מי נשאר פה? מתן לקח את כולם?
צריך לראות מי נשאר פה ולהתחיל להתארגן מחדש..
מי נשאר פה? מתן לקח את כולם?
צריך לראות מי נשאר פה ולהתחיל להתארגן מחדש..
לא הרבה נשארו, יש כאלה שנשארו בקהילה אבל פרשו מהשרת..
לארגן מחדש ? :S
בקיצור אני כאן , ותמיד יהיה כאן
למרות הכול היום בשרת היה ממוצע של 11 איש..
למרות שאני לא מבין למה רון נעל את השרת כול כך מוקדם :S
עכשיו גל נזכר לצוץ ? במשך שבוע אני מנסה ליצור איתו קשר.... להתקשר, הודעות והוא לא עונה.
זאת אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש, לא היה לי למי לפנות, אז העדפתי לפרוש ולהפסיק לשבור תראש.
מתן החליט לעבור קהילה ואין מה לעשות
אני יבוא לבקר מידי פעם כאן בשרת נראה מה יהיה כאן אחרי שהשרת של מתן יפתח
אני נשאר, לכול עזרה שאתה צריך פנה אליי גל!
נזכרתי לצוץ מתן? יצרת איתי קשר עלק
הודעה ממך לא הייתה, כשקבלתי בערב כיפור הגבתי לך עוד באיפוק, ולדעתי אתה אשם בזה מתן, עובדה שעכשיו אין פה כמעט חבר'ה ואני בלי לספור רק מלראות הגיבו לי 5 אנשים שונים, 2 מהם אם אני לא טועה כבר לא משחקים פה
בקיצור מתן לפי ההודעת SMS שלי הבנת ממני שאין לך דיבור איתי יותר, וזה לא כי חרבנת כאן את הקהילה... זה לא כי אני מת על סטלה, ואני ממש לא מת על הפורום פה (גל בעיקר אשם בזה) אלא גם כי דפקת את יאן וגם כי שיקרת אותי
בקיצור אם הבנתי נכון מהמקורות שלי נסגרה הקהילה... תודה לך מתן
ואקסטרים... מתן לקח איתו פה לא מעט אנשים אני חושב שהוא הסיבה שהעסק עכשיו קרס... בלי מתן גל לא יפתח קהילה עד כמה שהספקתי להכיר אותו
עזבו אותכם עכשיו שטויות,
מתן שיהיה לך פרישה נעימה אני אישית מודה ומעריך את כל מה שעשית פה ומעבר להכל אוהב אותך.
מה שכן הקהילה נהרסה ממזמן, אני תמיד אמרתי שטעות שפתחו תRP.
זה לא עסק לפתוח שני קהילות שבתוך שרת אחד בקושי מגיעים ל30 ילדים.
רון הקהילה פה דווקא לא הייתה טעות גל עשה בשכל כשהוא החליט לחדש את הארפי.. אבל היו פה 2 טעויות ששינו את המצב כשתמיר החמוס עוד בזמנו שאני תכנתתי זרק אותי (והסיבה היא שנתתי לו באן בשרת שהיה פה פעם) זה היה כשהמוד שלי היה במצב של שבוע לפני פתיחת השרת (והרמה שלו הייתה גבוהה, נבנה מ-0). ואם ראיתם כבר 15 ילדים עזבו... רובם הבאתי מבחוץ... לולא תמיר היה עושה זאת היינו שרת של 50 מחוברים...אחר כך בא האיפוס סטאטים שלגמרי שחק את הקהילה.. לולא הטעות של תמיר היה פה 50 ילד,בשרת לולא האיפוס סטאטים עוד היה כאן 20+ ילדים בשרת
נערך בפעם האחרונה על ידי Galan : 08/10/11 ב 23:25