מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: כבוד.

הסמל האישי של _MazgaN_
    _MazgaN_ _MazgaN_ מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    292 פעמים

כבוד.

שלום , באשכול זה אני רוצה לדבר איתכם '' קצת '' על כבוד

קודם כל כמו שאתם יודעים אדמיני השרת הנכבדים שלנו אוהבים שמראים אליהם כבוד ! לא ככה ? :]

ומי שלא מראה כבוד ומזלזל בהם , נענש. נכון ? D:

כבודו של אדם הוא המידה בו זולתו מפגין את הערכתו כלפיו.כבוד הוא חלק ממערכת חליפין חברתית. כלומר, כבודו של אדם נובע ממעורבות חברתית, מיכולתו לקרוא תיגר על גברים אחרים, ממתנות שהוא מעניק ומקבל ומהעובדה שאחרים פונים אליו בבקשת עצות, בקשות להגנה, כסף או טובין אחרים וגמול על עשיית דבר מה.
    יש חברות בהן הכבוד הוא תולדה של ייחוס המשפחה, כוחה הפוליטי והיכולת שלה להגיב באלימות או לפתוח באלימות.
    חברות רבות מעניקות כבוד לנושאי משרות דתיות.

אשמח לדעת מה הקשר אליכם ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עם כל ה'' כבוד '' לכם אדמינים נכבדים אתם כולה = אדמינים במשחק ילדים

וכמו שאתם בטח יודעים .. אנחנו השחקנים בגילאים 12-18 לא יודעים להראות כל כך הרבה כבוד .. אז אל תצפו ליותר מדי

אנחנו יודעים שאתם משקיעים בשרת כדי שיהיה לנו כיף , וכדי שנהנה במשחק.
    אבל אתם בסך הכל ילדים כמונו , ובגלל שאתם אדמינים בשרת '' Sa:mp '' לא אומר שאתם שונים מאיתנו !
    וזה שיש לכם תפקיד , לא אומר שמגיע לכם יותר.
    כי בסך הכל אתם שחקנים רגילים עם קצת יותר גישות .. אני לא מבין מה צריך לכבד פה ?

אני לא אומר שבגלל זה לא צריך לדבר אליכם לא יפה וכו' ... אבל ח'ברס אתם עדיין משלנו תזכרו את זה
    ועם אתם חושבים שבגלל תפקיד במשחק ילדים הח'ברה פה '' חייבים '' להפגין אליכם כבוד הדדי לפי
    דעתי ​אתם טועים , ובגדול ! ...

חחחחחחח אני אישית לא מכבד אפילו את ההורים שלי ... אז ילדים בני 14 אני צריך לכבד ? חחחחחחחח xD

כבר מספר פעמים קרה שמישהו לא כיבד אדמין וזילזל בו וקיבל באן .. יעני בגלל חוסר כבוד ? אבל עזבו את השורה הזאת , תתייחסו ללמעלה ..

ותזכרו שלפני שהייתם אדמינים היינו עושים שטויות , היינו ' שווים ' , וזה לא אמור להשתנות בגלל תפקיד במשחק. אדמינים אתם עדיין אותם ח'ברה

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    חחחחחחח אני אישית לא מכבד אפילו את ההורים שלי ... אז ילדים בני 14 אני צריך לכבד ? חחחחחחחח xD

אתה לא רוצה אל תיתן כבוד לנו אבל להורים שלך? תתבייש לך אם הייתי אבא שלך הייתי מחטיף לך 2 סטירות שתבין מה הם עושים בשבילך ושהם נותנים לך בית
    ואוכל .
    רק על זה אני נועל לך תנושא.

נושאים דומים

1. 1000 הודעות כבוד אנשים
    על ידי EXtra Men בפורום מה שבראש
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23/10/05, 15:32
  2. כבוד לג'קי.
    על ידי myth בפורום Tactical Ops
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11/10/05, 19:56
  3. יש כבוד