מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אשכול: דיון| החוקים החדשים של שרת הסבוטאג'. *כנסווו*

iamkiller iamkiller מנותק טירון
    שם פרטי
    כשגכ
    קיבל לייק
    0 פעמים

Exclamation דיון| החוקים החדשים של שרת הסבוטאג'. *כנסווו*

שלום לכל חברי הפורום. אני 70's|Urself (למי שלא יודע אדמין בשרת).
    אני ממליץ לכולם לקחת דקה מזמנכם (בייחוד שעכשיו חופש) ולקרוא ולהגיב. לא תקראו ותגיבו - לא תשפיעו!

האמת שפשוט נמאס לי מהזלזול של האדמינים וההחמרה של החוקים.
    לדעתי זה לא הגיוני לתת לאנשים באן מבלי לתת להם לפחות קיק אזהרה. אני אישית נותן קיק ל5 דקות, שעה ואז באן.
    יש המון אנשים שלא יודעים בכלל מה זה PERKS כי הם מתחילים, והרבה פעמים שאני נותן קיק אנשים, הם שואלים כיצד
    לתקן את זה, ותאמינו או לא - הם משנים את זה וממשיכים לשחק בהתאם לחוקים!
    עוד דבר מוזר שראיתי - לתת באן על 3 FRAG וSTUN?!! לא נראה לכם קצת יותר מדי?? לדעתי אלו הם PERKS שממש אבל ממש,
    לא צריך לתת עליהם באן בייחוד שחלק ניכר מהשחקים משתמשים בהם, ולמעשה ראיתי גם כמה מהשחקנים הכי טובים
    בשרת משתמשים בהם (אם תרצו אני אתן שמות..)

אז זהו, לאחר החפירה אני רוצה שתגידו מה דעתכם, כי לדעתי המצב בסרבר על הפנים..
    נערך בפעם האחרונה על ידי iamkiller : 06/07/11 ב 22:01

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    צודק.

יש שמה אדמינים לא מנוסים והם ישר נותנים באנים שזה לא בסדר.
    אני הכרתי את המשחק לכמה חברים שלי ואנחנו משחקים בסאבוטאג' מדי פעם. הם די חדשים ואחד מהם קיבל באן .. :\ללא אזהרה ללא התרעה כלום ואללה לא יפה (בגלל ג'וגר ומרטי) אם היו נותנים לו אזהרה או משהו הוא היה משנה את זה... לגבי הפרקים לדעתי צריך להשאיר את ה 3 רימונים לא שאני משתמש בזה אבל חבר שלי חולה על רימונים חחח כל שאר החוקים סבבה לדעתי.

אגב אם תראו איזה אחד שחקן מטורף טילים קוראים לו HOVEVAN )IL( אז זה אני

וגם אפשר איזה אקספייר של אדמין שיכול להוריד לחבר שלי תבאן בבקשה?
    תודה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 06/07/11 ב 20:59

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    ווואווווו כמה השתנה מה אסור עכשיו STUN לא ידעתי אני גם שם אדמין אבל אין לי זמן להיות שם
    וגם לא ידעתי שמביאים באן על המקום אני תמיד מביא לפחות 3 קיקים ואז באן קיצר אהרון תבוא לפה לא מתאים....

שם פרטי
    כשגכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי baruchts צפה בהודעה
    ווואווווו כמה השתנה מה אסור עכשיו STUN לא ידעתי אני גם שם אדמין אבל אין לי זמן להיות שם
    וגם לא ידעתי שמביאים באן על המקום אני תמיד מביא לפחות 3 קיקים ואז באן קיצר אהרון תבוא לפה לא מתאים....
    תודה רבה! עוד מישהו שחושב כמוני (:

הסמל האישי של RanAway
    RanAway RanAway מנותק מנהל שרת COD4 SABOTAGE
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    טוב כנראה שאתם לא מבינים אבל אני מבין שאתם עוד רק התחלתם להיות אדמינים.
    יש הרבה שחקנים והרבה מתוכם ותיקים, אלה שצריכים לקבל באן יקבלו באן, העיניין הוא שהם למדו פשוט להחליף סידיקי אז הבאן לא שווה הרבה והם שמים פס.
    אני כבר אדמין לא קצת זמן ואני חושב שיש תוצאות, הרבה מהשחקנים הבעיתיים התחילו לשים לב שיש עוד אנשים מלבדם וגם אדמין שמפקח על השרת ולעשות מה שבא להם בלי להתחשב בשאר לא בא בחשבון.
    החוקים האלה כמו ה-Matol ושאר האיסורים רק מעלים את רמת המשחק ואני חושב שהשחקנים יותר נהנים לשחק ככה במיוחד הותיקם שיודעים לשחק.
    מי שקרא אשכולות ישנים יותר יראה שם שחקן שקיבל באן על משהו שהוא עשה, לאחר שקיבל בא והתלונן שקיבל באן.
    השחקן הזה לא רואה אף אחד ממטר הוא בא שיכור או לא יודע מה, בכיף אין לי בעיה שישתה כמה שהוא רוצה אבל אם הוא לא מתייחס לצ'אט ולקריאות השחקנים שיפסיק עם מה שהוא עושה הוא יקבל עוד פעם באן, הבחור לבסוף קיבל באן ועכשיו הוא
    מתייחס יותר, הוא שם לב שיש עוד אנשים מחוץ לעולם שלו, כמו כן יש עוד כמה שחקנים כאלה. אנשים לא טורחים לקרוא את החוקים.
    תבינו לא באתי להיות שוטר או גננת רק לסדר כמה עניינים שהמשחק יוכל לזרום לכולם בכיף.
    הרבה אנשים מנצלים את הנחמדות של האדמין ועושים מה שבא להם, חבל כי זה לא יקרה ויש עוד אנשיםםםם שסובלים מהאי התחשבות הזאת חוץ מהאדמין אז צאו מהבועה שלכם ותבינו אין מה לעשות אם יש שחקן שמכיר את החוקים ומצפצף עליהם הוא יקבל באן.
    מי שרוצה לדבר איתי ולהבין יותר את הדברים לעומק כי יש הרבה ולא רשמתי אותם בגלל הזמן הקצוב שיש לי. יוכל להוסיף אותי באקספייר ולדבר אתי חופשי כמובן שיש גם טי אס או סקייפ. אני אשמח להסביר!!!
    Xfire: ran190185
    TS3: 62.67.42.172:9238
    יותר מזה אני לא אכנס לזה יש בשביל זה מיקרופון אפשר לדבר יותר בקלות ולהעביר מידע שידרש באופן יותר מהיר ויעיל...
    נערך בפעם האחרונה על ידי RanAway : 07/07/11 ב 02:50

!Go_laN !Go_laN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    אהרון צודק במה שהוא אומר, ואני מסכים איתו בכל מילה..

נתי אתה צריך להבין שאנשים זורקים זין אחושרמוטה בשרת בגלל שגם אם הם מקבלים באן, הם תוך שניה מחליפים CDKEY וחוזרים, בגלל זה האדמינים בשרת חייבים להיות חריפים יותר..

1. חוק חדש הוא האיסור על 3 פראגים ואיסור על 3 ניידים מיוחדים - הסיבה לחוק זה הוא הדרך בה אנשים משתמשים בפרקים האלה, פשוט כל פעם שחקן שמקבל SPAWN סתם מרים כוונת וזורק את כל ה3 ניידים ולמקומות רנדומלים במפה, עכשיו השיטה הזאת לא חדשה בכלל, ויש לפחות 4-5 כאלה בשרת תמיד, תוסיף את זה לניידים שעפים במפה על בסיס קבוע כל כמה שניות..
    זה נהפך לטבח של רימונים, שחקנים לא יכולים לזוז וזה מוציא את כל הכיף במשחק (כשאתה לא בצד שמקבל סתם ככה הריגות על ניידים רנדומלים..) כשיש לך רימון אחד אתה לא סתם זורק אותו, אתה מתלבט קצת לפני, אתה מנסה לסחוט איתו הריגה בטוחה בגלל אותה סיבה שיש לך רק אחד! מה שמעלה את הרמה בשרת אפילו יותר, נקודה.
    תלונות על גשם בלתי פוסק של ניידים בשרת אני מקבל מאז ומתמיד.. ככה אנחנו נסיים את זה.

2.לגבי ה3 ניידים מיוחדים אותו דבר, אנשים במקום לחשוב ולהשתמש במוח שלהם ולשחק ברמה "גבוהה יותר" משתמשים ב3 סטאנים, ברגע שהם רואים מישהו על המפה,פשוט זורקים 3 סטאנים אחד אחרי השני מהפינה שהם נמצאים בה, ואז רצים כשהבנאדם פצוץ מת ולא יכול לעשות כלום.. אתה רוצה להגיד לי שזה פייר?

3.החוקים הם לא לטובתנו האישית שיהיה ברור, אלו חוקים שאנחנו מגבשים במטרה להענות לדרישה מהשחקנים בשרת ולתלונות.

4. ייתכן שבזמן האחרון מספר אדמינים או אפילו אדמין בודד איבדו קצת פרופורציות והחליטו לקחת תחוק לידיים בדרך שלהם, אני יעשה שיחה עם האדמינים ויעביר להם שבכל מקרה אין מצב לתת באן בפעם הראשונה לשחקן בלי אזהרה/קיק על שימוש בפרקים אסורים או מטול.

5. אדי PM אלי.

שם פרטי
    כשגכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני מודע טוב מאוד לבעיה של החלפת CDKEY ולמעשה רציתי לשאול אותך מה אני יכול לעשות בנוגע לזה..
    לגבי השלוש רימונים אולי אתה צודק, למרות שלי זה לא כל כך מפריע. אבל ה3 סטאן, אני עדיין חושב שזה מיותר - כי הרי אתה לא יכול להרוג
    מישהו עם הPERK הזה. אבל אם אתה רואה את זה אחרת אז בסדר.
    והאמת ששיחה עם האדמינים לגבי הבאת באנים חופשי תעזור מאוד, אך אם כבר עושים שיחה כזו יש לי בקשה:
    יש המון אדמינים, המון, שמעבירים מפה על פי דעתם בלבד, מבלי להתחשב במה שאחרים רוצים והדבר ההכי עצוב, זה שלפעמים הם אפילו עושים
    את זה באמצע המשחק!

האמת שהערתי לגבי זה ל1 (נדמה לי רן לא בטוח בשם) וגם APES|GONG. שאר האדמינים שעשו זאת אני לא זוכר את השם שלהם...

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    גולן אין לי בעיה אם רימונים אבל יש לי בעיה שיש שלא נותנים אזהרות פעם אחד בדקתי את אחד האדמינים והוא חבר קרוב שלי קיצר נכנסתי בFAKE השתמשתי במטול ונתן באן על המקום בלי אהזרות חחחחחחחחחחחחחחח

אחר היה לו קשה להוריד באן אבל לא משנה אם אתם רוצצים שאותו שחקן לא ישחק יש אפשרות לתת באן איפיי
    נסגר סיפור

הסמל האישי של RanAway
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    טוב נתי תקשיב קודם כל אתה עשית את זה בעצמך ושמת מפה שלא קשורה לרוטציה (Killhouse, וזה היה באמצע המשחק, אני אישית העברתי לאחר שאתה עשית את זה ותיקנתי כביכול את מה שאתה עשית, עוד דבר יש עוד אדמינים ולפני ששואלים את השחקנים לשאול את האדמינים כי אנחנו מנהלים את השרת ביחד, אם כל אדמין יעשה מה שהוא רוצה יהיה סלט, אני בתור אחד שעוזר בניהול לא רוצה שבזמן שאני נמצא יהיה באלגן, כמו כן שלא יהיה בכלל כאלה מצבים, אבל אם אני נמצא אז אני מצפה שהאדמינים יבינו אחד את השני ואם נתי אמרתי לך לא אז זה לא, אני מספיק זמן מנהל את השרת אני חושב שיותר כיף לשחק בשרת ואני גם בקשר קבוע עם גולן ככה שאני יותר מעודכן לגבי שינויים לגבי כל הניהול.
    אם אמרתי שאסור סטאנים ופלאשים של ה-3 אז אני יודע מה אני אומר אני לא יעשה על דעת עצמי.
    בכל מקרה אני בכלל לא מרוצה ממך נתי ציפיתי ליותר, ונתי יפה שפתחת אשכול לגבי החוקים אבל תבדוק אם זה תואם למה שאנחנו קבענו (אני וגולן) ויכוחים בין אדמינים לא ראוי שיהיה מול כל השחקנים לא כולם מבינים את השיקולים שלנו במיוחד לא החדשים, זה בעייתי וזה מראה על חוסר אירגון.... בכל מקרה אני אומר את זה שוב נתי אני רוצה לדבר איתך ולא בצ'אט של המשחק, צור איתי קשר פירסמתי את האפשרויות בפניך אז צור איתי קשר...

שם פרטי
    כשגכ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ran_190185 צפה בהודעה
    טוב נתי תקשיב קודם כל אתה עשית את זה בעצמך ושמת מפה שלא קשורה לרוטציה (Killhouse, וזה היה באמצע המשחק, אני אישית העברתי לאחר שאתה עשית את זה ותיקנתי כביכול את מה שאתה עשית, עוד דבר יש עוד אדמינים ולפני ששואלים את השחקנים לשאול את האדמינים כי אנחנו מנהלים את השרת ביחד, אם כל אדמין יעשה מה שהוא רוצה יהיה סלט, אני בתור אחד שעוזר בניהול לא רוצה שבזמן שאני נמצא יהיה באלגן, כמו כן שלא יהיה בכלל כאלה מצבים, אבל אם אני נמצא אז אני מצפה שהאדמינים יבינו אחד את השני ואם נתי אמרתי לך לא אז זה לא, אני מספיק זמן מנהל את השרת אני חושב שיותר כיף לשחק בשרת ואני גם בקשר קבוע עם גולן ככה שאני יותר מעודכן לגבי שינויים לגבי כל הניהול.
    אם אמרתי שאסור סטאנים ופלאשים של ה-3 אז אני יודע מה אני אומר אני לא יעשה על דעת עצמי.
    בכל מקרה אני בכלל לא מרוצה ממך נתי ציפיתי ליותר, ונתי יפה שפתחת אשכול לגבי החוקים אבל תבדוק אם זה תואם למה שאנחנו קבענו (אני וגולן) ויכוחים בין אדמינים לא ראוי שיהיה מול כל השחקנים לא כולם מבינים את השיקולים שלנו במיוחד לא החדשים, זה בעייתי וזה מראה על חוסר אירגון.... בכל מקרה אני אומר את זה שוב נתי אני רוצה לדבר איתך ולא בצ'אט של המשחק, צור איתי קשר פירסמתי את האפשרויות בפניך אז צור איתי קשר...
    תראה אני יודע שהעברתי למפה של KILLHOUSE, אבל זה היה בסיום מפה (אחרי שהיא נגמרה) ובנוסף לקח שאלתי איזה מפה אנשים רוצים. אם אני לא טועה בערך 7 אנשים
    אמרו שהם רוצים את המפה הזו. אגב נראה לי שאתה מתבלבל, אתה לא העברת למפה אחרת אחרי שהעברתי לKILLHOUSE (אני בטוח בזה ב90%). אתה כן העברת את זה ממפה אחרת,
    לא זוכר את שמה :\ ועשית את זה על דעת עצמך כי אני זוכר שהיו אנשים שהתלוננו עלייך.
    הוספתי אותך בסקייפ כך שאם אתה רוצה, נוכל לדבר על מה שבא לך (:
    נערך בפעם האחרונה על ידי iamkiller : 07/07/11 ב 22:39

הסמל האישי של RanAway
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    טוב תקשיב אני לא יודע בן כמה אתה אבל תתבגר...
    1) העברת מפה ולא שהיא נגמרה.
    2) דווקא כן העברתי מפה אחרי שהעברת ל- KILLHOUSE והעברתי ל - Crossfire מפה שנמצאת ברוטציה של השרת ולא המפה ששמת.
    3) אחרי שעשית את זה אמרת לי "אתה מגעיל אותי" ויצאת עם אחד החברים שלך מהשרת.
    4)התלוננו על המפה שאתה ששמת.
    5)אני אישית יודע ב-100% ולא ב-90% אז אל תבלבל לי תמוח.
    6)אם אתה רוצה לדבר איתי כדאי לך כי אני ואתה ביחד ככה לא ילך, אני ממשיך לקבל עוד תלונות עליך.
    7)אין לי כוח למשחקים של מה עשיתי ומה עשית ועוד דברים שמזכירים לי גן חובה, אנחנו מסתדרים יפה כל האדמינים ומאז שאתה אדמין יש הרבה בעיות אז תקרא שוב את המשפט הראשון של התגובה שלי ותפנים.
    נערך בפעם האחרונה על ידי RanAway : 11/07/11 ב 18:24

הסמל האישי של MotherNature
    MotherNature MotherNature מנותק גורו
    קיבל לייק
    6 פעמים
    צריך להוריד את STATIC הזה כאדמין
    הביא לי בן כי הוא סתם מתעצבן ל 40 דקות ישר בלי קיק בלי כלום על זה
    שהוא לא אהב את איך שדיברתי אליו ( כי הוא נשיא או משהוא שחחתי ) ולהזכיר שבדיבור שלי אליו אין שום קללות אפילו לא אחת זה שהוא ילדה קטנה ובוכה ונעלב אז הוא מתשמש בזה שהוא אדמין
    דעתי האישית עם מישהוא היה מפריע לי הייתי עושה עליו MUTE וממשיך לשחק כיאלו לא קרא כלום אבל ביגלל שהוא אדמין אז הוא מביא לי באן ל40 דקות בלילה כשיש בלחץ 7 אנשים בשרת חחח

נושאים דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 26/10/09, 21:36
  2. [דיון]מהו ההרכב של הליגה של עונת 2006\2007
    על ידי danz בפורום כדורגל
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 10/08/07, 18:11
  3. בקשר לבקשה של שרת מווי גאיימס כנסו
    על ידי *-j4Ko-* בפורום Tactical Ops
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24/11/06, 13:13
eXTReMe Tracker