יש לי הצעה אולי אנחנו קלאן ROX נעשה קרב נגד קלאן HORSE משהו כזה נעשה את זה בוואר ורק קלאן ROX ו HORSE כי הם לדעתי הקלאנים הכי גדולים בשרת
![]()
יש לי הצעה אולי אנחנו קלאן ROX נעשה קרב נגד קלאן HORSE משהו כזה נעשה את זה בוואר ורק קלאן ROX ו HORSE כי הם לדעתי הקלאנים הכי גדולים בשרת
![]()
אחי בכיף נעשה מולם צריך לתאם יום שהרוב יכולים ושעה
אני מציע לעוד שבוע וחצי ככה
כי השבוע יש תלילה פעיולת
..
ואני ורעי עוד עובדים על כמה דברים במוד.. ככה שאני עסוק..
כשה אני יחזור לשרת נעשה קרב קלאנים
ושנעשה נכמה לא רק סואן גם M4 וכו
כן שווה ובאמת אולי לא רק סוואן אפשר AK47 , UZI ,TEC9, אם כן נעשה ברק תביא לי סאוון עוזי ו AK47
אמ שמע הקרב אני לא יכול M4 הקלאן שלי הוא סוס רק בסאוון מה זה M4 זה סתם שטויות וגם עוזי אמ ברקק רוצה קרב קלאנים אני הכי ססו בסאוון עוזי וM4 אני בכלל לא משטמש אים זה אחי![]()
חח
ויקטור נעשה סואן
ברור
אבל אני אומר גם M4 סניפר
וכו
נמאס רק סואן..
אין אני לא יכול לשחק במשהוא אחר אחי אים אתה רוצה משטמש במשהוא אחר אני משטמש רק בה סאוון אחיי
קרב קלאנים זה לא מה שאתה חושב כולם אל כולם זה אחד אל אחד כולם עומדים מצד עושה קרב אחד אל אחד אחר כך המנצח הולך חצד והוא נצח עכשיו המפסיד אין לו יותר לשחק אז עכשיו התור השני מבין
OK
ויקטור אני אומר שנעשה סואן אחד על אחד..
סואן בביג וואר יעיני אנחנו 9 נגד כול הקלאן שלך 14..
קרבת של סואן טק9 וM4 זה יהיה הנשקים המתורים..
בביג וואר
באחד על אחד יהיה מותר טק9 וסואן..
בביג וואר נגדי אני מתווןכ לעשות 4 עם סואן 1 סניפר 2 M4 ו2טק לחלק תאנשים.. שלי לקבוצת של סואן M4 טק9 וסניפר..
דיי כבר רק אם סאוון זה משעמם בוא בקרב קלאנים אם נשקים כבדים כמו פעם רק בתחילת המשחק איך שבנו מולטיפלייר כולם אם נשקים כבדים זה הכי כיף...
נעשה גם את זה מתשיהוא..
כבדים..
ופעם אחת נעשה ממש כבדים MNIGUNוכו..
כן אני טוב אני טוב אם מינגאן חח סתם כולם טובים איתו![]()
גם עם מיני צריך לדעת חח..
שמעו אין אני לא עושה אים נשקים גדולים רק סאוון !!! ואני לא מביא 14 איש למה אים אני מביא זה אל בטח ננצח אז אני רוצה להיות פר
אז ככה אני יפתח אשכול לא עכשיו כשה אני יחזור לשחק בשרת כול מי שמגיב אל האשכול שלי הוא משתתף אפילו שיצה 4 אל 4 רק מי שנרשם באשכול שאני יפתח אז זה המשתתחים למה אני לא יכול להגיד כבר 10 איש משטטשים לא למה אים לא יבואו נדפקתי אז אאני עשה אים הרשמה מי שנרשם והוא אל בא עף מי הקלאן למה הואו חייב לעזור מבין אחי אז והקרב רק אים סאוון
אתה לא מוכן לעשות עוד נשק רק סואן אתה לא מוכן נגדי קרב סואן + טק 9
וקרב M4+סניפר זה יהיה כיף!