סוג: נייד
מערכת הפעלה: xp professional הביט הוא מידיום 16 מקסימום 32 אני עובד על 32
דפדפן: ווינדוס אחד לפני הכי חדש והגוגל קרום אני אישית עובד אם הגוגל
סוג כרטיס מסך:nvidia geforce go 7400
manufacturer: nvidia
chip type: geforce go 7400
DAC type: integrated RAMDAC
Approx total memory: 512.0 MB
Current display modw: 1400*1050(32bit)(60hz
monitor: default monitor
אוו קיי עכשיו הבעיה היא כזאת אני אספר לכם קצת על המחשב לפני המחשב נקנה בארץ לפני כבערך שנתיים הוא מיועד למחשב של העלאת תוכנות גרפיות ותוכנות כבדות בקיצור אמור להיות מחשב פגז לדברים כבדים,עבד כשנה באופן מצויין כיום אני אינני גר בארץ ומאז שעברתי לארצות הברית (לפני כשנה בערך) המחשב התחיל להיות איטי לאחר כמה זמן הפסיק לתפקד כרגיל אני חושב שבאותו זמן תקף אותו איזה שהוא וירוס חזק אבל מאז הייתי בארץ כלפני חצי שנה ואמרו לי שזה לא קשור לוירוס ואמרו לי שבגלל שזה היה פעם מחשב עבודה הוא כל הזמן מנסה לעשות לוגין דבר הלוקח המון משאבים ולכן הוא נורא איטי והמליצו לפרמט אותו ובגלל שעוד היתה לאחריות אמרו לי שאם תמצא בעיה בחלקים נחליף.
עכשיו לאחר שפירמטו אותו לא נמצאה בעיה בחלקים אבל אני לא בארץ כרגיע והמחשב עדיין לא מתפקד כמו שתפקד פעם הוא נורא איטי אם אני שומע מוזיקה ביוטיוב הוא נתקע לי מלא פעמים ועושה רעש של סלואומושן עם צרידות כזו ולפתוח תאימייל או להכנס לדפדן לוקח מלא משאבים והרבה זמן וביום של הפירמוט התקינו לי את הסמארט סקיוריטי של נוד כל פעם שהוא עושה אפדייט המחשב נתקע לאיזה חמש דקות אז רציתי לדעת למה המחשב נכנס לדאון כזה מה גורם לו להיות איטי איך אפשר לתקן תבעיה כי שוב המחשב הזה נועד להיות מחשב להרצת תוכנות גרפיות
עוד על המחשב ..
המחשב הוא של חברת LG לא יודע תדגם אבל רשום לי עליו M1 pro express dual מקווה שתוכלו לעזור לי אם יש לכם שאלות משהו לא ברור ועוד אז אני אשמח שתשאלו ותעזרו לי להחזיר תמחשב לקדמותו תודה מראש..