כותרת
כותרת
SABOTAGE - CRACKED SERVER
אחראיים: RanAway & Apes|GTShockeR
אדמינים:
שניהם לא אקטיבים
לול גולן בצבא כבר כמה חודשים טובים וranaway, עדיף לא להגיד כלום
אמרתי לך דיברתי עם אהרון כרגע הוא לא נמצא בזמן הקרוב ליד המחשב הוא אומר שאני מה אתה צריך?
מה אני צריך? למה כל פעם אני צריך לבקש ממך להוריד לי תבאן שסטאטיק המאבטח העלוב הזה הביא לי? למה כל פעם שאני מגיע לאיזה 50-3 אני מקבל קיק על שימוש בPERK לא חוקי לאפס דקות? כשבתוך השרת יש MARTYDOM שמשחק בערך 5 מפות ויש אנשים שעושים תNADE KILL המטומטם הזה שזורקים נייד ועוברים קבוצה... רבאק תתחילו להיום נורמאלים כבר
טוב אחי אני דיברתי עם יוסיי [STATIC} ידוע שיש לך פה גדול הוא אומר שאתה פותח יותר מידי את הפה שלך קיצר שאלתי יש לך פתרון לזה ??? הוא אמר לי כן שהוא לא ידבר איתי והוא לא ידבר יש הסכם ראבק זה משחק אני לא צריך להיות פה גננת ראבק תיהיו גברים ואל תזיינו את השכל דרך המסך
דבר שני שאתה אומר שיש לפעמים אנשים עם פארקים אסורים אחי גם לי יש חיים כמו לך ולכל אדמין אחר אנחנו לא יכולים להיות 24/7 בשרת אבל מתי שיש אדמין שנמצא הם עושים את העבודה שלהם אהרון בטוחח ואני פי 18 בוטח בהם שהם עושים את העבודה שלהם
קיצור שחר תפסיק לזיין את השכל אתה רוצה לזיין ליוסי את השכל??? בבקשה אבל פעם הבאה אני לא מתערב תפטרו את זה לבד....
יום טוב שחר מקוווה שהבנת מה שכתבתי פה
יא טיפש קשה להתייחס לכל התגובה שלי? "דבר שני שאתה אומר שיש לפעמים אנשים עם פארקים אסורים אחי גם לי יש חיים כמו לך ולכל אדמין אחר אנחנו לא יכולים להיות 24/7 בשרת אבל מתי שיש אדמין שנמצא הם עושים את העבודה שלהם אהרון בטוחח ואני פי 18 בוטח בהם שהם עושים את העבודה שלהם ", תקרא מה שכתבתי לפני המשפט שבו התלוננתי על הPERKIM הלא חוקיים
ויוסי הזה קוקסינל טיפש הוא מביא למישהו מהקלאן שלו באן אז רשמתי GOOD TEAM MATE, ואז הוא התחיל עם כל המשחקים האלה של שתוק או באן ואתה יודע שאני לא אשתוק הרי ואז הוא מביא לי באן
הוא מאבטח טיפש
אני לא יודע אבל יש איזה HORANI אחד רץ בשרת הורג את כולם והוא רק מטמין ואף אחד לא יכול להטמין עליו בן זונה הוא נמצא בכל מקום ורק אנסקופים אנסקופים אנסקופים ורביועיות וקילסטריקים מה זהה בקיצור מי זה המטורףףף הזה ?!!?!?!
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 24/11/11 ב 15:36
שחר שמע או שאתה אידיוט ואני לא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלי או שאתה חסר חיים
אני כן הבנתי אותך יא אהבל ילד קטן כבר נשבר לי הזין מלעסוק מהחרא הזה אחי אמרתי לך כל אדמין עושה את העבודה שלו על זה שאתה מוגבל זה לא אשמתי וכנראה אדמין הביא לך קיק על זה שלא נראית לו טוב בעין או חשב שאתה HACKER לך תדע?????
תגיד לי אתה חייב להגיב על כל דבר שקורה שבשרת????? ראבק תסתום את הפה שלך ושחק לא מבקש יותר אם אתה לא יודע להיסתדר עם אנשים אז סתום את הפה
ותגיד לי אחרי שתיצא מהצבא מה אתה תיהיה???? מה קשור מאבטח ואם אתה תיהיה מאבטח אל תיהיה אהבל ותדבר שטיות כל מילה שניה שלך על יוסי זה מאבטח אין לך פשוט גבול אני רואה
שחר תפסיק לבלבל תמוח יש לך יותר מידי בעיות, ביקשת שאני אוריד לך את הבאן והורדתי אפילו שדיברת כמו ילד מתבגר, חבל שאתה לא יודע להסתדר אבל אני מקווה שהזמן יעשה את שלו.
חבל שיש לך תלונות כל הזמן, לגבי יוסי תבין יוסי הוא אדמין ואם הוא נתן לך באן אז כנראה שהגיע לך בכל מקרה אני לא מתכוון לטפל בך כמו שאתה מתנהג, אתה תופס פוזה רצינית ומדבר לא יפה בכלל וזה לא מוצא חן בעייני.
מבחינתי אתה תשאר בבאן עד שלא תתחיל לדבר יפה!
הוא הביא קיק לשחר כי אחרי כמה זמן הוא גילה שהוא ישתמש בפארקים לא חוקיים כי לוקח זמן לגלות מי משתמש במה וכנראה אחרי כמה זמן הוא עלה על זה שהוא השתמש בפארק לא חוקי אז ככה שאתה לא יכול בכלל להאשים אותי שהוא נתן לך קיק כי אתה עברת על החוקים, קודם כל אל תעבור על החוקים ואז תתלונן על האדמינים.
על איזה חוקים עברתי יא חבורת מוגבלים? פעם שלישית שאני אונס תשרת עם AK47 באנדוליר סטופינג פאוור וסטדי AIM, מישהו יכול להסביר לי מה לא חוקי פה? באמת תפסיקו לזיין תשכל ותפסיקו להאשים איתי באוטיסטיות שלכם שאתם לא יודעים לשים לב מי עובר על החוקים ומי לא
וברוך אתה חתיכת מפגר אם לא הבנת עדיין שאדי מדבר על עצמו הוא צ'יטר רצח אח
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 24/11/11 ב 17:26
דודה שלך צ'יטרית אני מטורף ברגיל אנשים שמים צ'יטים בגלליייייייי טוטוטוטויייי (הרסת תבדיחה שחר)
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 24/11/11 ב 17:32
יאללה שחר נשבר לך הזין אחי אני אוהב אותך בתור בן אדם אין לי בעיות אבל אתה חתיכת שמוק נשבר לי הזין שאתה מזיין לי את השכל תעשה מה שאתה רוצה לא עוזר לך יותר אתה רוצה ממני משהו דבר איתי בXF נשבר לי הזין ממך עם בחורות אני לא רב כמו שאני רב איתך דייי ראבק אתה פשוט ילד אוטיסט אתה רוצה ממני משהו תבוא ל XF
what