זה מה שאני יודע תומר אבל חמוס טיפל :
אתה אמרת לביג מאמא שההסטלר שלך עלתה לך 5 מליון, אתה החלפת עם ביג מאמא את האינפרנוס והבאת לו עוד סכום מסויים
אם ביג מאמא היה מוכר את הרכב שלו הוא היה מקבל סכום של 125,000 $ ולא 2.5M כמו שהיה צריך לקבל, עשית סקאם וזה מה שחמוס
נתן לך בתור מה שעשית .
לא עשיתי שום סקאם אני אמרתי לו שהרכב שווה 5מיליון במקור וקניתי אותו מאור שהוא חבר שלי במחיר מוזל! כל השרת יודע שקניתי ב250 אלף כי אפילו פרסמתי את זה באשכול של ניר
חוץ מזה שיואב היה נוכח בתחילת השיחה אז אתה יכול לשאול אותו גם מה אמרתי למה אתם עושים שטויות...יש פה אי הבנה...
חוץ מזה שקניתי בשבילו קודן לרכב ב500 אלף+נתתי לו 750 אלף אז זה לא סתם סכום תמיר
על מה אתה מדבר בדיוק אני מדבר איתו בסקייפ ואתם סתם אומרים שטויות אני מבקש שתפנה לפה את ניר ביגמאמא ואת חמוס אני רוצה לדבר איתם ואני רוצה שניר יהיה נוכח בשיחה אם אפשר בבקשה
למה אני אמור להיפגע אם הוא רוצה את האינפרנוס שלו בחזרה שיגיד לי, שלא יאמר שאני עושה סקאם!!!!
עריכה:
גם נזכרתי, אתם שופטים אותי על צד אחד?! כאילו אתם שומעים גרסא של בנאדם אחד וזהו?! מזה השטויות האלה? תמיר בבקשה תגיד לתמיר חמוס לצאת שניה מהשרת שיסתכל באשכול ויענה לי
נערך בפעם האחרונה על ידי Korra : 13/07/11 ב 15:02
אתה אמרת לי שאמרת לו שהרכב עלה לך 5 מליון ועוד שקר שאמרת לביג מאמא שסקורי קנה אותו ב5 מליון נכון הוא קנה אותו ב5 מליון אבל
אתה לא קנית אותו ב5 מליון! ותעשה לי טובה אמת לא הייתה כאן, לא יכול להיות שביג מאמא היא קונה ממך את ההוסלטר בידיעה שהוא עלה לך 250 אלף .
האם אני צודק?
לא אתה לא צודק הוא ידע שקניתי ב250 אלף והשווי שלה הוא 5מיליון!
זה לא מה שהוא אמר, הוא לא ידע שהיא עלתה 250 אלף... אתה אמרת לו שהיא עולה 5,000,000 $ והוא ידע שהוא מוכר אותה הוא יקבל 2.5 מליון .
תביא אותו לפה נדבר פה למה אתה צריך להעביר לי מסרים ממנו תביא לפה שיענה באשכול או משהו לא יודע טימספיק אני רוצה שישמעו את השיחה אני רוצה שהוא יגיד לי בפנים שזה מה שאמרתי לו
כי הוא משקר ואני לא מתכוון לקבל עונש בגלל שאיזה ילד החליט שהוא רוצה לבטל את העסקה אחרי שבוצעה בצורה כזאת!
שמע תמיר אני יודע מה אמרתי לו, סקורי גם שמע וגם יואב שמע... -בספק אם סקורי כי הוא שמע קצת מהשיחה-
ואני יודע מה נאמר וחבל שלא הקלטתי...פעם הבאה אני אקליט.
בקיצור תמיר אני מבקש תוריד לי את הבאן לא מגיע לי להיענש בגלל שילד קטן החליט להיות אתה יודע מה אלי סתם
וציטוט שלנו מהשיחה:
"הוא - בכמה קנית?
אני - עשיתי עסקה טובה קניתי ב250 אלף
כמה היא שווה במקורי? - אני לא בטוח אבל סקורי ויואב ושאר האנשים שאני מכיר אמרו לי שהיא שווה 5מיליון.
הוא - וואלה אחי אתה יודע לעשות עסקים אה?"
שמע זה נראלך שקר?
אני נשבע לך שאני לא רימיתי אותו!
למה שדיברתי איתך לפני כמה ימים אחרי שאמרת לי שאתה עושה עסקה עם ביג מאמא שאמרת לו שקנית אותה ב5 מליון ? תשלם על המילים שלך .
סליחה?!
מתי אמרתי לך את זה תביא לי הוכחה! ואיפה רשמתי את זה?
דיברת איתי בטימספיק, אגב סקורי אמר שהוא לא שמע שום דבר על זה, אם ניר רואה את ההודעה, שיגיד לי מה היה בסיפור כי זה מה שהוא אמר לי ומה שאתה אמרת לי .
שמע בוא נתחיל מזה שתורידו לי תבאן כי משקרים פה!
אז סקורי לא שמע שום דבר כמו שאמרתי מקודם שאולי הוא שמע יש מצב דבר עם יואב....
ולא אמרתי שום דבר כזה בטימספיק תמיר למה אתה ממציא... אני מחזיק ממך בתור אחד שלא תאמר סתם דברים
נערך בפעם האחרונה על ידי Korra : 13/07/11 ב 15:40
מה שמעת מהשיחה של תומר וביג מאמא
Yo4v אומר/ת:
איזה
���� אומר/ת:
אז סקורי לא שמע שום דבר כמו שאמרתי מקודם שאולי הוא שמע יש מצב דבר עם יואב....
Yo4v אומר/ת:
אני לא זוכר מה הוא אמר
אני רק זוכר שהוא אמר שהוא קנה מכונית חשדה
ואיזה פרייאר הוא
���� אומר/ת:
מי פראייר
Yo4v אומר/ת:
ביג ממה
���� אומר/ת:
למה פראייר
Yo4v אומר/ת:
כי הוא החליף את האינפרנוס
עם ההטסלר
זה מה שיואב אמר, תשמע יכול להיות שאמרת לניר את האמת אבל אתה יודע בגדול אמרת לו את מה שהוא רוצה לשמוע שהוא יחשוב שהוא לא יצא פראייר,
אבל בעצם אמרת רק מה שרצית להגיד ולא את כל האמת.
3 אנשים אומרים שהוצאת אותו פראייר ואתה אומר אמת, למי להאמין ?
אני רק טיפלתי תומר סיפרו לי את הסיפור ואני טיפלתי לא יותר מזה.
אם השיחה הייתה בתוך השרת אפשר להוכיח מתוך הלוגים.
אם היא הייתה בתוך השרת:
1. באיזה תאריך ובערך באיזו שעה?
2. תן לי ציטוט אחד מדוייק שאני יכול לשים כמילת חיפוש
3. איפה היא התבצעה? פרטיות\צ'אט\צ'אט קלאן וכו'
הרוב התבצע בסקייפ אחי אבל שמע,
גם לניר ביגמאמא אין בעייה עם זה אנחנו עכשיו מדברים בסקייפ והוא בעצמו אומר שהיה לו טוב עם ההאסטלר והוא התרגל אלייה ולא אכפת לו מה אומרים וטוב לו :S
אני אנסה להיזכר אם היה חלק בתוך השרת...
שוב אני חוזר אחרי שקראתי מה שתמיר תב עםההודעות שביג מאמא אמר שהוא מעדיף את ההאסטלר ואני רוצה תאינפרנוס וזה לא משנה
נוח לו? - כן
שמע אחי אתה לא יכול להכריח אותנו לעשות דברים שאנחנו לא רוצים תמיר אלון האדמין הכל יכול..
הוא אוהב?
אני אוהב?
יופי הכל טוב למה לנסות להפוך ולסבך הכל!
תורידו לי כבר את הבאן ותחזירו לי תכסף ואת הרכב כי אין פה שום סקאם כי הוא הסכים להכל והוא ידע שקניתי ב250
נערך בפעם האחרונה על ידי Korra : 13/07/11 ב 16:04
אגב אני רוצה לציין תומר, שחמוס איפס את ההסטלר והאינפרנוס חזר לניר ניר אמר לחמוס " לא ידעתי מכל העניין הזה, תודה רבה! "
אתה בטח דיברת איתו ואמרת שהכל בסדר או משהו כזה, לא יכול להיות שניר רגע לצידנו ואומר לנו שעשית לו סקאם, ואז הוא אומר שאתם רוצים להישאר ככה .
ציטוט מהסקייפ:
[16:37:01] Big_mama-NiR: אחי אני לא מאלה שמלשינים על כול דבר, לא אמרתי להם כלום דווקא אהבתי תמכונית...
[16:37:08] תומר: ניר רגע מה קרה עם הרכב
[16:37:14] תומר: קיבלת את האינפרנוס בחזרה
[16:37:14] תומר: ?
[16:37:21] Big_mama-NiR: כע אבל אני מוכר אותה למוסך
[16:37:26] תומר: מה?!
[16:37:35] תומר: קיבלת את האינפרנוס המיוחדת בחזרה?
[16:37:47] Big_mama-NiR: כע אבל אני מוגר אותה למוסך.
[16:37:51] תומר: למה
[16:37:53] Big_mama-NiR: מוכר*
[16:37:54] תומר: אז אחי תשמע
[16:37:59] תומר: תחזיר לי ת500 אלף שלי
[16:38:00] תומר: שנתתי לך
[16:38:02] Big_mama-NiR: היא סתם עשתה לי ריבים איתך
[16:38:06] תומר: אחי
[16:38:07] Big_mama-NiR: טוב אחי
[16:38:11] תומר: ואיזה באסה עם הקודן
[16:38:16] Big_mama-NiR: כע...
[16:38:20] תומר: אחי אתה מבין שבזבזתי מיליון על כלוןם
[16:38:25] Big_mama-NiR: גם אני התבאסתי מזה אחי
עריכה:
אז מה יש לך לומר על זה תמיר..איך זה שאתה אומר שהוא אמר שאיתככם ורגע איתי?
בוא תסביר את השיחה הזאת למה שאתה אומר כי לא אמרתי לו לומר כלום פשוט שאלתי אותו לפניכן מה קרה ולמה קיבלתי באן ואיזה סקאם עשיתי לו והוא ענה לי "ההודעה הראשונה השיחה" ומשם זה התגלגל לשיחה הזאת
עריכה שנייה:
תגיד תמיר אתה מפחד לדבר איתי בפרטי?
אני אומר לך תעביר אותי ואותך חדר בטימספיק שאני אראה לך את הכל אני אצטט לך הכל שיהיה צאט זורם ומבמקום זה אתה מתעלם וממשיך לדבר עם האחרים.
אחלה תפקוד אחלה תפקוד
תמשיך לנסות להתקבל למוניות ברולפליי עם חברים שלך במקום לעזור ולהראות טיפת צדק במשפט שאתה מבצע פה -תמיר אקספלוד-
נערך בפעם האחרונה על ידי Korra : 13/07/11 ב 16:28
כשהכל טופל רגע אחרי שקיבלת באן והאינפרנוס חזרה אליו הוא התלהב ואמר תודה וזה ואז פתאום לא טוב לא שהחזרנו הכל?
אין לי מושג אחי אני לא יודע איזה מניפולציות הוא עושה פה...
אני אשמח מאוד אם נוכל לעשות שיחה משותפת בסקייפ או משהו פרטי רק שלושתנו ואני רוצה לראות איך הוא יגיב
שמע זה מוזר מאוד
אתה יכול בבקשה לפחות להוריד לי את הבאן? כי באמת אין פה סקאם אני אתחבר לשרת נפתח גאנג ונדבר שלושתנו
לפחות תוריד באן ל10 דקות בשביל השיחה הזאת כשהנושא עוד טרי..ובשביל לראות איך הוא יגיב