כפי שהאפשר להבין מהכתורת אני מתיחס לביתר ולשאר הליגה בשני קטגריות שונות ולא בגלל שאני אוהד ביתר אני פשוט חושב שביתר גדולה על הליגה כמו שנה שעברה ולפני שנתים הדבר היחידי שיכול להביא מפולת על ביתר זה עזיבה של ארקדי גאידמק וזה לא נראה באופק עד אז אני לא חושב שמישהו יכול לדגדג את ביתר והיא תיקח אליפיות ברצף בקשר לליגת האלופות ביתר קיבלה הגרלה ממוצעת אבל אני עדין לא מאמין שהם יעברו את הפולנים ראיתי את המשחק שלהם נגד ליברפול הם משחקים ממש טוב וביתר שאני מכיר את המשחק שלה אני מקווה שהשתנה משהו מהיכולת שלהם בשנה שעברה כי ביכולות הנוכחית הם לא עוברים (אני מקווה לאכול את הכובע ושהם כן יעברו)
בקשר לשאר הליגה
נתחיל עם האלופה של של השנים האחרונות לפני הרצף של ביתר מכבי חיפה:
הם עשו כמה רכישות יפות השנה ועם המאמן החדש נראה שיש להם חיבור טוב והגיע לשם סוף סוף טיפה שקט אני מאמין שהם היחדים שכן יכולים
לעשות משהו לביתר אם בכלל
מכבי תל אביב:
אני כבר לא מצפה מהם לכלום מכבי היא לא קבוצה שבנויה טוב כל שנה הם מחליפים מאמן שחקנים חדשים ולא בונים בסיס אולי השנה זו התחלה של משהו חדש עם הבוס החדש אלכס שנידר אבל אני לא חושב שהם יתחילו טוב את השנה החיבור אמור לבוא עונה הבאה שם הם יכלו לאיים בצמרת
הפועל תל אביב:
דבר אחד טוב הם עשו הם בנו קבוצה סביב הבסיס של השנה שעברה הביאו כמה שחקנים טובים כמו יבואה שהוא חלוץ טוב לליגה שלנו והדבר החשוב ביותר בישבלהם זה שהם השאירו את המאמן אלי גוטמן השואף להשיגיות אני מאמין שהם יתחברו טוב במשחקים הראושנים העונה הם ירצו בצמרת 2-3 ומי יודע אולי יפתיעו ויגיעו למחזור השמיני נגד ביתר כשוים אליהם אבל עדין אני לא מאמין שהם יהווו איום על ביתר
הקבוצה שתסיים אחרונה השנה אני חושב שזו תהיה הכוח רמת גן אני לא רואה בינתים רכישות יותר מידי נצצות שלהם הם נישארו עם הסקואט מאמן שלהם משנה שעברה נראה לי
אבל זה לא יספיק להם לליגת העל שלנו ונראה לי שהם עשו עליה לא בזמן טוב עדיף להם היה לעלות השנה מליגה הלאומית כאשר מגידלים את הליגה
לסיום כך אני חושב שתראה הטבלה השנה:
1ביתר ירושלים
2 מכבי חיפה
3 הפועל תל אביב
4 בני סכנין
5 מכבי תל אביב \ אשדוד\קרית שמונה
6 מכבי תל אביב \ אשדוד\קרית שמונה
7 מכבי תל אביב \ אשדוד\קרית שמונה
8 בני יהודה
9 מכבי פ"ת \הפועל פ"ת
10 מכבי פ"ת \הפועל פ"ת
11 הפועל כפר סבא