אני מאוד שונה מרוב האנשים שמתאמנים. אני לא אחד שמאמין באימוני משקולות.
האימונים שלי מתבססים אך ורק על תרגילי משקל גוף פרט ליד קדמית ורגל אחורית שאני לא רואה איך אפשר לבצע אותם באמצעות משקל גוף אז אני עושה אותם עם משקולות חופשיות. (גם כאן לא במשקל מטורף)
למה אני מאמין באימונים האלה מאשר אימוני משקולות?
אז בואו אני אגיד לכם ככה מה הדעה שלי...
משקולות זה לא דבר טבעי זה דבר ראשון, משקולות מביאות לשרירים ענקיים וחסרי פרופורציה, בן אדם מאבד המון מהגמישות שלו כתוצאה משרירים גדולים.
דבר נוסף זה שאני לא רואה את עצמי מחפש לגדול מעבר לרמה המסוימת שהגעתי אליה. אני חושב שהמסה שהגעתי אליה כתוצאה מאימוני משקל גוף האלה זה בדיוק מה שרציתי להגיע... מעבר לזה זה מגעיל. אני לא בודיבילדר אידיוט שהורס את הגוף שלו ולוקח סטרואידים. זה לא המטרה שלי.
אם תסתכלו על בן אדם שבנה את הגוף שלו עם משקולות ובן אדם שבנה את הגוף שלו מתרגילי משקל גוף, אתם תראו שזה שבנה את הגוף ממשקל גוף הוא הרבה יותר אתלט, הרבה יותר גמיש, נראה בנוי הרבה יותר יפה וגם תופתעו - הרבה יותר חזק.
בואו אני אספר לכם דבר מאוד מעניין - יש אנשים עם שרירים שלכאורה נראים קטנים יותר מאשר אנשים עם שרירים גדולים ומנופחים ומשום מה תופתעו לגלות שבהרבה פעמים כאלה עם שריר קטן יותר יותר חזקים בהרבה מהאנשים עם שריר גדול.
הכוח של השריר לא נקבע לפי הגודל שלו, אלא איך הוא נבנה במהלך הזמן.
מה שאני הכי שונא לראות זה אנשים שהולכים לחדר כושר וחושבים שהם רמבואים, הולכים לוקחים משקלים שהם ממש אבל ממש לא בסדר גודל שלהם, מעקמים את כל הגב תוך כדי התרגיל, קורעים לעצמם את הנשמה ובסוף מה שהם עשו שווה לתחת. סתם הזיקו לעצמם ולבריאות שלהם והגיעו לתוצאות שהן לא משמעותיות.
מצד שני אם היו קצת משקיעים יותר ולוקחים את הספורט כחלק בלתי נפרד מהחיים שלהם ומשקיעים את הזמן בצורה נכונה על האימונים, אוכלים נכון ומבצעים תרגילים על פי משקל גוף ולא נדלקים ממשקלים גבוהים ומשקולות הם היו הרבה יותר מפותחים.
קחו כמה סרטונים של משקל גוף שירעילו אתכם:
וזה סרטון ככה מהארץ קצת כבוד...
מקווה שגרמתי לכם לעבור למשקל גוף... גם הרבה יותר כייף ומהנה באימונים!