שנו שם לפורום עיצובים שונים ל- גרפיקה כללית זה נשמע יותר איכותי חחחח
??????? מישו????
לא זה בסדר עיצובים שונים זה בדיוק מה שעושים בפורום הזהOriginally posted by .::ZICO::.@Aug 8 2005, 03:22 PM
לא זה בסדר עיצובים שונים זה בדיוק מה שעושים בפורום הזה [/b][/quote]Originally posted by edo!+Aug 9 2005, 01:09 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (edo! @ Aug 9 2005, 01:09 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-.::ZICO::.@Aug 8 2005, 03:22 PM
גרפיקה כללית אבל זה הכל וזה נשמע יותר רשמי כזה גם... עדיף גרפיקה כללית...
טוב אחי אם זה מה שעושה לך את זה מי אני שיעצור אותך...
זה לא כזה משנה לי בכל מקרה לא אכפת אבל תעשו איזה סקר קטן ולפי דעתי אין הבדל כזה גדול וגם צריך להפסיק כל פעם לסדר מחדש את הפורומים...בסדר שיש הצעות רציניות ובקשות טובות אז בסדר להוסיף או להוריד אבל לשנות כל הזמן (מדי פעם וזה קורה הרבה בזמן האחרון) זה לא רציני
****זאת דעתי בלבד ושכל אחד יחשוב לבד****
ליאור איך אני לא יכול להסכים איתך אתה הרי עושה חתימות לדודי :קיר:Originally posted by QuikSilver@Aug 9 2005, 03:51 PM
זה לא כזה משנה לי בכל מקרה לא אכפת אבל תעשו איזה סקר קטן ולפי דעתי אין הבדל כזה גדול וגם צריך להפסיק כל פעם לסדר מחדש את הפורומים...בסדר שיש הצעות רציניות ובקשות טובות אז בסדר להוסיף או להוריד אבל לשנות כל הזמן (מדי פעם וזה קורה הרבה בזמן האחרון) זה לא רציני
****זאת דעתי בלבד ושכל אחד יחשוב לבד****
Satla ZonNnNnE rUlzz