מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אשכול: הצעה לבר ויואב

SexyBen SexyBen מנותק טירון
    שם פרטי
    בן כהן
    קיבל לייק
    1 פעמים

הצעה לבר ויואב

שלום בר ויואב.
    יש לי הצעה בשבילכם, פתחתי פה אשכול מכיוון שעוד לא עניתם לי בפרטי, אז ככה
    אני מקדם שרתי SAMP ואתרים, קידמתי את X-TAZA DC ופרשתי משמה כיוון שההנהלה מגעילה, אין להם יציבות כל שבוע הם עוברים שרת.
    אני מעוניין לקדם את השרת שלכם, לעזור קצת בתכנות עם צריך, אני יכול להביא לפה את רוב השחקנים מX-TAZA ויותר.

OmerB OmerB מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    עומר
    קיבל לייק
    83 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח

אתה חי בסרט רע ביותר!

השרת לא נופל יותר זה אחד! שתיים יש צוות שם מעולה עכשו..ראינו איך הצוות פה תפקד , שקרה שבגלל סכסוך 4 אדמינים הלכו אנחנו רואים את היכולות ניהול פה של כמה אנשים..

אתה לא יכול להעביר אפילו רבע שחקן באחריות.

עם כל הכבוד לסטלה ויש לי מלא כבוד עם הם מצליחים לתת לאדמינים הרגשה שהם סתם אפסים ולגרום ל 4ללכת במכה אז אני לא חושב שאף שחקן ראוי פה להיות אדמין אלה בא לו לקבל זין כמו כל ההנהלה פה.
    אני בעצמי לא רציתי לעזוב פה אבל עם הייתי צריך לקבל את כל הזין הזה מהם אז לא הייתה לי ברירה.

ובן אחרי שעשיתה בית ספר לבר עם המשתמש ברק אתה לא חושב שזה טיפשי לבוא להציע עזרה? וכן בר צריך אותך בתכנות כמו שאני יודע פאון חחחחחחחחחח.

המשך יום טוב לכם..!

_DarKLorD_ _DarKLorD_ מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    _Igal_
    קיבל לייק
    23 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי OmerB צפה בהודעה

אתה חי בסרט רע ביותר!

השרת לא נופל יותר זה אחד! שתיים יש צוות שם מעולה עכשו..ראינו איך הצוות פה תפקד , שקרה שבגלל סכסוך 4 אדמינים הלכו אנחנו רואים את היכולות ניהול פה של כמה אנשים..

עם כל הכבוד לסטלה ויש לי מלא כבוד עם הם מצליחים לתת לאדמינים הרגשה שהם סתם אפסים ולגרום ל 4ללכת במכה אז אני לא חושב שאף שחקן ראוי פה להיות אדמין אלה בא לו לקבל זין כמו כל ההנהלה פה.
    אני בעצמי לא רציתי לעזוב פה אבל עם הייתי צריך לקבל את כל הזין הזה מהם אז לא הייתה לי ברירה.

ובן אחרי שעשיתה בית ספר לבר עם המשתמש ברק אתה לא חושב שזה טיפשי לבוא להציע עזרה? וכן בר צריך אותך בתכנות כמו שאני יודע פאון חחחחחחחחחח.

המשך יום טוב לכם..!

חחחחח תותח

שם פרטי
    בן כהן
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי OmerB צפה בהודעה

אתה חי בסרט רע ביותר!

המשך יום טוב לכם..!

עומר.... אתה הצטרפת אלינו רק בשרת האחרון שהיינו, עברנו 4 שרתים בגלל נפילות.

אני מחכה לתגובה של בר ויואב אז אל תגיבו
    נערך בפעם האחרונה על ידי SexyBen : 29/11/12 ב 06:29

שם פרטי
    בן כהן
    קיבל לייק
    1 פעמים
    *סליחה על הדאבל*

בר ויואב, אני לא מבין למה אתם לא מתיחסים לאשכולות של השרת שלכם, אתם צריכים יותר להתייחס לשרת
    אני חושב שההצעה הזאת תוכל לעזור הרבה לשרת.

נושאים דומים

1. לבר ויואב ?
    על ידי Ema n ueL בפורום DeathMatch
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23/11/12, 18:30
  2. לבר ויואב
    על ידי edenjoker12 בפורום DeathMatch
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17/10/12, 08:54
eXTReMe Tracker -->