טקטיקות מעוללות ביותר שבנויות על שתי שחקני מפתחחח ^idNz ו-4EvEr
כל זה סודי ביותר אנא אל תגלו את טקטיקות אלו לאף אחד כדי שכך כך נוכל לנצח את הקלאן איבו
![]()
טקטיקות מעוללות ביותר שבנויות על שתי שחקני מפתחחח ^idNz ו-4EvEr
כל זה סודי ביותר אנא אל תגלו את טקטיקות אלו לאף אחד כדי שכך כך נוכל לנצח את הקלאן איבו
![]()
חחחחחחחחח איזה מסטול אתה דביר חמוד
unfunny spam subject ....
דיי קרוב רק שבגבוה עידן ליד הבונקר צולף ואליעד על הגבוה
mefager ata ken ?
חלש משהו אש...
ונגיד ש...
חחחח הרגת אותי מצחוק יפה שחקת אותה עכשיו
תנסה לנצח אותם![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דביר אתה דפוווק
ד"א
צייר אתה לא תיהיה :\
איפה שכתבת Middle וכל אלה..
מה הייתה הבעיה שלך לכתוב אותם כמו תניקים :[
זה לא אליעד הגיב עכשיו נכון?!?במקור פורסם על ידי 4EvEr
איך עידן ואליעד יכולים להיות ב3/2 מקומות בו זמנית ?
לא מצחיק בגרוש..
hhhhhhhhhhhhh לפחות יש מישהו שמנסה להצחיק כולם פה רצינייים![]()
זה כן פשוט הפיצול השני...או שסתם בא לו לדבר על עצמו בגוף שלישי :Xבמקור פורסם על ידי IDjack/`Sn4cK
ובאמת איך עידן נימצא בשבע נקודות במפה???
חחח אורגינלבמקור פורסם על ידי EldaRz
:jiggy:
אני הגבתי מהמשתמש שלו :ן
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
ואני כבר קיוויתי שזה פיצול:sad:
חחח בגלל שהם זזים מהר עין לא מספיקה לעבד את האינפורמציה ולכן ניראה כאילו הם נמצאים בכמה מקומות בו זמנית)) חחחח נחמד .
ב5 בבוקר שאתם לא רואים מה אתה עושים תאמינו לי הייתם עושים שטויות יותר גדולות מזה חחח
אני לא יכול לפתוח תעיניים שלי עכשיו