חחחח
חחחח נחמד^....
מוכרררר ביותר... יפה שפירסמתה.. תמיד כיף לראות מחדש..
אפשר לצלם את זה שוב בשרת אבל משהו חזק יותר... אפילו שמראים אותו קונה ממשהו , ובעריכה יפה ועלילה יותר טוב... לא סתם לראות אותו נוסע.. ואפשר גם להתקין סקין של המשאית הקטנה הזאת של וואלוו..
וואלה אדר יש לי גם משאית מה זה דומה לאמיתי בעצם משאית כמו באמיתי
אז שיפתח השרת נצלם את זה שהוא גונב לא קונה חחח זה יהיה אחד הסרטים הכי מצחיקים בעולם
חחח כן אה , יותר מתאים לסאן אנדרס , יודע מה עלה לי עוד רעיון , לא חייב לעשות...
ההוא נוסע נוסע , עם המנגינה של האלטיזחן הזה , פתאום גנסטרים עוצרים אותו , עם מחסום כזה של מכוניות מרוץ , גונבים לו הכול ואז הורגים אותו..
פתאום כמה ניידות באות , ואז הם :נייטרו וטסים מי שמה בדריפט , וכול המדרדף יצולם.. עד שהם יגיעו לאיזה מקום מחבוא כזה , והשוטרים לא ימצוא אותם , וזהו...
אחי אני צריך להיות טסריטי , אתה יודע עוד איזה המשכים יש לי למה שיש למעלה ? עלילה שלמה אחי... אבל אין ילדים לא רציניים לעשות משהו ענק....
חח סירטון חרוש אבל תודה[=
יש לי במסן את מי שעשה אותו XD
ואדר באמת מתאים לך טסריטיD:
מוכר, אבל תודה בכל מקרה אחשלי =]
וואי הנה מוד מזה מתאים של משאית
ושמע אדר הנה תסריט טוב שמשלב את שלך גם שלי
מצלמים בLS בשכונות העוני איפה שהמאפיה הצהובה האלטיזכן נוסע הוא מוכר בדרך לכמה מסוממים
ומגיע למוסך קטן שמה הוא קונה סחורה אבל סגרו לו תכביש ואיימו עליו שאם לא יביא את כול הרווחים שלו הוא מת הורגים אותו
ביינתיים חברו השני מגיע לעזרה ורודף אחרייי הגנסטריים ועל כולם רודפת משטרה
עד שהם מסתתרים הורגים תחבר של האלטיזכן וחוגגים.
זה אחלה תסריט מה דעתך?
תודה אחי אף פעם לא ראיתי את זה ...
חחחחחחחחחחחחחח
גל עשה אחד כזה אבל הוא לא פירסם אותו, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא כזה מסתובב עם משאית זבל ושם ברקע "אלתיזכן אלתיזכן" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
גל באמא שלך פרסם אותו!
גלללל, איזה הקפצה LOL.
חחחחחחחחחחחח
טוב אם כולם הקפיצו סימן שגם אני יקפיץ?
טוב נו מילא קיצר גל פרסם
אם כבר הקפצתם ...
חחחח , הרג אותי, ותגידו ?
מזה ההקפצות האלה ?
עדן :
תנעל + תחלק פה כמה אזהרות [ לפי שיקול דעתך ] , תודה![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי MaGnuM : 14/03/10 ב 21:21
Evgeniy קיבל אזהרה על הקפצה, נעול.