מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

אשכול: מדריכים [כולל אמצ'י ועוד]

SaM SaM מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים

מדריכים [כולל אמצ'י ועוד]

מדריך 1 אמצ'י

מורידים את התוכנה מפו:
    https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp
    לאחר ההתקנה יפתח לכם מסך כזה (בהתקנה כל הזמן תילחצו NEXT )

תילחצו על הכפתור בצד שמאל שהוא ידליק לכם את התוכנה ואז תקבלו איפי שישמש לאיפי שלכם ולאחר מכן תילחצו על הכפתור הימני שמאלי שנראה כמו משולש אז יפתח לכם שתי אפשריות לפתוח חדר ולהצתרף לחדר עם אתם בעלי רשת ביתית בישביל שאתם תוכלו לארח אתם צריכים לפתוח חדר וזה שנגדכם יצתרף אל החדר ואז הוא יעשה concet לאיפי שתביאו לו ואם החבר שלכם הוא זה שפותח את החדר ואתם מצתרפים אז אתם אלה שתעשו conect לאיפי שהוא יביא לכם אני מקווה שהמדריך ברור קרידט לעצמי אליו תהנוו..

מדריך 2 שיטה לארח גם עם יש רשת

עכשיו יש שיטה כזאת שהמשתמש xtAziK לימד אותי היא לא קשורה לתוכנה שמלמעלה ואין צורך להפיעלה בישביל לעשות את מה שאני מסביר עכשיו טוב אז הולך ככה:
    הוא היה בעל הרשת הביתית ואני הייתי זה שיכול לארח אז כל אחד מביא לשני את האיפי האימיתי שלו ושתי המשתמשים עושים קונקט\הוסט ביחד ובניגוד נגיד זה שלא יכול לארח עושה הוסט אז אתה שכן יכול לארח עושה קונקט ולהפך ועכשיו זה כבר עניין של מזל אם זה נכנס כשהוא מארח או שאתה במקרה שאני ניסיתי את זה עם xtAziK הוא לא יכל לארח ובכל זאת עם השיטה הזאת הוא כן הצליח אך בכל זאת עדיף להתקין את התוכנה Hamachi.

מדריך 3 איך לצלם תמונה מהמשחק

השימוש בה די פשוט אחרי שאתם נכנסים למשחק בסוף בתוצאה אתם ממזערים (זה לא משפיע על המשחק כי כבר הסתים במולטי פלייר) ונכנסים לתוכנה FRAPS ואז עוברים לקטוגריה
    screenshots
    ואז לוחצים על המקש שאתם קובעים לפני כן [אתם תבינו לבד איך מגידירים את המקש זה קל] וזה מצלם אפשר גם לצלם סירטונים דרך התוכנה אבל זה לא רלוונטי...
    הורדה http://www.kvazim.com/download.php?f..._1_.v2.8.1.rar

כל דבר שאינו מובן בתוכנות אלה ניתר לפנות אלי או בפרטי או באיסי:344901336
    נערך בפעם האחרונה על ידי SaM : 17/01/08 ב 00:01

נושאים דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15/07/09, 17:39
  2. פרסום | הלינקיה של Fr1q + מתעדכן סקינים,מדריכים,תוכנות ועוד
    על ידי I.Z internaional בפורום מדיה, מודים וסקינים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10/07/09, 10:14
  3. תוכנות להכנת חתימות+מדריכים ועוד..., שווה!
    על ידי LunaticPar בפורום מדריכים לפוטושופ
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24/11/06, 20:47
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11/09/05, 12:56
  5. מדריכים וטיפים!
    על ידי KilderSlive בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17/05/05, 07:22
eXTReMe Tracker