במקור פורסם על ידי
ran_190185
טוב נתי תקשיב קודם כל אתה עשית את זה בעצמך ושמת מפה שלא קשורה לרוטציה (Killhouse, וזה היה באמצע המשחק, אני אישית העברתי לאחר שאתה עשית את זה ותיקנתי כביכול את מה שאתה עשית, עוד דבר יש עוד אדמינים ולפני ששואלים את השחקנים לשאול את האדמינים כי אנחנו מנהלים את השרת ביחד, אם כל אדמין יעשה מה שהוא רוצה יהיה סלט, אני בתור אחד שעוזר בניהול לא רוצה שבזמן שאני נמצא יהיה באלגן, כמו כן שלא יהיה בכלל כאלה מצבים, אבל אם אני נמצא אז אני מצפה שהאדמינים יבינו אחד את השני ואם נתי אמרתי לך לא אז זה לא, אני מספיק זמן מנהל את השרת אני חושב שיותר כיף לשחק בשרת ואני גם בקשר קבוע עם גולן ככה שאני יותר מעודכן לגבי שינויים לגבי כל הניהול.
אם אמרתי שאסור סטאנים ופלאשים של ה-3 אז אני יודע מה אני אומר אני לא יעשה על דעת עצמי.
בכל מקרה אני בכלל לא מרוצה ממך נתי ציפיתי ליותר, ונתי יפה שפתחת אשכול לגבי החוקים אבל תבדוק אם זה תואם למה שאנחנו קבענו (אני וגולן) ויכוחים בין אדמינים לא ראוי שיהיה מול כל השחקנים לא כולם מבינים את השיקולים שלנו במיוחד לא החדשים, זה בעייתי וזה מראה על חוסר אירגון.... בכל מקרה אני אומר את זה שוב נתי אני רוצה לדבר איתך ולא בצ'אט של המשחק, צור איתי קשר פירסמתי את האפשרויות בפניך אז צור איתי קשר...