אהלן,
כמו שאתם יודעים אני ובר מחפשים מתכנת חדש לשרת שימשיך איתנו המון זמן עד שבר יחזור וגם שבר יחזור אני חושב שלא תיהיה בעיה והוא ימשיך לנהל ולעזור לבר.
לאחרונה אני רואה המון מחסור מצד השחקנים בשרת, ובכללי. כמו שאתם יודעים אני אישית הורדתי פעילות אני נכנס כל יום ל20 דקות לראות שהכל תקין ובסדר, למצוא באגים פחות או יותר לסדר אשכולות בפורום שיהיה מסודר ותקין.
לאחרונה כמו שאתם יודעים גם קם מחסור קטן בצוות האדמינים, לכן יש סיכוי שבקרוב יעלו אדמינים חדשים.
לגבי התפקוד שלכם השחקנים בשרת/בפורום, אין לי בעיה שתעלו מדריכים להפך - אני אשמח מאוד והראה השקעה מהצד של כל שחקן ושחקן בשרת ואדאג לצ'פר אותכם, אבל.....
אני לא רוצה לראות מדריכים מטומטמים כמו [ברוכים הבאים] [סרטון] [תהנו] - אני רוצה פירוט נכון, הסבר מפורט. ומהיום כל מדריך בסגנון שהדגמתי עכשיו ינעל + אזהרה במקרי הצורך.

לגבי העתיד
אני ובר מבצעים חיפושים אחר מתכנת חדש, כמו שאתם יודעים המתכנת צריך מוד מוכן אם מוד מוכן ומקצועי שאני ובר נסתכל ונבחן אותו היטב.
חשוב לציין שכל מה שהיה לכם יהיה לכם, לכם אין מה לדאוג. להפך אתם אמורים לשמוח ולהנות מיזה שעוד מעט יהיה לכם מוד חדש בשרת.

הגברת פעילות
לפני תקופת הפרישה שלי אני זוכר הצלחתי להחזיר פחות או יותר ילדים וכל פעם ילד אחר מפעם חזר לשרת והייתה תקופה של 20-25 ילדים שהיינו מגיעים כל יום.
היום כעקרון ירדנו בכמות הערך בשחקנים בשרת.
עכשיו אני רואה שקם גל פרישות בשרת ואני חייב לציין - אני לא מחזיק אף אחד בכוח. מי שרוצה לפרוש יכל לפרוש ומי שרוצה לשחק מוזמן לשחק.

אני חושב שאני אמרתי את זה, בSAMP אני לא רואה משחק שצריך לחרוש עליו 24/7 שעות.
אפשר לשחק בגבול הטעם הטוב. כל ילד אמור לצאת עם חברים, ללמוד למבחנים, וכמובן שבצפר זה מעל הכל ............

ולסיום אני רוצה להגיד, יש לי תקופה השבוע של 2 מבחנים קשים. לאחר מכן אני יכנס קצת יותר לשרת ויעשה סדר בבאגים/קלאנים/קרואים.
אני מקווה שכל שחקן יקח על עצמו לחזור לשרת מקסימום שעתיים ויראה שהוא יהנה, אני לא זה שיחזיק אותכם.
אבל כל שחקן שבאמת אכפת לו מהשרת המקסימום זה להביא 2-3 חברים מהכיתה/שכנים/דודים.

שיהיה שבוע טוב