שלום לכל קהילת Satla-Zone Roleplay
רצינו ליידע אותכם לגבי כמה שינויים בצוות חברי ההנהלה,
המתכנת Galan הוחלף במתכנת אחר.
עכשיו לשאלה ששאלו אותי לפחות 10 אנשים בנפרד - למה?
כמה סיבות.
נתחיל מזה שלא זה לא קשור לזה שלי ולגל יש עבר רע. הקטע הזה נכנס כשהחלטנו אם הוא יהיה מתכנת בכלל או לא. אחרי הרבה דיבורים הוחלט שהוא יתכנת פה והוא קיבל הזדמנות בדיוק כמו כל אחד אחר אני אישית אפילו עבדתי איתו שעות על המוד בבדיקות באגים וכו'.
נכון רבנו לא מעט בזמן העבודה אבל לא בגלל זה הוא הוחלף.
הסיבות שהוא הוחלף הן:
1. המוד לאחר חודש וחצי עבודה עדיין לא היה מספיק טוב בשביל שנוכל לעלות אותו לקהילה ולא יכולנו לתת עוד זמן. גל התעקש לעשות את המוד שלו מ0 למרות שכל מי שטיפה מבין וגם הוא בעצמו יודע את זה שמוד מ0 צריך חודשים של עבודה בשביל להגיע לאיזושהי רמה. והמוד לא היה ברמה הזאת.
2. הגישה שהוא בא איתה לקהילה - גל חשב שהוא עושה לנו טובה שהוא מתכנת פה והתנהג בהתאם. לאחר אינספור אזהרות הוא המשיך בגישה הזאת ולכן לא הייתה ברירה אלא להעיף אותו.
עבדתי עם הרבה מתכנתים בעייתים בעבר אבל עם אחד כזה פשוט אי אפשר לעבוד אני מצטער גל.
למה זה היה מאחורי הגב?
כי לגל היה את כל הגישות האפשריות כולל ניהול בפורום, FTP, RCON וכל מה שתוכלו לחשוב עליו.
הייתם אומרים לאדם בעייתי שהוא מפוטר כאשר עדיין יש לו את כל הגישות האלה?
לאף אחד מאיתנו אין גישה לשנות את ה FTP רק לעידן מנהל סטלה זון וברגע שהשגנו אותו והוא החליף הודענו לגל.
עכשיו לגבי מה יהיה הלאה עם הקהילה
עדיין לא בחרנו צוות, נחליט מי יעלה פה לניהול בקרוב מאוד אז לכל חברי הצוות ש"פרשו" פספסתם בגדול.
אין מה לדאוג, הלידרים לא התאפסו, כל מי שהגיש טופס ללידר והתקבל, נשאר לידר, אותו דבר לגבי השחקנים באותו פאקשן.
אולי חוץ מפאקשן אחד או 2 שיקבלו פיצוי.
לגבי המוד
השרת ייפתח לכל המאוחר בתאריך ה1.8.11 כי יש לנו כבר מוד מוכן שנשארו רק פינישים אחרונים ש4 אנשים עובדים עליהם קשה מאוד.
המוד הוא המוד שהיה פה פעם בקהילה הראשונה של ה RP של סטלה למי שמכיר.
מוד ברור וידידותי ללא באגים ועם דברים חדשים ומקוריים.
הסבר על מוד יהיה באשכול חדש.
עכשיו למי שיש שאלות, הערות וכו' מוזמן לשאול פה אבל אני מזהיר מראש דברו יפה כי כל אלה שקיללו, השמיצו, הסיטו וכו' כבר לא נמצאים כאן בפורום.