אף אחד לא מכיר את התקלה הגדולה שהייתה במסד נתונים לפני הרבה שנים עוד שהפורום היה פעיל מאוד, תקלה שיכלה לגרום לכל המסד נתונים של האתר להיהרס ובמזל האתר המשיך איכשהו לעבוד בדרך פלא. אסביר מבחינה טכנית בקצרה - כל התוכן במסד נתונים היה בג'יבריש לגמרי ובמזל גדול כאשר המסד נתונים היה מחובר בקידוד latin1 כל הג'יבריש הציג את הנתונים באתר באופן תקין.
הבעיה הזאת הייתה קיימת הרבה מאוד שנים, מנעה ממני לבצע שדרוגים משמעותיים למערכת של האתר והתיקון שלה דרש עבודת נמלים קשה וארוכה מאוד. הרבה פעמים התחלתי את זה והתייאשתי באמצע מרמת המורכבות והבעיות שזה יצר.
כעת אני שמח להגיד שבזכות הבינה המלאכותית, תיקנתי את הבעיה מהשורש ובשעה טובה כל המסד נתונים מציג עברית תקינה למעט כמה פוסטים בודדים שאני צריך לעבור עליהם ידנית ולנסות לשחזר את המידע. (לא משהו קריטי מדי)
בזכות זה - החיפוש באתר חזר לעבוד בצורה תקינה. כעת אין לכם שום בעיה להריץ שאילתות חיפוש בעברית ולהיזכר בנוסטלגיות.
סטלה זון פורבר! :)





הירשם כדי להגיב לנושא
