אני יודע שכנראה שכל מי שנמצא כאן כבר מכיר את האתר....
אבל אני רוצה לציין, שעד לא מזמן הייתי די סקפטי לגביו, לא חשבתי שאפשר לעשות יותר מכמה שקלים בודדים...
למען האמת התבדתי, אני חבר באתר פחות מחודשיים, תחילה באמת לא עשיתי יותר מכמה שקלים.
אני סטודנט ואת רוב שעות היום שלי אני מעביר בלימודים, אחרי שנרשמתי לאתר, שלחתי קישורים לכמה חברים שלי שלומדים איתי. אחרי כשבועיים כבר הגעתי למינימום "פייאאוט" , שזה 20 ש"ח, וביקשתי תשלום בשביל לראות שזה אתר אמין, באמת באותו שבוע כבר קיבלתי את התשלום, ישירות לחשבון הבנק שלי.
האמת, שמאז לא היה לי כ"כ הרבה זמן להתעסק בזה, לא פירסמתי את הלינקים שלי בשום מקום ונכנסתי שבוע שעבר לאתר לראשונה מזה למעלה מחודש, ופתאום ראיתי שיש לי כבר 74 חברים שנרשמו תחתיי ו 130 ש"ח בחשבון שלי.
אז דבר ראשון ביקשתי תשלום, ובאמת בתחילת השבוע הזה כבר קיבלתי את הכסף ישירות לחשבות הבנק שלי....
נחמד לא?!....
מתוך 74 החברים שלי, למעשה פחות מ 20 הם באמת פעילים, ככה שאת הכסף שעשיתי, עשיתי מפחות מ 20 חברים, תארו לעצמכם אם כולם היו פעילים, זה יותר מפי 3 כסף, יכול היה להיות לי יותר מ 400 ש"ח.
אז קודם כל אני באמת ממליץ למי שרוצה לעשות קצת כסף כיס (בואו נהיה כנים, אף אחד לא יהיה מליונר מזה), ולמי שיש קצת אמביציה, הוא יכול להגיע לסכומים יפים מאוד.....יותר מכמה מאות.
אז המטרה העיקרית היא להשיג כמה שיותר רשומים תחתיכם, ואז לא תצטרכו אפילו ללחוץ על המיילים ששולחים לכם.
![]()
אני אודה לכם אם תרשמו תחתיי.....
אז תתחילו לעבוד על הפירמידה שלכם..............ובהצלחה!
http://www.purecash.co.il