1. לשמור על שפה נאותה - לא לקלל.
אנחנו רוצים לשמור על אווירה נעימה בשרת, לא רוצים לשמוע קללות למיניהם, שמרו על שפה נאותה.
עונש: מיוט [mute] - השתקה.
2. לא להציף.
לא להציף את הצ'אט בהודעות, מספיק 2 הודעות ברצף, וזהו. לא צריך מעל 3 ומעלה.
עונש: מיוט [mute] - השתקה.
3. בלי צ'יטים - השימוש בצ'יטים אינו מורשה בשרת שלנו. אם אני מרוויח ביושר, גם אתה תרוויח ביושר.
עונש: באן.
4. סרברים אחרים:
אסור לפרסם סרברים אחרים, אני לא רוצה שאף אחד יעזוב. כל אחד חשוב לי.
עונש: באן.
5.חיקוי שם - אסור לחקות כינויים של אנשים אחרים, זה לא יפה שאתה משקיע ופתאום מישהו בא והורס לך את השם, נכון?
יש גם מערכת אוטומטית שאי אפשר לשחק ללא התחברות למשתמש, לא לדאוג בקשר לזה.
עונש: קיק.
6. ריבים:
לא לריב בשרת, כמו שאמרתי אנחנו רוצים לשמור על קהילה ניקיה עם אווירה נעימה. ריבים אפשר לעשות מלא ב ICQ, אז למה להרוס לעצמכם את השם?
עונש: מיוט [mute].
7. מקומות סגורים - בנק/מסעדות/כלא/בתים וכל המקומות שאי אפשר להחליף לרובה,
אסור להרביץ שם ובטח שלא להרוג. אתם לא רוצים לאבד כ"כ הרבה כסף בדיוק שאתם באים להפקיד אותו, נכון?
עונש: כלא.
8. תפסתם צ'יטר?
כידי לדווח על צ'יטר אתם צריכים אך ורק להשתמש בפקודה: /report, או בהודעה פרטית לאדמין.האדמינים יבדקו את אותו המשתמש.
לא בצ'אט הציבורי!
עונש: מיוט [mute].
9. שותפות לפשע :
אם יש לכם חבר צ'יטר בשרת, והוא הרוויח כסף ושלח לכם - תעשו /kill ואל תשמרו את הכסף. אם הוא עף במכונית ואתם נמצאים איתו - תצאו.
אחרת אתם צפויים לקבל באן, האדמין לא ינחש מה ה'ציטר, הוא יתן באן לשניכם. יש להזהר בדבר הזה.
עונש: צפוי לבאן.
10. הריגת אדמין לבן :
ראיתם אדמין לבן? בשום פנים ואופן לא לירות עליו!
אדמין לבן הוא אדמין בתפקיד, כלומר מארגן פעילות או משגיח על השרת.
יריתם על אדמין לבן? הפסיקו מיד לפני ענישה.
עונש: כלא/קיק או באן אם הדבר ממשיך על עצמו.
הבהרות:
1. לקלל משתמש זה בדיוק כמו לקלל אדמין. אם קיבלתם עונש חמור יותר בגלל שהמשתמש הוא אדמין, אנא דווחו בפורום, ונברר את הנושא.
2. כולם שווים. בשרת הזה כולם שווים, אף אחד לא יקבל יחס מיוחד (בחירה למרוצים , תחרויות) , אין פרוטקציות לאדמינים.
3.חופש - תמיד תוכלו לתת ביקורות על אדמינים או המוד בשרת, אבל כמובן שבצורה יפה בלבד. אל תרגישו מקופחים חס וחלילה, תמיד יהיה מי שיעזור לכם.
חשוב:
להנות! ורק להנות! אם מישהו מפריע לכם בשרת והורס לכם את הכיף - אתם מוזמנים לפנות אישית לאחד האדמינים או אלי, ואנחנו נטפל בעניין.
שיהיה לכם משחק מהנה
בברכה,