שאני נכנס לREACTOR אז אני כותב את הID שלי ואת הסיסמא ואז לוחץ SIGN IN ולא מתחבר גם אחריי 4 שעות שאני מנסה להתחבר לא מתחבר לי ... אני צריך עזרה תעזרו לי...
שאני נכנס לREACTOR אז אני כותב את הID שלי ואת הסיסמא ואז לוחץ SIGN IN ולא מתחבר גם אחריי 4 שעות שאני מנסה להתחבר לא מתחבר לי ... אני צריך עזרה תעזרו לי...
תמונות בבקשה ואני אעזור
אם זה לא מתחבר לך יש 2 דברים שבאפשרותך לעשות:
1. תוודה שאתה רושם את הסיסמא הנכונה: תיכנס לריאכטור ותעשה ''שכחתי את הסיסמא'' ואז כנס לאימייל ותרשום את הסיסמא שזה שלח לאימייל בריאכטור! ( חשוב מאוד: שים לב לאותיות גדולות\קטנות)
2.תבדוק ששם המשתמש שלך הוא השם משתמש הנכון: תעשה ''שכחתי את סיסמא'' זה ישלח את הסיסמא ושם המשתמש לאימייל ותבדוק שזה אותו שם משתמש שחשבתה! ( חשוב מאוד שים לב לאותיות גדולות\קטנות ותזכור שהשם של השחקן שלך זה לא השם איתו אתה מתחבר!)
אם עדין לא הצלחתה תנסה להתחבר מהאתר ותשים לב שאתה מתחבר שאתה לא צריך לרשום מספרים או מילים כדי לוודות שאתה לא וירוס!
מקווה שעזרתי!
אדיר
אדיר כל הכבוד על העזרה שאתה פותח בפורום אשכולות.
אבל יש לי שאלה עליך - האם אתה יודע להקפיץ בחורות כמו שאתה יודע להקפיץ אשכולות? הרי תסתכל מתי ההודעה האחרונה הוגבה - ב4-6 ואתה הגבת אחרי יותר משלושה שבועות.
זה אסור גבר, תידע להבא.
לא ידעתי שאסור להגיב אחרי זמן מה רק רציתי לעזור למי שיראה את האשכול וגם הוא לא יודע מה לעשות!
אני מצטער אני פשוט חדש פה אבל אני אלמד להבא