דבר ראשון אני ממליץ לך להעביר ל תמיכה טכנית שלא ינעלו לך או משהו
עכשיו לנושא,
אתה יכול להשתמש בתוכנה gamebooster
היא תריץ לך יותר חלק על turbo mode
תנקה את המחשב מרוגלות ע"י nod 32 eset||tuneup utillites||ad-aware||antispyware||spybot||malawayre anti virus || ccleaner וכמובן האנטי וירוס של המחשב עצמו.
אני בטוח שרמת ה fps שלך תעלה אחרי כל התהליכים האלה.
למרות ש 100-200 fps זה סבבה..
חוץ מזה שיש מצב שזה גם קשור לפינג כי יש שרתים בחו"ל שהפינג שלנו בישראל עולים מאוד - 444-200 אז תנסה גם לשחק בשרתים ישראלים.. אולי זאת הבעייה
בהצלחה בהמשך,פנה אליי לכל בעייה
תומר![]()
דבר ראשון פינג לא קשור לFPS פינג זה מה אחר FPS זה מה אחר
ודבר שני אולי תנקה אבק ממחשב אם זה לא עוזר תתקן ווינדוס חדש אני ממליץ
עזוב אין לי כוח להתווכח איתך אבל סתכל מה כתבת
"חוץ מזה שיש מצב שזה גם קשור לפינג"
כי יש מצב שזה בעייה נילוות חוץ מהfps
תעשה את הפקודה cl_drawlagometer 1 ( זה יכול להיות גם CG_ בהתחלה)... לא זוכר... כל פעם שיהיה תקיעות תגיד לנו מה קורה בלאגומטר
תמחוק קונפיג CONFIG_MP.CFG תעשה חיפוש אם אתה לא יודע
תוריד אחד חדש CFGFACTORY.com או מקור אחר או תכין אחד לבד
תעשה עליו קריאה בלבד באנגלית READ ONLY
קליק שני Properties סמן V על READ ONLY (קריאה בלבד)
חשוב לציין במהלך חודשים שאתה משחק הקונפיג נהרס לאט לאט ..
והFPS נדפק זה היה קורה לי הרבה היה לי 250 קבוע אחרי כמה חודשים טובים שמתי לב שרוב המקומות במפה יש לי 180 160
יש לך בפורום של קוד4 250 קונפיגים שונים תנסה אחד מיהם אל תשכח לעשות READ ONLY
GG
הקונפיג נהרס "לאט לאט"? איפה אתה חי
מה? מה? מה? מה?! לא קונפיג לא וירוסים לא שטויות לא כלום... נפלתם על הבנאדם זיינתם לו תשכל מה יש לכם? כל אחד עם הקונספירציות שלו...
תמזער תמשחק אחי תוך כדי שאתה בשרת, CTRL+ALT+DEL , לך לתהליכים תמיין לפי שימוש בCPU, תבדוק אם יש משו שרץ על המחשב שלך שאוכל לך תמעבד חוץ iw3mp.exe (אם יש סגור.. תחזור למשחק תבדוק כמה FPS, אם משו טחן לך תמעבד זה יסתדר.)
אם זה לא היה זה 90% פשוט פתח תמארז שלך תוציא תכרטיס מסך,תן בו לחץ אויר (על הדרך תנקה אבק מכל המחשב..) תחזיר כמו שצריך, סגור תמארז, תפעיל תמשחק ואתה תהיה בסדר.
אם שתי אלו לא עבדו אז אתה יכול להתחיל לחפש רפואה אלטרנטיבית ושטויות..
יש מצב פעם היתה משחק על הגדרות נמכות יותר תנסה להמניך אותם.
תומר אתה בטוח שאתה מבין על COD?
צודק לגמרי צודק אחי יש מצב שזה יותר יעזור ממה שאני אמרתי מקודם..
בכללי גם ככל שאתה מגדיר את הרזולוציה גבוהה יותר זה גם יאט את המשחק משום מה וזה ידוע בכל משחק..
בכללי אני גם לא מרגיש שינוי משמעותי אם אני שם הכל על high/low.
דבר ראשון גם יש קטגוריה ב graphics בשם anti-analsing וזה בד"כ על ההתחלה על 4x תוריד את זה ל0 זה יעשה את המשחק שלך הרבה יותר מהיר ופחות כבד![]()
אצל כל אחד זה משהו אחר
יש כאלה שיכולים לשחק משחק מזוויע עם גרפיקה ריאליסטית ביותר ולעומת זאת יש כאלה שמשחקים את המשחק בגרפיקה מזוויע אבל מנסים להנות מהמשחק וכמובן שיש את אלה שמצליחים להנות משני העולמותאבל בכללי, אני בקושי מרגיש את זה... והמחשב שלי כן מריץ אבל אני פשוט מעדיף לשחק על הכל low ... רק ליתר ביטחון, שלא יהיה לי איזה לאג או fps מתחת ל 100 חח
בייחוד זה לא משנה למי שיוצא גם לשחק בקונסולות אחרות, למשל:
play station 3 או xbox 360 במשחקים כמו call of duty![]()
חח כולם אומרים לי את זה מה אני אעשה :S עכשיו נכון שבד"כ fps לא עובר את ה60 אבל בגלל זה גם יש עד 100, למשל תנסה לשחק ב sanp של הקהילה שלנו ותראה שבאחת הפקודות יש fpslimit בפקודה הזאת המקסימום זה 100 כי בעצם הוא לא עובר את 100 בהודעה שלי אני התבלבלתי אלא שלא יצא מתחת לזה..
באונה חלאס לחפור באשכול, יש לכם מסן לדבר על דברים כאלה. ואני רץ על 250 FPS לא יודע מה איתכם
zakarum pro menael be satla-zone