שיחקתי היום בסרבר אני MusT4anG ועוד אחד אדמין שהיה בפייק הרגתי אותו רוב הפעמים ועל זה קיבלתי באן מהסרבר ועוד קיבלתי איום שיתן לי באן מהפורום אם ככה זה ימשיך אז כל הקלאב הזה סתם חרא..!!
קבלו:
מישהו יודע אולי מי זה?
שיחקתי היום בסרבר אני MusT4anG ועוד אחד אדמין שהיה בפייק הרגתי אותו רוב הפעמים ועל זה קיבלתי באן מהסרבר ועוד קיבלתי איום שיתן לי באן מהפורום אם ככה זה ימשיך אז כל הקלאב הזה סתם חרא..!!
קבלו:
מישהו יודע אולי מי זה?
איזה צבע מכוער יש לך בתפריט של הטקטיקל :ם
בדוק זה היה בקלאב ?
אם כן אז זה ממש לא בסדר
חחחחחחח אלק מה יהיה :ס
S]htahim]
אתם רואים, עלק "כפויי טובה", כפויי טובה בתחת שלי
באים רואים תוצאה לא טובה נותנים פאנישים, נותנים באנים קיקים, למה? כי זה לא מוצא חן בעיניהם, כמו כל הילדים הקטנים בשאר הסרברים.
כולה הורגים אותם, לוקחים את זה קשה כאילו קיללו את המשפחה שלהם.
מה נסגר פה באמת כוס עמק מי עושה את כל האביוז הזה ?!?!!?
חאלס כבר שחר מה יהיה ?!
דיברתי עם מי שזה היה - והוא לא ידע בכלל על כל העסק זה לא יקרה שוב שבת שלום
System32
אתה הכנסת את Mustang לשרת?
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
באתי לשאול את זה איך יש לו תסיסמא בדיוק..
לא אחי לא הכנסתי אותו אני לא מביא לאף אחד את הסיסמא לסרבר הוא כבר היה שם שנכנסתי לסרבר..Originally posted by GarGaMeL-@Aug 18 2005, 12:12 PM
System32
אתה הכנסת את Mustang לשרת?
טוב אז ככה יש לי בקשה אני אישית בחיים לא ראיתי שחקן כזה אין לי מושג מי זה ומה הוא תעשו טובה אתם לא רוצים שאנחנו ניהיה בפייק אז האנשים לא בפייק אבל בקשה גם אתם לא תיהיו על פייק כי זה דיי מציק
כן אני הייתי איתו ועם crazydeath
בשרת אני שואל אותו מאיפה יש לך סיסמא הוא אומר לי אני במועדון לא היה לי כח להתווכח איתו
אבל אני אומר שצריך לעשוות מה שגיא אמר (DM) זה רעיון טוב
Must4ng
ze
איזה אחד שהיה ב- RX קוראים לו עידן
Dar4k shark נראה לי...
לדעתי זה מגיע לך,רק בגלל ששיחקת אותה לצד ינון באותו זמן שהוא קיבל באן מהפורוםOriginally posted by System32@Aug 18 2005, 05:17 AM
קבלו:
מישהו יודע אולי מי זה?
אתה שיחקת אותה גבר אז זה מה שמגיע לך :O
אני לא יודע על מה אתה מדבר......Originally posted by Angelus@Aug 19 2005, 08:41 AM
לדעתי זה מגיע לך,רק בגלל ששיחקת אותה לצד ינון באותו זמן שהוא קיבל באן מהפורום
nustang
אחלה גבר ולדעתי הוא צריך להיות בפורום לא אנלא הבאתי לו את הסיסמה
לא הייתי במחשב כמה ימים...
ולא הוא לא גר לידי ואין מצב שהייתי מביא לו תסיססמה כי אנלא חרא..
אני לא יודע על מה אתה מדבר...... [/b][/quote]Originally posted by System32+Aug 19 2005, 09:45 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (System32 @ Aug 19 2005, 09:45 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Angelus@Aug 19 2005, 08:41 AM
לדעתי זה מגיע לך,רק בגלל ששיחקת אותה לצד ינון באותו זמן שהוא קיבל באן מהפורום
מתי שינון רשם הודעה נמאס לי פה שם כולם על הזין שלי אתה רשמת + ציטוט "צודק" ואתה חתיכת מעפן אני לא יודע איך אתה לא אוכל כבר באן מפה אם הייתי מוצא את ההודעה הזאת יא סטייליסט מסריח (מצטער על הקללות סעמק אני שונא אותו ואת ינון הזה)
לפחות אני סטייליסט ולא חתיכת הומו כמוך פריק מחשבים משחק אותה גבר מאחורי מסך יא 0Originally posted by Psycho`@Aug 19 2005, 10:43 AM
מתי שינון רשם הודעה נמאס לי פה שם כולם על הזין שלי אתה רשמת + ציטוט "צודק" ואתה חתיכת מעפן אני לא יודע איך אתה לא אוכל כבר באן מפה אם הייתי מוצא את ההודעה הזאת יא סטייליסט מסריח (מצטער על הקללות סעמק אני שונא אותו ואת ינון הזה)
:blablabla:
ועוד דבר....שם עלייך זין. :צוחק:
לפחות אני סטייליסט ולא חתיכת הומו כמוך פריק מחשבים מאחורי מסךOriginally posted by System32+Aug 19 2005, 10:46 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (System32 @ Aug 19 2005, 10:46 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Psycho`@Aug 19 2005, 10:43 AM
ועוד דבר....שם עלייך זין. [/b][/quote]
חחח עוד הוא פריק אתה צורח עם כל הרוק ה..... שאתה שומע ואתה מדבר על פריקים?
סטיליסט ששומע רוק...לכו תבינו עכשיו
עוד אחד שמשחק אותה חכם....Originally posted by Ludacris@Aug 19 2005, 10:53 AM
חחח עוד הוא פריק אתה צורח עם כל הרוק ה..... שאתה שומע ואתה מדבר על פריקים?
סטיליסט ששומע רוק...לכו תבינו עכשיו
יש הבדל בין פריק מחשבים לבין פריק ששומע רוק ומטאל...
ותגיד לי איך אתה מגדיר את עצמך? סטייליסט\הומו נטחן\חננה מחשבים\...?
קיצור שים תמונה שלך פה ואל תזיין במוח...