יש לי בעיה כשאני ניכנס למשחק זה מראה לי כזה מסך שחור ואז רשום בהודעה כזואתי שזזה על המסך ואומרת
Not Optimum Mode
Recommende Mode : 1280X1024 60Hz
בבקשה תעזרו לי תודה מראש! D:
יש לי בעיה כשאני ניכנס למשחק זה מראה לי כזה מסך שחור ואז רשום בהודעה כזואתי שזזה על המסך ואומרת
Not Optimum Mode
Recommende Mode : 1280X1024 60Hz
בבקשה תעזרו לי תודה מראש! D:
שים את התיקייה לא בשולחן עבודה לא ב-D אלה רק ב-C אם זה לא עוזר אז תכתוב פה עוד הודעה
זה נראה כמו בעיה ברוולוציה או נתונים של המחשב
פתרו לך את הבעיה או שאתה צריך עוד עזרה?
אני ינסה לשים את זה שם אבל לא ניראה לי שזה יעזור יש לך אולי עוד פיתרונות אם זה לא עוזר? :T
זה לא עזר עדיין רשום את אותו הדבר :T
תשנה רזולוציה למחשב לרזולוציה שהם רוצים וזהו... יפתור לך את הבעיה... כנראה יש לך רזולוציה גבוהה מדי או נמוך מדי
תחזיר למצב הזה או נמוך מזה..1280X1024 60Hz
תנסה לחלץ מהתחחלה
דקה אבל איך אני משנה רזולוציה? כי ניראה לי שזה הפיתרון =]
תראה מה תעשה אחי עשה מאפיינים ואז הגדרות ואתה תראה למטה רזולוציה מדד כזה תשנה אותו ל 1024*768 ככה אני משתמש לדעתי הכי נוח תנסה כמה שיותר קרוב למה שהם ביקשו וככה זה יסתדר
זה מה שיש לי בדרך כלל וזה לא עובד! :T
אתה בטוח? תפרט לי יותר... תנסה לעבור לרזולוציה של מה שהמשחק מבקש...
אם לא אולי יש לך מסך שלא תומך בזה יענו ברזולוציה
אני העברתי את זה לכמה שזה מבקש וזה לא עובד אני כאילו לוחץ בשולחן עבודה עם העכבר קליק ימני מאפיינים הגדרות ואת הרזולוציה שזה מבקש וזה לא עוזר עדיין יכול להיות שאני צריך לשנות את זה במקום אחר?
זאת גם אפשרות,אבל אני לא בטוח.
ראסמי לא יודע אבל אני ינסה לעזור לך הכי הרבה שאני יכול דבר ראשון הורדתה את האמפייר מפה?
כן הורדתי את זה ליפני כמה ימים :T
סבבה אבל מהקישורים שפה? עכשיו תחלץ את זה C:\Program Files...
תעשה חלץ לפה ותבדוק אם זה עובד אם לא תגיד איך הבעיה הולכת או שזאת אותה הבעיה חשוב ששתקין לאותו מקום