נגיד אני פתחתי אשכול אז שאני יוכל לנעול אותו זה יהיה יותר טוב עם לא בא לי שהוא ישאר פתוח קחו את זה אני חושב שזה יכול להיות נחמד.
בתודה ערן.
נגיד אני פתחתי אשכול אז שאני יוכל לנעול אותו זה יהיה יותר טוב עם לא בא לי שהוא ישאר פתוח קחו את זה אני חושב שזה יכול להיות נחמד.
בתודה ערן.
וואלה לא רע, שכל אחד יוכל לנעול נושא שהוא פתח.
צודק... לפעמים רוצים להגיב על עוד משהו בנידון או עוד מישהו צריך עזרה באותו הקשר,חבל לפתוח אשכול על כל שטות או שסתם באלי להשאיר פתוח...
נגד זה סתם שטות גדולה אם אתה רוצה לפתוח ככה אתה תחוש שאתה מנהל וזה לא מתאים.
גם משה צודק, אז אז מה עם זה נחמד? מיותר
נגד ביותר - יש אנשים שטאקט זה לא הצד החזק שלהם ואם יהיה להם את האפשרות לפתוח ולסגור אשכולות של עצמם זאת בעיה פוטנציאלית
מיותר...מה הטעם בזה?
ממש לא ... זה יוריד את רמת הפורום בהרבה ... באיזה פורום ראיתם שאפשר לנעול אשכולות של עצמך עם אתה לא 'מנהל' ?![]()
שהיה גישה גם לשחקנים לנעול את האשכול של עצמם לא משנה לא לא
רעיון נחמד, אך יש בזה חיסרון.
למשל שחקן פתח פעם אשכול גדול לכלאן שלו במשחק מסויים, ואותו שחקן פרש מהכלאן אבל הוא השאיר את האשכול. אם פתאום הוא יסגור את האשכול, מה הטעם?
ממש רעיון גרוע .
מצטער על הביטוי .
מה הקטע? נעלת אשכול? אם יתנו לכם את זה , תחשבו היי נתנו לנו את זה אז בואו נבקש לתת אזהרות שאנחנו רוצים , ואז מה הקטע במנהלים? אפשר פשוט להוריד את כולם כי כולם הפכו למנהלים.
חלק מהקטע של המנהלים זה יתרות שאין למשתמשים ואני מציע שזה ישאר כך .
עדיין לא הבנתי מה הקטע של זה
זה עושה הרבה צרות עם מישהו סוגר לכם תאשכול אתה יכל לפתוח אותו כל פעם שסוגרים
סתם חארטא קיצור.
נערך בפעם האחרונה על ידי E_M : 01/07/11 ב 11:32
בשביל נעילת אשכולות יש מנהלים\מפקחים\אחראי קהילה
כמו שאתה רואה יש בזה גם צדדים שליליים שאני לא מוכן לקחת אותם בחשבון.
לכן המצב ישאר כפי שהוא.
במידה ואתה מעוניין שאשכול שפתחת ינעל, פנה למנהל הפורום / אחראי קטגוריה / מפקח / אחראי קהילה.
אחרי הכל מנהלים הם אלה שמחליטים והם מעליך, זאת היררכיה.
זאת אומרת, יש להם את הסמכות לעשות זאת והדעה שלך לא נתונה לשיקול דעתם.
אם נושא מסויים מגיע למצב שבו הוא ננעל, יש לכך סיבה מסויימת ולכן מנהל צריך לציין זאת בגוף הנושא / לענות על כך בהודעה פרטית.
אם אתה באמת רוצה שאני אבדוק מקרה מסויים שקרה ואתה חושב שהוא לא מוצדק, אתה יכול לשלוח לי קישור ואני אתן לך את הדעה שלי לגבי זה.