מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אשכול: לגבי מה שאמרו על עומר נייטרוס

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים

לגבי מה שאמרו על עומר נייטרוס

בהמשך לאשכול הזה http://www.szf.co.il/f306/t160920/ לגבי מה שאמרו על זה שאומר נייטרוס ניהל בקהילה אחרת, זה נכון, אני הבעלים של הקהילה הזאת, בהתחלה לא ממש ידעתי שיש לו תפקיד כאן אני לא נוטה להתערב ב DM שאצלנו, שמעתי בשבוע שעבר שהוא בתפקיד בסטלה זון, הודענו לו שהוא לא ירקוד על 2 חתונות, הוא הודיע על פרישה, ותירץ לי בסקייפ שאני מניאק וספרתי לאנשים שהוא מנהל אצלי בקהילה, שזה בכלל לא נכון... אף אחד כאן לא שמע ממני כלום עליו ולא שמעתם ממני בכלל, דיווחתי ליואב ולגל ScatMan ולמי שצריך לדעת על זה כאן, אולי אני בעל קהילה מתחרה אבל אין לי אינטרס של לקחת מפה מנהלים או לתת לדברים כאלה לקרות, אני מכיר כאן לא מעט אנשים ומדבר איתם בכיף, גולש גם פה מדי פעם, אני לא אאפשר שמשהו מהשרתים שלנו יבגוד בנו ויבוא לסטלה ואותו דבר אני לא אתמוך בבגידה שלו בכם...
    שיהיה לכולכם המשך שבוע טוב
    נערך בפעם האחרונה על ידי Galan : 16/04/12 ב 18:41

הסמל האישי של Yagel
    Yagel Yagel מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    יגל
    קיבל לייק
    314 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Galan צפה בהודעה
    לגבי מה שאמרו על זה שאומר נייטרוס ניהל בקהילה אחרת, זה נכון, אני הבעלים של הקהילה הזאת, בהתחלה לא ממש ידעתי שיש לו תפקיד כאן אני לא נוטה להתערב ב DM שאצלנו, שמעתי בשבוע שעבר שהוא בתפקיד בסטלה זון, הודענו לו שהוא לא ירקוד על 2 חתונות, הוא הודיע על פרישה, ותירץ לי בסקייפ שאני מניאק וספרתי לאנשים שהוא מנהל אצלי בקהילה, שזה בכלל לא נכון... אף אחד כאן לא שמע ממני כלום עליו ולא שמעתם ממני בכלל, דיווחתי ליואב ולגל ScatMan ולמי שצריך לדעת על זה כאן, אולי אני בעל קהילה מתחרה אבל אין לי אינטרס של לקחת מפה מנהלים או לתת לדברים כאלה לקרות, אני מכיר כאן לא מעט אנשים ומדבר איתם בכיף, גולש גם פה מדי פעם, אני לא אאפשר שמשהו מהשרתים שלנו יבגוד בנו ויבוא לסטלה ואותו דבר אני לא אתמוך בבגידה שלו בכם...
    שיהיה לכולכם המשך שבוע טוב

מה אתה רוצה להגיד פה?

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yagel צפה בהודעה
    מה אתה רוצה להגיד פה?
    שמה שאמרו נכון, הוא בגד בקהילה הזאת והצטרף לקהילה שלנו, אם אחרים ידעו עליו? אני לא יודע אני לא מתעסק עם ה DM אצלנו כל כך, אבל כשהבנתי שהוא רוקד על 2 חתונות שמתי לזה סוף
    אני רוצה לומר לשחקנים שלא יודעים אם השמועה נכונה, שזה נכון, אני הבעלים של הפורום הזה שהוא ניהל בו ואני מאשר כי הדברים נכונים... אני מקווה שהמקרה יטופל ושהשחקנים כאן לא יסבלו מהנדנדה של המנהלים, אני מכיר את ההרגשה, ובטוח שיש כאן ילדים שמשקיעים את הנשמה שלהם בשרת DM של סטלה ומקווים להשתלב בצוות והם לא צריכים לראות אדמינים שמרשים לעצמם לעשות דברים שלא עושים

הסמל האישי של Yagel
    Yagel Yagel מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    יגל
    קיבל לייק
    314 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Galan צפה בהודעה
    שמה שאמרו נכון, הוא בגד בקהילה הזאת והצטרף לקהילה שלנו, אם אחרים ידעו עליו? אני לא יודע אני לא מתעסק עם ה DM אצלנו כל כך, אבל כשהבנתי שהוא רוקד על 2 חתונות שמתי לזה סוף
    אני רוצה לומר לשחקנים שלא יודעים אם השמועה נכונה, שזה נכון, אני הבעלים של הפורום הזה שהוא ניהל בו ואני מאשר כי הדברים נכונים... אני מקווה שהמקרה יטופל ושהשחקנים כאן לא יסבלו מהנדנדה של המנהלים, אני מכיר את ההרגשה, ובטוח שיש כאן ילדים שמשקיעים את הנשמה שלהם בשרת DM של סטלה ומקווים להשתלב בצוות והם לא צריכים לראות אדמינים שמרשים לעצמם לעשות דברים שלא עושים
    גל אני אוהב אותך

פשוט מילה במילה, יש שחקנים כמוני וכמו הרבה שחקנים פה שמשקיעים תנמה בשביל אדמין, ביום שהוא עלה לאדמין באמת שירד לי לגמריי מהשרת!

בסוף, בר מחליט ואם הוא עשה אמרתי טוב הוא בחר בוא כנראה מגיע לו.
    אבל לו והנה ההוכחה שצדקתי.

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yagel צפה בהודעה
    גל אני אוהב אותך

פשוט מילה במילה, יש שחקנים כמוני וכמו הרבה שחקנים פה שמשקיעים תנמה בשביל אדמין, ביום שהוא עלה לאדמין באמת שירד לי לגמריי מהשרת!

בסוף, בר מחליט ואם הוא עשה אמרתי טוב הוא בחר בוא כנראה מגיע לו.
    אבל לו והנה ההוכחה שצדקתי.
    אני לא מכיר את כולם כאן בצוות, אני לא שחקן בשרת ה DM של סטלה, למען האמת אני לא משחק DM בכלל... אבל אני מכיר פה חלק מהאנשים.. אני מקווה שזה יהיה לטובה
    אני בטוח שיש פה חבר'ה שמגיע להם ונותנים את הנשמה, והם לא צריכים לראות אחרים שעושים מה שבא להם, אצלי בקהילה אני לא מאפשר דבר כזה, כשאני בוחר בן אדם לניהול או לצוות שרת אני עושה את זה בקפידה ודואג להבהיר לו שזה לא קירקס או שכונה, אני מציע שיעשו דבר דומה פה אני וחשב שבכללי לאנשים כאן יש מחוייבות ורצון אמיתי להשקיע בקהילה הזאת ולאנשים כאלה מגיע לנהל / להבחר לצוות. אנשים שמוכיחים שלא מגיע להם בכך שהם עושים כרצונם פשוט לא צריך לקבל.

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    לפעמים אפשר לרקוד על 2 חתונות בפעם אחת - ולפעמים לא.
    לכל אלה שאומרים שעומר איתי בכיתה וכו' זה פשוט שטויות חח - אל תמציאו קונספרציות בשביל להכניס אותי גם לסיפור הזה.
    לאחר בירור עם עומר ועם כמה שחקנים בשרת נראה שעומר באמת היה שמה אדמין למשך תקופה קצרה בשביל לבחון משהו אבל לאחר מכן פרש כי העדיף את סטלה.
    בכל מקרה הוא טופל

נושאים דומים

1. משוב דעתי על מה שאמרו עלי.
    על ידי Cr4zyMan בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09/03/12, 09:35
  2. מה דעתכם על החתימה .. ?
    על ידי hezi` בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25/10/05, 03:46
  3. מה דעתכם על החתימה .. ?
    על ידי hezi` בפורום חתימות וסמלים