היי,
במדריך זה אני אסביר לכם מה זה ניטרו ואיך משיגים אותו.
מה זה ניטרו?
ניטרו [ניטרוס\N20] הוא תוסף המשתמש להגברת המהירות והתאוצה של כלי רכב במשחק.
כמעט לכל כלי הרכב במשחק פרט למטוסים, אופנועים, מסוקים ורכבים ענקים [דאמפר בלבד] יש אפשרות להוסיף ניטרו.
כאשר מוסיפים לרכב ניטרו ומפעילים אותו על ידי מקש שיצויין בהמשך תראו בחלק מסויים במכונית [בדרך כלל באחורי המכונית] שתי להבות\להבה אחת בצבע כחול.
איך מוסיפים ניטרו?
בשביל להוסיף ניטרו למכונית שבה אתם נמצאים - יש כמה שיטות.
1. הוספת ניטרו לרכב המיוחד שלכם -
בעזרת הפקודהתוכלו לקנות ניטרו שישאר תמיד ברכב המיוחד שלכם.
כאשר אתם מבצעים את הפקודה חייב שיהיה בידכם 75,000$ אחרת תהיה כתובה ההודעה הבאה בצ'אט:
2. הוספת ניטרו לרכב הרגיל שלכם\כל רכב אחר שאתם נוסעים בו -
כאשר תבצעו את הפקודה![]()
אתם תשתגרו למוסך [הערה - בכל המוסכים במשחק אפשר לשים ניטרו והמחיר יהיה אותו מחיר].
עכשיו תפתחו את דלת המוסך ותכנסו אליו.
עכשיו יפתח לכם תפריט שבו תוכלו לשפר חלקים מסויימים [בכל רכב תוכלו לשפר דברים אחרים, אבל ניטרו קיים בכל רכב שאפשר לשפר אותו כאן]. תבחרו את האפשרות 'Nitro'.
עכשיו תצטרכו לבחור סוג ניטרו לקנייה [הערה - הכסף במולטיפלייר לא ימחק לכם, רק בסינגלפלייר] -
2X - העוצמה החלשה ביותר של הניטרו, עולה 200$.
5X - עוצמה בינונית של ניטרו, עולה 500$.
10X - העוצמה החזקה ביותר של הניטרו, עולה 1000$.
איך מוחקים את הניטרו?
ניטרו שקניתם לרכב מיוחד-
בצעו את הפקודה 'SellNitro' ותקבלו 37,500$.
ניטרו שקניתם לרכב רגיל\כל רכב שאתם נוסעים -
פשוט תפוצצו את הרכב.
איך משתמשים בניטרו?
בשביל להשתמש בניטרו, אתם צריכים להיכנס למכונית ששמתם לה ניטרו, וללחוץ על מקש הירייה [מוגדר כברירת מחדל - ALT,המקש השמאלי של העכבר] וכעת תראו להבות כחולות יוצאות מחלק מסויים מהמכונית.
הלהבות האלו ישארו כ2 דקות עד שהם יגמרו, וכאשר הם יגמרו תראו שנגמר הלהבה הכחולה ותוכלו להפעיל את הניטרו שוב.
אם אתם לא רוצים לחכות לניטרו עד שיגמר, פשוט תצאו מהמכונית ותכנסו אליה חזרה והניטרו חזר למצב ההתחלתי שלו.
עד כאן המדריך,
קרדיט ענק לתמיר ששיגר לי חלק מהרכבים ושם לי בהם ניטרו.
מקווה שתהנו