מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אשכול: מדריך(טיפים) חיסכון בכסף!

_InterSyS_ _InterSyS_ מנותק גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    424 פעמים

מדריך(טיפים) חיסכון בכסף!

חיסכון בכסף
    שלום שלום , בתור אחד שלא שמר על הכסף שלו ,ובזבז מעל ומעבר החלטתי לחזור למשתמש רמה 4 שיש לו קצת כסף .
    עכשיו אני רמה 5 עם 23 אלף.
    אז איך בעצם חוסכים כסף ?
    נתחיל מזה א' , אל תקנו דמויות!נקודה! הבנתי שהדמויות שוות וזה אומר בקפיצה ,במהירות בהכל , אין צורך לקנות , זה רק ליופי וזה מיותר .
    חיסכון בנשקים .
    תרכזו לכם את הנשקים הכי חשובים שאתם משתמשים בהם .
    שוטגאן ? אני ממליץ על הבומארד , תקנו אותו לחודש .(הרמות הראשונות אל תבזבזו עדיין , רק ברמה 5).
    מאשין גאן ? תקנו את הקראנק לחודש (הרמות הראשונות אל תבזבזו עדיין , רק ברמה 5).
    בזוקה , כמו שאמרתי לקנות את הנשק של הרמה 5.הרמות הראשונות אל תבזבזו עדיין , רק ברמה 5).
    אפשר גם מהrifle אבל מה שבאלכם .
    אני בחרתי 3 נשקים בסה"כ.
    נגיד שכל נשק זה 6 אלף ?
    6X3=18
    18 אלף נשאר קניתם , 12 אלף נשאר , תחסכו ,כי זה רק ההתחלה ,הם מוסיפים עוד ועוד דברים .

בקרבות תנסו להגיע לתוצאות גבוהות , זה מביא הרבה כסף וגם EXP (פעם קיבלתי 650 MP) .
    אל תשפצו תדמות בבגדים וכו', זה רק מזיק לכסף שלכם וזה מאוד יקר , אז אין צורך בכלל .

מה שאני אומר , זה שרוב המתחילים ראו שיש להם 30 אלף וישר בזבזו על דברים מגוחכים , וגם אני בזבזתי , אבל צריך לקנות נשקים לטווח ארוך כי זה גם לא יקר ולכו תדעו מה הנשקים הבאים, או החפצים שמיקרו וולטס יוסיפו.
    בהצלחה למתחילים , ולכל מי שבעצם קורא את הטיפים .

וכולם יכולים לשתף אותנו בטיפים שלהם לחסכון בMP!

להת'

--Kenji --Kenji מנותק ותיק
    קיבל לייק
    18 פעמים
    אבל פריטים מוסיפים חיים או כדורים לשנקים מסויימים והם לתמיד אז זה שווה

_InterSyS_ _InterSyS_ מנותק גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    424 פעמים
    או מהירות או HP , זה סתם מוסיף לך איזה 5 HP , זה לא משנה אני בכל אופן לא ממליץ.
    אני בטוח שהנשקים שמיקרו וולטס יוסיפו יהיו שווים ועדיף לחסוך .

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    יש לך את הטריטרויל שבוא אתה מקבל את הנשקים של רמה 5 בצבע וורוד לשלושה ימים .
    בימים האלה אתה צריך להגיע למינימום רמה 8-10 בשביל להגיע למצב שאתה תיהיה ברמה 15 עם 70 - 80K.

eXTReMe Tracker