אתמול הייתי בפארק כזה במושב שלנו עם ידידות שלי וחברים קיצר הייתי שיכור לאללה לקחתי קורקינט עליתי על איזה מתקן וירדתי איתו מגלשה כזו ענקית בסוף נפלתי באמצע הגלגל נכנס לי בראש :|
סעמק
כולם התפקעו שמה מצחוק ואני חצי מת כזה :<
אתמול הייתי בפארק כזה במושב שלנו עם ידידות שלי וחברים קיצר הייתי שיכור לאללה לקחתי קורקינט עליתי על איזה מתקן וירדתי איתו מגלשה כזו ענקית בסוף נפלתי באמצע הגלגל נכנס לי בראש :|
סעמק
כולם התפקעו שמה מצחוק ואני חצי מת כזה :<
LAL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לחבר שלי בוידאו פעם שעשינו ג'קאסס קיצר אחי נסעתי עם 2קורקנטים ביחד, אחד על כל רגל איזה ירידה משו לפנים ואז נפתחו לי הרגליים והרגשתי שהששולת שלי הולכת..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by myth@Sep 24 2005, 09:20 AM
יש לחבר שלי בוידאו פעם שעשינו ג'קאסס קיצר אחי נסעתי עם 2קורקנטים ביחד, אחד על כל רגל איזה ירידה משו לפנים ואז נפתחו לי הרגליים והרגשתי שהששולת שלי הולכת..
אצלי זה היה באמצע הלילה לא ראיתי כלום פארק מלפני מאה שנה בלי מנורות אחי בלי כלום כל החברים שלי לא הבינו למה עליתי לשמה פתאום דפקתי את המגלשה עם הקורקינט כולם נשפכו שמה אני חצי מת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by myth@Sep 24 2005, 09:20 AM
גם אצלנו בבית ספר..
יש מלא מדרגות כאלה בחוץ
הוצאנו שולחן מהכיתה הפכנו אותו וישבו כמה בפנים וזה מלא מדרגות וזה היה מהיר אחושילינג....
ולמטה היו ברזלים כאלה שיצאו מהקיר(עבודה של ערבים)
צ'יקו(zico) כמעט פתח את הראש זה שיפשף לו את השיער..
אבל זה מצחיק...![]()
חחח איזה בשלות!
חחח איזה בושות!!!
![]()
kewlz :x
חחחחחחחח חזקOriginally posted by myth@Sep 24 2005, 11:20 AM
לא נעים בכלל