אני מיתכון ליקנות סרבר...והייתי רוצה לשים ESE אמרו לי שצריך 20 אנשים לפחות את אני יקנה 20 יש אפשרות שיכניסו לי או שאיך זה עובד... בקיצור שהיה בשרת ESE
אני מיתכון ליקנות סרבר...והייתי רוצה לשים ESE אמרו לי שצריך 20 אנשים לפחות את אני יקנה 20 יש אפשרות שיכניסו לי או שאיך זה עובד... בקיצור שהיה בשרת ESE
www.eserv.co.il
קודם תקנה אחרי זה תשים ESE אם תוכל.
נערך בפעם האחרונה על ידי GarGaMeL- : 21/10/08 ב 07:34
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
חחחחחחחחחחחחחחחח
גם אליעד צריך לחיות ממשהו לא :]
אליעד צריך תקנה שרת זה דבר ראשון ואז אתה תוכל לערער על ה-ESE :]
אחי לא אמרת שאתה פורש?!?@!#$!@%#@!
נותנים לאליעד פרנסה
<TABLE class=tborder id=post794754 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=thead> #1![]()
![]()
<INPUT id=plist_794754 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px 0px 0px 5px; VERTICAL-ALIGN: middle; PADDING-TOP: 0px" type=checkbox value=0 name=plist[794754] inlineModID="inlineMod">
17-10-08, 15:32
</TD></TR><TR><TD class=alt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px"><TABLE cellSpacing=6 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>elEcTrO^STiL3<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_794754", true); </SCRIPT>
סטלן מתפתח
</TD><TD width="100%"> </TD><TD vAlign=top noWrap>תאריך הצטרפות: Sep 2008
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD class=alt1 id=td_post_794754>אני פורש מטקטיקל (לא מהקיהילה)
<HR style="COLOR: #000000; BACKGROUND-COLOR: #000000" SIZE=1>החלתתי ליפרוש לכמה חודשים או לשנים מטקטיקל אבל אני ישאר בקהילה!
ביי My Freind!
</TD></TR></TBODY></TABLE>
ואאלה אחי ?
בתחלס לא אני רציתי את הסרבר אמרו לי אנחנו קונים סרבר אז אמרתי סבבה אני יצתרף אני לא משחק הרבה
כמה אתה חופר?
תקנה כבר שרת אליעד צריך כסף!
ואין כמעט כמעט שרתים באוויר תקנה תקנה
קנייתי את השרת יש נושא על הסרבר!! 24 שחקנים!!