כתבתי את זה בפסח, חשבתי שבאמת תעשו עם זה משהו .
בר תקרא בבקשה תנושא הזה http://www.szf.co.il/f391/t158571/ ... יש פה כמה הצעות טובות באמת.
כתבתי את זה בפסח, חשבתי שבאמת תעשו עם זה משהו .
בר תקרא בבקשה תנושא הזה http://www.szf.co.il/f391/t158571/ ... יש פה כמה הצעות טובות באמת.
לא מה שיעשה את השרת "ואי ואי"
אין לי כוח לקרוא את כל מה שרשמת לגבי 1 בעד חחח
אחלה של רעיונות
אני בעד כולם חוץ מחוק מ'ס 10..
אהבתי את הרעיון עם קניית הגוד מוד..
חוק 10 , חלק מהאדמינים יכולים לעשות ועושים הרבה
העצות באמת טובות
ראשי?
יש כמה טובות![]()
יש הצעות שיקפיצו את השרת![]()
1.להוסיך עוד רמות מלבד 20, אבל גם להוריד את כמות ההריגות כי זה ממש מייאש(במיוחד שרוב הזמן הDM גם לא מלא ואין שם הרבה אנשים).
להוסיף כמובן אפשרויות חדשות לרמות, לדוגמא כשמגיעים לרמה X מקבלים גוד מוד ל30 שניות תמורת סכום כסף יחסית גדול. בר ייעבוד על זה מתי שהוא יהיה פנוי.
2.להוריד את כמות המכוניות שיש למכירה, רוב המכוניות לא קונים אותם, אז בשביל שהיה קצת אתגר אולי את חלק מהמכוניות לשים ציבוריות,זה יהיה יותר מאתגר. סודר
3.דאבל לפחות ליום שלם, רוב השחקנים ישחקו הרבה, שחקנים אחרים יסתכלו מבחוץ ויראו שחקנים ולדעתי זה יוסיף הרבה (: אז מעמד הרמות בשרת יהיה מוגזם.
4.להחזיר את הTS (לדעתי קצת התבגרנו..XD) אולי - זה קשור להחלטת בעלי הפורום.
5.כשנכנסים לוואר יהיה דיאלוג, בדיאלוג יהיה אפשר לבחור או נשקים כבדים או נשקים קלים(לא משהו מיוחד,אבל בכל זאת) בשביל זה יש באטל.
6.מערכת הרכבים המיוחדת לא ממש מיוחדת, אפשר לשים ניטרו, אפשר לשים גלגלים,לשנות צבע...השאר לא באמת חשוב כל כך.
אולי אזעקה בסדר.
אמרנו קודן, בסוף ירדנו מזה אני לא רואה משתמש אחד עם זה.
אין משהו מיוחד, הצעתי עוד קודם ואני יציע גם עכשיו, לרכב מיוחד יהיה פקודות מיוחדות, ושוב פעם...נאון אני מציע.
אני מבין שלא היה כלום עם זה בפעם הקודמת אבל צריך לנסות, הרכבים המיוחדים לא מיוחדים ואין בהם משהו מיוחד חוץ מצבע ורוד.
אולי גם שכמו שאדמינים מקפיצים תרכב בהשרדות כדי שזה יגמר, אולי גם יהיה לרכבים מיוחדים? ואל תגידו לי "אולי אתה רוצה גם סיי? או אדמין?" כי זה לא מעניין.נשמע אחלה אבל נראה לי שהניאון גורם לקראשים. נ.ב. יש כמות לא קטנה של שחקנים עם קודן.
7.ההצעה של אבי הצעה|אתגר חדש לשרת נשמע מצויין אם בר ייאשר אם אני אתחיל לאבייקט כמות לא קטנה של אתגרים.
8.להוריד את זה שלוקח זמן לצאת מAFK באמת שזה ממש מציק...אני נכנסתי לAFK ,חזרתי אחרי 2 דקות ואני עדיין לא יכול לצאת ממצב AFK. זה למניעת ניצול באגים.
ואם לא זה לפחות שהיה רשום "תוכל לצאת ממצב AFK עוד X שניות"
9.הצעה| פקודה WangCar/ ההצעה של יואב פקודה לעצלנים אפילו שאני הצעתי אותה - אולי זה יתממש לא בטוח.
10.למה אדמינים לא יכולים להפעיל את הפעילויות האוטומטיות? אני רואה שכתוב רק שיואב יכול להפעיל.ירדה הגישה להפעלת מערכת AS.
![]()
תודה על התגובה
1.מעולה
2.אחלה
3.צודק יצאתי הומו
4.אממ אוקי..בכל מקרה אני מציע הTS פעם היה די פעיל יחסית.אני מוכן להפעיל אותו עם מוזיקה כמו פעם XD
5.זה לא נכון, יש באטל אבל אם אני רוצה להלחם עם יותר מילד אחד? WAR כל אחד יכול להשתגר .
6.לא ראיתי רכב אחד עם קודן אבל לא משנה, נאונים לא גורמים לקראשים.
7.
8.אוקי
9. פקודה די שימושית לדעתי, לא משהו שיזרק, לשיקולכם
10.OK
שוב תודה על התגובה יואב![]()
מזה נאונים ?
ובנוגע לאיזור לחימה חדש לנשקים כבדים , רעיון מעולה שחייב להתבצע דחוף !
בואנה זה אחד הנדירים !
הבאתי תמונה של GTA IV אבל XD
זאת תמונה של SA:
\
![]()