טוב, אז למה בינדים? למה לא פשוט לכתוב את זה ולא להתעצל?!
טוב... כי אנחנו מדינה של עצלנים זהה למה!! חחח
הבינדים יעזרו לנו לרשום משפט, לכתוב פקודה, או אפילו כמה פקודות בעזרת לחיצה על כפתור אחד.
למי שלא השתמש בבינדים בחיים, כן... זה מאוד שימושי ומומלץ ומאוד עוזר.
אז איך מתחילים?
בשביל להשתמש בבינדים, כמובן שנצטרך תוכנה שתוכנתה במיוחד לעשות לנו את כל הפעולה.
ואם אתה לא איזה חנון מחשבים שיכול לבנות דבר כזה לעצמך, כנראה שתצטרף לרוב... ותוריד תוכנה שכבר המציאו
התוכנה שאני הכי ממליץ היא SAMP Keybinds.
למה? כי רוב התוכנות של בינדים באות עם לאגים, וקורה שפעם ב... שאתה לוחץ על 1 או 2 או על איפה שהגדרת תבינד, קורה שזה יופיע במשחק רק אחרי כמה שניות, מה שבאמת יוריד מהחשיבות של התוכנה.
בתוכנה הזאתי, SAMP Keybinds לא נתקלתי בתקיעה, או בלאג אחד... במשך שנתיים או אפילו יותר שאני משתמש בה.
אני ממש ממליץ עליה, ואם אתם רוצים להוריד תוכנה של בינדים תורידו רק אותה.
לינק: כאן
למה הלינק מ Mediafire? כי ההאתר הזה סורק את הקובץ אוטומטי ככה שאין מצב שנוריד וירוס! אז תסמכו על האתר הזה, אין בקובץ הזה וירוס אם הוא אומר שאין. ( הוא יאמר לכם לפני שאתם מורידים, אם הוא נותן לכם תלינק אז אין וירוס )
אחרי שהורדתם תחלצו את הקבצים לתוך תיקייה שפתחתם איפשהוא, פשוט תפתחו תיקייה תקראו לה איך שאתם רוצים ותשימו את 2 הקבצים בתוך התיקייה.
( הקבצים שאמורים להיות בתוך :
SAMP Keybinds - התוכנה עצמה
keybinds - מה ששומר את הבינדים שאתם עושים)
עכשיו, תלחצו פעמיים על ה SAMP Keybinds שאמור להופיע עם האייקון הבא:
התוכנה אמורה להפתח, והחלון הבא יקפוץ:
רק מה שסימנתי, חשוב בתוכנה - השאר אל תתיחסו.
ההסבר להפעלת התוכנה:
מסומן בירוק: לחיצה על הקטע שמסומן יגרום לתוכנה להישמר, זאת אומרת שאם רשמת בינדים ואתה רוצה לצאת מהתוכנה, עדיף שתשמור את מה שרשמת על ידי לחיצה בקטע המסומן - לא צריך לשמור כל פעם, רק כל פעם שאתה מעדכן או רושם דבר חדש שאתה רוצה שישמר.
מסומן בצהוב: הקטעים המסומנים בצהוב, ריקים כרגע, זאת אומרת שאם תלחץ על בינדים הם פשוט לא יעשו כלום. במלבן הלבן תצטרכו לרשום את בינד או את הפעולה שתרצו שהתוכנה תעשה, זאת אומרת לדוגמא אני ירשום me looks around/ ואז תלחצו על מספר הבינד, אז זה ירשום את הפקודה או הפעולה שרשמתי, במשחק ( כן, זה ירשום את הפעולה במשחק ב me/ ואם אתה רוצה אתה יכול גם לעשות enter/ שככה כל פעם שתלחץ על בינד אז זה יכנס לך לבניין וכד' ) (אני יודע שהצבע הזה כתום, פשוט צהוב הוא יותר מדי בהיר ואי אפשר לראות אותו.)
מסומן בחום: הקטע שמסומן בחום מציג את מספר הבינד, ככה אתה יודע איפה אתה שם את הבינד ועל איזה מספר ללחוץ ( אם שמת את הבינד בבינד מספר 6, אתה תצטרך ללחוץ על 6 במשחק כדי להפעיל את הבינד. )
מסומן באדום: הקטע שמסומן באדום מסמן אם הבינד נבחר או לא, אם הוא נבחר אתם תראו 'וי' ליד הבינד, זאת אומרת שהבינד מופעל... ואם אתם תלחצו על מספר הבינד במשחק,ל הניח שרשום משהוא בבינד - אז זה יופיע במשחק.
אם אין 'וי' ליד הבינד, לא משנה אם יש משהוא רשום בבינד או לא, ברגע שתלחצו על הבינד במשחק הוא לא יעבוד.
אתם יכולים לבטל או להפעיל את הבינד על ידי לחיצה על המרובע, ואם יש 'וי' אז הבינד מופעיל, וכשאין אז הבינד לא מופעל.
אם יש משהוא לא מובן, תרשמו באשכול פה ואני יגיב או ישנה.
אני מקווה שהכל מובן וזה עזר לכם
שאלות ותשובות
שאלה: איך אני עושה כמה פעולות בבינד אחד?
תשובה: אתה פשוט מוסיף t~ אחרי הפקודה או הפעולה שאתה עושה, זאת אומרת שאם אני רוצה לעשות 2 בינדים
me looks around/
ובוא נגיד me frowns/
אז אני ירשום me looks around~t/me frowns/
וזה יציג את 2 הפעולות האלה ב2 שורות נפרדות כמובן, אבל בלחיצה על בינד אחד.
שאלה: האם יש הגבלה בכמה פעולות אני יכול לעשות בבינד אחד?
תשובה: לא, אתה יכול להמשיך עם הt~ ולעשות כמה פעולות או פקודות שאתה רוצה, רק שלא יתנגשו אחד בשני, זאת אומרת שאם תעשה engine~t/lock/ אז תבין שאם אתה במכונית ואתה רוצה ללחוץ על הבינד הזה כדי לנעול תרכב, אז זה גם יכבה לך או ידליק לך תרכב מן הסתם.
זהו זה, מקווה שנהנתם לקרוא
תגיבו חח
ולבנות שבקהילה, מצטער שהמדריך בלשון זכר.
יום טוובב!
קרדיט לפורום אחר

!! חחח

הירשם כדי להגיב לנושא