המדיך נוצר בשביל לתת דוגמא למה שאילון אמר , לזה שבמקום להציף את הפורום בנושאים לעשות מדריך אחד
אז נתחיל ...
טיפים נחמדים שיעזרו לכם
לפני כל אתגר צריך לקחת 5000 דולר בשביל להתחיל אותו ואפשר לעשות אתגרים מ12 בבוקר עד 12 בחצות וכל אתגר אפשר לעשות פעם אחת בשעה
באתגר הצלילה - לעשות את הפקודה fps limit 20/ אומרים שזה עושה שחיה יותר מהירה, למרות שאני מצליח גם בלי .
באתגר הג'יפים - להתאמן קצת לפני על המסלול לפני שאתם מבצעים את האתגר![]()
במשימת הכסף הגנוב - בניגוד למה שכתבתי למעלה לאתגר הזה לא צריך כסף , הטיפים הם לקחת או אינפרנוס או NRG כי אלו הכלי רכב הכי מהירים במשחק,אלא אם אתם לא כלכך טובים באתגר תקחו אינפרנוס בגלל שבדרך יחסמו אותכם ואם תיהיו עם NRG יפילו אותכם .
במוסך וואנג - הטיפ שלי הוא לשמור מיקום ליד המוסך בשביל לא ללכת כל הזמן מהשיגור SF (שמירת שיגור ניתנת מרמה 2 דרך הפקודה /sp) כל כמה זמן יתפרסם הודעה בצ'אט בה תיהיה הכלי רכב החדש שמוסך וואנג מבקש .
עוד כמה טיפים , לא להשתמש בצי'טים אן בכל דבר שעובר על החוק י זה יכול להוריד לכם את הסיכוי לעלות לרמות גבוהות בשרת ..
כל פעם שיש עליך הרבה כסף , הרבה כסף אני מתכוון ל4000 5000 דולר לכו לבנק ותפקידו את הכסף . ככה תוכלו לחסוך לרכב או כל דבר אחר.
כל פעם שאתם ממעזרים את המשחק לזמן ארוך תכניסו את השחקן למצב שינה דרך הפקודה /afk ולצאת ממצב שינה זה /unafk
מתי שאתם רוצים לעלות רמות תלכו לאיזור הקרבות DM/ שם תוכלו לעלות רמות בקצב הכי מהיר שאפשר .
זה בנתיים כל הטיפים שלי
למספר פקודות שימושיות
הפקודות הכי שימושיות למתחילים הם /help ו/helpme הפקודה /help תפתח לכם תפריט עזרה בכל דבר הנוגע למוד של השרת , הפקודה /helpme תשלח תומך שיעזור לך בכל דבר שתתקשה .
הפקודה /help teleports תראה לכם את כל השיגורים הקיימים בשרת והפקודה /help commands תעזור לכם בכל הנוגע לפקודות בשרת
פקודות שאני ממליץ עליהם :
שליחת כסף - דרך הפקודות /pay וbankid ההבדל בינהם זה שpay שולח כסף ידני ממש אל היד וbankid שולח מבנק לבנק
צפיה בפרטים שלך\שחקן אחר - דרך הפקודות /stats ו /pstats הבבדל הוא שבstats אתה תראה רק את הפרטים שלך ובpstats תוכל לראות פרטים של שחקן אחר.
שמירת מיקום - דרך הפקודות /sp ו/lp ההבדל הוא של SP זה שומר וLP זה משגר אותך למיקום (הפקודה ניתנת מרמה 2 )
שליחת הודעה לשחקן - דרך הפקודה /PM
לראות תאריך ושעה - תרך הפקודה /TD
זהו למדריך , אשמח אם תגיבו עם טיפים משלכםם וגם פקודות שימושיות ..![]()