N91
הטלפון המוכשר בחבורה מצויד בהתקן מוסיקה מעולה, במצלמה שוברת שיאים ובתכונות של טלפון חכם.
אוהבי המוסיקה יוכלו לאחסן בו 3,000 שירים (כונן קשיח של 4GB!) וחובבי הצילום יוכלו ליהנות מרזולוציה של 2 מגה-פיקסל.
אוסף המוסיקה הפרטי, המאוחסן בכף היד, ילווה אותך לכל מקום. הגישה אליו קלה, בזכות מקשי מוסיקה כמו נגינה/השהיה, קדימה, אחורה, השמעה חוזרת, עוצמת הקול ודחיסותו, ומעבר מיידי מהנגן ליישום האחרון שהשתמשת בו.
ה- N91 הוא גם סמארטפון וגם דור שלישי ובאותו ממשק ידידותי (פלטפורמת Series 60) כעת גם המוסיקה נשארת איתך. הנגן החכם מותאם להשמעת מוסיקה, ולעריכת רשימות השירים בתנועה. כששיחה נכנסת, המוסיקה מושהית ומתחדשת בתום השיחה. שילוב תכונות שהופך את מכשיר הטלפון הזה ליצור מושלם.
אם לא רוצים להשיב לשיחות בשעת ההאזנה למוסיקה, בוחרים בפרופיל משתמש מוסיקה, או שמפעילים את הנגן ללא SIM ונהנים מהאזנה ללא הפסקה. רוצים לגוון? הנה עוד שירות מוסיקלי חכם: יש גישה קלה לחנויות המוסיקה המקוונות.
הסנכרון עם המחשב האישי מאפשר הורדת מוסיקה בשידור ל-Nokia N91.
הרדיו הויזואלי (Visual Radio) מספק ממד עומק נוסף לחוויה, ויוצר האזנה מסוג חדש
לצליל איכותי ניתן להשתמש באוזניות Nokia HS-28 עם שלט רחוק, או לחבר את המכשיר לרמקולים חיצוניים. המכשיר ישמש לאחסון ולניהול אוסף המוסיקה, הרינגטונים, קובצי המולטימדיה, התמונות וסרטוני הווידיאו, אנשי הקשר, היומן, האירועים, ההודעות ושאר היישומים.
את סרטוני הווידיאו שצילמת או הורדת, ניתן להקרין על מסך מלא. הקישוריות גבוהה, באמצעות Bluetooth, USB או בנקודות חמות בבית הקפה ובמקומות מפגש אהובים אחרים, וההורדה מהירה ונטולת הפרעות.
הסינכרון של אנשי קשר, נתוני יומן וקובצי מוסיקה מול המחשב האישי יכול להיות מקומי ואלחוטי. האי מייל נוח לשימוש וניתן להיעזר במקלדת אלחוטית של Nokia הנמכרת בנפרד.
הנתונים של אנשי הקשר, מספרי הטלפון וכתובות האי מייל, יישמרו יחד עם תמונותיהם הממוזערות ובקבוצות. ניהול המידע האישי כולל לוח שנה, רשימת מטלות לביצוע והדפסת מידע אישי.
הN91- גם מציית לפקודות קול, וייספק לכם ציורים, אייקונים, סרטוני אנימציה, רינגטונים ומשחקים, מתי שתרצו, איפה שיבוא לכם.
![]()
![]()
דעתי עליו : אני לא הייתי קונה אותו כי 4 ג'יגה אני לא אצליח למלות ואני רוצה גם מצלמה טובה
ו2 מגה פיקסל זה לא משו והעיצוב לא ממש אהבתי אז הפלא מתאים לחובבי מוסיקה אני מתכוון לממש חובבי מוסיקה{4GB}
תהנו...............![]()

הירשם כדי להגיב לנושא