Frozen we SF
wee Ter
IcyBreeze we Ter
we sF
24 - 24
GG
Frozen we SF
wee Ter
IcyBreeze we Ter
we sF
24 - 24
GG
gg
gg both
gg
GG
gg guys
אחי אתה מיתבלבל יש סיבוב אחד טכני שלא עשית pause
אז 25-23
lol
אנחנו רוצים את הדמויים שלך בכל המפות רק שלך-Mush
gg
UNgg היה אולי איזה 900 פאוסים חרא של משחק וגם אני עם 39.3 חום כולי רעדתי פה מקור ואני בוט אחושלינגלינג
במקור פורסם על ידי ParGo
תרגיש טוב אחי אני יעלה jako ותעלה גם את שלך אחי
GG חחחח הינה מתחיל הקטע של הטכני והקטע של הראדר :\
לא חובה לעשות פאוס, זה פשוט מעשה ספורטיבי אבל אין שום חןק נגד זה.
*look my sig*
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
איזה איש אחד אומר שם LLLLLLLeeeeeerrrrrrrrooooyyyyבמקור פורסם על ידי mikewithbike
יענו ז'רום לרואה? :X חחח
Gg :p
Jako אתה יודע לא כול מי שיותר טוב ממך ציטר
ולא נראה לי שאליאב אקא MUSH ציטר :X
אני זוכר שחקתם נגד BUFU
ואחרי שניצחנו אותכם באתם אלינו לטיאס התחלתם לזיין לי תשכל שאני איימבוט![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי LazyBoy : 17/03/06 ב 23:05
wtf
gg
חחחחחח sl לא נמאס אה?
במקור פורסם על ידי tiko
מה לא נימאס ?
לא נמאס לכם לבקש מימני דימו ממוצע ליום אני מעלה 6 פעמים כוס אמק יא הומאים שלא יודעים לשחק כל דבר אתה רדאר מתי תבינו שאני לא ואתם סתם בוטים
היה לנו משחק מאוד מחורבן כשהיינו terr ב-icy breeze עם המון טעויות וכשעושים טעויות אי אפשר לנצח.
btw
היה סיבוב אחד שלקחתם ב-frozenscar שהוא אמור להיות שלנו כי אנחנו אמרנו pause ואתם בינתיים המשכתם להתקדם עד שהגעתם לחשמליות ורק אז עשיתם pause וזה נתן לכם יתרון להוריד אותנו בסיבוב הזה כי אנחנו היינו בבסיס וחיכינו ל-pause
מאיזה חור צצת ואיך אתה קשור?!במקור פורסם על ידי tiko