היי
רציתי לומר לכם , שמחר , מלאה לי חצי שנה בשרת.
אז אני רוצה לתת כבוד ולהודות לכל מי שעשה לי את החצי שנה הזאת בשרת.
נתחיל בתמיר , eXplo[A]de , אתה הבאת אותי לשרת, כשלא ידעתי כלום ולימדת אותי כמעט הכל, ואני ממש מודה לךתמשיך להיות אדמין נפלא , עוזר ומשקיע.
ערן ואור , כשבאתי לשרת , אתם הראשונים שלימדתם אותי 2-2 , קיבלתם אותי לקלאן LaD , למרות שנסגר לאחר שבוע~שבועיים עזרתם לי מאוד ואני ממש שמח שקיבלתם אותי והייתם איתי בתקופות כאלה או אחרות בשרת.
תמשיכו להיות גברים!
מושי, מושי מושי מושי.. מה אני אומר לך , אוהב אותך אחי! עזרת לי בהרבה מקרים למרות שגם עבדת עליי הרבה... הקפצת לנו ת'לב כשאמרת שהשרתים נפתחו/ שמישהו עלה לאדמין וכאלה... תמשיך להיות גבר ותתחבר יותר לשרת אחי , אתה חסר..אדמין בשבתון עאלק ;)
דור , מה אני אומר לך , לידר למופת , הדרכת אותי בכמה מקרים בשרת ועזרת כשהייתי צריך , אוהב אותך
ניר , נהנה בבאר שבע אה?!שמור עלייה.. מת עליך אחי תמיד היית שם לצידי ואתה כמו אח שלי בשרת!! תמשיך להיות חבר נפלא
יונתן , אוהב אותך אחשלי! מכיר אותך קצת פחות מהשאר אבל עזרת לי! ואני מודה לך מאוד ומעריך אותך , תודה על הכל!
יואב , אתה תמיד היית שם , אבל כשאני אומר תמיד אני מתכוון לזה! כשביקשתי סקינים , כשהייתי צריך עזרה במשהו , בכל דבר! אווווהב אותך אחשלי!
שחרוני ( Lectoz) , זוכר את המטרה PaN ? יבוא יום ועוד נגשים אותה! תמיד היה כיף לשחק איתך ולדבר איתך כל הלילה , תחבר יותר לשרת , אתה חסר!
אלון , היית לידר נפלא בטאק , ועזרת לי פעמים רבות , אוהב אותך
סקורי , עם כל הריבים והוויכוחים בינינו , אני תמיד אדע שאתה שם בשבילי , כשאני אצטרך,גם אם זה בשרת שעזרת לי וגם במקרים אחרים, תמשיך להיות אדמין למופת, אוהב אותך אח שלי!
ניצן (טוויקסר) , למרות שאני לא מכיר אותך יותר מדי , תמיד היה כיף לצחוק איתך ותמיד מה שאמרת בשרת הצחיק אותי, תחבר קצת יותר לשרת נדבר אה?
תמיר חמוס , מה אני אומר עליך אה? תמיד כשדיווחתי הגבת מהר , עזרת, למרות שהיית מאוד קשוח לפעמים ונתת עונשים שלא במקום , תמיד הרגשתי שאתה עושה את התפקיד הכי טוב שיש , תחבר יותר לשרת כמו שרשמתי לך אתמול בהודעה הפרטית , אני מתגעגע :O
בר , אני לא מכיר אותך יותר מדי גם כן , אבל עובדה שבזכותך יש לנו שרת כזה עם מוד מדהים כזה, תמשיך בעבודה הקדושה שלך!
גל ScatMan, אני מכיר אותך יותר מהמסן ופחות מהשרת , אבל אני רוצה להודות לך על זה שאתה מצליח להחזיק את השרת הזה ולהיות חלק מדבר כזה גדול , תמשיך להיות גבר
ארתור ברד, מה אני אגיד לך? תמשיך להיות סטלן קטן כזה, טמבל חחח אוהב אותך אחשלי
בקיצור , אני רוצה להודות לכל אלה שלמעלה , שעשו לי את החצי שנה המדהימה הזאת בשרת!
ושבע"ה החצי שנה הבאה תהייה גם היא מדהימה כמו זאת ואף יותר!

24לייקים

שמור עלייה.. מת עליך אחי תמיד היית שם לצידי ואתה כמו אח שלי בשרת!! תמשיך להיות חבר נפלא
הירשם כדי להגיב לנושא