כל שאלה הערה תוכלו לשאול פה![]()
כל שאלה הערה תוכלו לשאול פה![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי `Shox : 10/10/08 ב 14:21
הכנתי רשימה פה של שאלות נפוצות ותשובות אז הנה:
שאלות ותשובות
שאלה: נרשמתי למשחק אבל אני לא מצליח/ה להתחבר, למה?
תשובה: סביר להניח שלא אישרת את החשבון שלך דרך האימייל. כל המשתמשים חייבים לאשר את החשבון שלהם דרך האתר הרשמי של המשחק עם קוד האישור ששולחים לכם לאימייל ישר לאחר ההרשמה. זה יפעיל את החשבון שלך.
שאלה: למה לוקח כל כך הרבה זמן לעלות רמות?
תשובה: יש משחקים שמאפשרים לך לעלות 30 רמות ביום אחד, אבל רמה 30 במשחקים אחרים לא שקול לרמה 30 במייפל סטורי. מפתחי המשחק יכול לעשות רמה מקסימלית של 10,000 ואז היה אפשר לעלות המון רמות ביום. אבל זכור שלעלות רמות זה לא הכול במשחק!
שאלה: למה המדינה שלי חסומה על ידי המשחק?
תשובה: למשחק יש גרסאות רבות וחלק מהגרסאות מיועדות למדינות מסויימות, לכן לאותן מדינות שיש גרסא משלהם של המשחק בשפה שלהם - הם חסומים מלשחק בגרסא הבין לאומית (הגלובאל).
שאלה: האם המשחק בחינם? הוא ישאר בחינם לתמיד?
תשובה: כן, המשחק עכשיו בחינם ועל פי המתוכנן כרגע ישאר בחינם לתמיד. מכוון שההכנסות של המשחק באות ממכירת חפצים בכסף דרך חנות מיוחדת שדרכה קונים חפצים וירטואלים במשחק עם כסף אמיתי.
שאלה: איך אני מאשר (verify) את החשבון שלי?
תשובה: קוד לאישור החשבון ישלח אליך באימייל לאחר ההרשמה. לאחר מכן תתחבר למשתמש שלך באתר המשחק ותלחץ על הלינק "ACCOUNT INFO" ואז תלחץ "VERIFY ACCOUNT" - שם תכניס את הקוד לאישור החשבון שנשלח לך באימייל. אם אינך זוכר את האימייל שלך, תוכל ליצור לעצמך חשבון חדש ולנסות שנית.
שאלה: לא קיבלתי אימייל עם קוד האישור, למה?
תשובה: ישנן כמה סיבות לזה, הראשונה היא שאולי מערכת האימייל שלך שמה את ההודעת מייל (מהמשחק) בתיבת הספאם/דואר זבל (Spam). האפשרות השניה היא שלא הכנסת אימייל נכון. האפשרות השלישית היא שחשבון האימייל שלך מלא.
במקרים כאלו תוכל לנסות ולהירשם מחדש ותכתבו אותו שם מישתמש שכתבתם אם כותב תפוס אז אתם רשומים חכו לכו לVERIFY ACCOUNT ותלחצו למטה "לשלוח שוב" ואז חכו עד שזה ישלח את הקוד שוב ותירשמו ויהיה לכם מישתמש.
שאלה: מה זה PayPal?
תשובה: PayPal הוא חשבון בנק וירטואלי שעובד באינטרנט (לא מטעם המשחק), אם יש לכם חשבון PayPal דרכו תוכלו לקנות חפצים במשחק מייפל סטורי עם כסף אמיתי. במידה ואינכם רוצים לקנות חפצים ורטואלים עם כסף אמיתי, אין לכם צורך בחשבון PayPal.
שאלה: איך אפשר לדעת מי הוא GM אמיתי?
תשובה: GM זה Game Master מנהל המשחק, מעל הדמות של GM מופיע סמל מיוחד של שחקנים רגילים אין.
*הערה*:חשוב להזכיר שאף GM לא יבקש ממכם פרטים כמו סיסמא ושם משתמש.
מקווה שעזרתי!
שאלה:אני קניתי shinobi bracer אז אני לא אומר לכם בכמה קניתי אותו כי אני רוצה שתגידו באמת!? טוב קיצר הוא 5 luk ו39 att כמה זה שווה????
הוא משופר ? כמה סלוטים ? תן תמונה..
שאלהה.. איך המשחק הוא כיפי? ועולים מהר רמות ומה אני עושה? כי פעם שיחקתי וניתקעתי ולא ידעתי מה לעשות אז פרשתיי קיצור מי שיכול להבסיר לי איך לשחק מה לעשות וכל זה שיבוא לאיסי שלי 410530058 תודה רבה מראש !
אור תשמע אין מדריכים על מייפל עצמו יש מדריכים ספציפים למשימות מקומות אימון וכו'
אם אתה רוצה לשחק אני פותח שחקן חדש אני יכול לעזור לך
אם אתה צריך עזרה
235387825
Kama Ole ...
Red Palcon o Balcon
le lvl 80
1 STR
3 DEX?
לא שווה הרבה אחי כמעט 200k בלחץ
Shomea?
asiti ta mesima shel Ha NeXon Cash...(mom and dad..
az hem natnu li sak shel kesef kaze ma ani ose ito?
אוקיי אחרי שאתה מקבל את השק אתה הולך להנסיס למישהו שנראה כמו עובד בחנות קוראים לו Target משו
הוא בצד הימיני של הנסיס.
אחרי זה תלחץ עליו הוא ייתן לך משימה להשיג את השק אבל בגלל שיש לך אותו כבר ישר יופיע שסיימתה תמשימה אז תלחץ שוב ותקבל תכרטיס עם 100/250/500 Nx.
ולמה דאבל?!
הדאבל שלך המחק פעם הבאה צהובה.
sliha duble toda shlomi
שמעו דקה אני ניכנס לאתר איפה שנירשמים ואז אני לוחץ על sign up ועושה את התאריך יומלדת ליד אנערף עובר לשלב השני בשלב השני יש login id
paswword email עכשיו רשמתי באיידי dolevsusolam בסיסמא נגיד 12345678 ואימייל [email protected] ואז אחרי זה שאני עושה next
לוחץ לעבור לשלב השלישי זה עושה לי ככה
We do not currently support the domain you have entered. Please enter a different domain
או ככה
The login ID you've selected is already being used. Please enter a different Nexon Passport ID
או
You may use this Nexon Passport ID.
וזה לא נותן לי להירשם לא יודע מה לעשות אי סי קיו שלי 285671035
נערך בפעם האחרונה על ידי CaniBal : 28/11/08 ב 23:13
אוקיי
א. אתה לא יכול לפתוח משתמש בוואלה,תפתח בהוטמייל או Gmail ואחרי זה תוכל לשנות לוואלה
ב.The login ID you've selected is already being used. Please enter a different Nexon Passport ID
זה אומר שהאיידי שרשמתה כבר תפוס,נסה איידי אחר.
ג.You may use this Nexon Passport ID.
פה רשום שאתה יכול להשתמש באייידי הזה.
אם אתה צריך עוד עזרה אז או בפרטי או ב235387825
#אני מציע לך שגם תרשום את כל הפרטים(איידי,סיסמא,אימייל וכו') על דף.
טוב תודה סוס אתה ויש לי עוד משהו תגיד maplestory 5 זה טוב אם PATCH 62 .// וגם איך אני עושה לי איש קוסם או גנב וזה
נערך בפעם האחרונה על ידי CaniBal : 29/11/08 ב 12:26
לא הבנתי מזה מייפל סטורי 5 אבל אם אתה צריך הורדה אז הנה:
טוב אחרי שנרשמתה אתה צריך לאשר באמייל שלך את הרשמה.
אחרי זה אתה תכניס איידי וסיסמא אם אני לא טועה ישאלו אותך Gender(יעאנו איזה מין אתה)
תעשה Male
אחרי זה תצרך לעשות פין
תקליד את הפין שאתה רוצה
אחרי זה עוד פעם וסיימתה יש לך משתמש.
אתה נכנס לאחד העולמות שיהיה לך רשום למעלה(אני מציע לך שתפתח בScania) ותלחץ על אחד מהם.
עכשיו בשביל לפתוח שחקן אתה עושה Creat Charter ואז יופיעו לך קוביות.
אם אתה רוצה גנב אתה צריך שיהיה לך 4/5 בStr ו4/5 בInt
אם קוסם אתה צריך שיהיה לך 4/5 בStr ו4/5 בDex
אם לוחם אתה צריך שיהיה לך 4/5 בLuk ו4/5 בInt
אם קשת אתה צריך 4/5 בInt ו4/5 בLuk
אם פיראט אתה צריך 4/5 בInt ו4/5 בLuk
*עדיף שיהיה לך כמה שיותר נמוך כלומר 4 ו4 בקוביות אבל אם יצא 4-5 לא נורא זה גם טוב*
ובצד ליד הקוביות תשים לב יש לך Hair Skin (ועוד כמה אני פשוט לא זוכר) וחצים ליד פשוט תשחק עם זה עד שיצא לך שחקן שאתה רוצה.
ובסוף למעלה יש לך מקום לכתוב טקסט כלשהו,שמה תכתוב את הניק שלך במשחק.
אחרי שתרשום ניק לדוגמה:Canibal123 תלחץ על Check ותבדוק אם השם פנוי
אם יופיע לך פיטריה ועליה איקס השם תפוס ואם פטריה שמחה השם פנוי
ואז למטה תראה יהיה רשום לך Cancel וCreat ניראלי.
אחרי זה תלחץ creat וזהו הכנתה לך שחקן=]
מפה יש מדריכים בלינקייה שיוכלו לעזור לך=]
מקווה שעזרתי ואני הכנתי את כל זה חחח שלא תחשוב שהעתקתי או משו....
יואו זה ניראלי ההודעה הכי ארוכה שאי פעם עשיתי חחחח
ועם אתה צריך עזרה אל תפחד לשאול![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי ToMeRz : 29/11/08 ב 13:32
שמע פעם ראשונה שלי במשחק אז אתה יכול להגיד לי נגיד איך אני עושה משימה ומקבל על זה כסף ומה הכוונה עבודה בזה כאילו אני מקבל בזה כסף וגם אני רוצה לקנות חרב אז אין הרבה סוגים יש 4 ככה
לא הבנתי אתה שואל איך עושיטם משימות?
אם כן אתה לוחץ עליו ואחרי זה זה הוא נותן לך משימה נגיד להרוג 20 חלזונות
אתה הורג יופיע לך הודעה אדומה בצד ימין
אחרי זה לך לאיש שנכנסתה איתו למשימה והוא יתן לך exp ופרס כולשהו
בעיה לא נותן להיכנס למשתמש תראו אני ניכנס למשחק אני רושם את הסיסמא ואת הדבר הזה שאחרי הסיסמא ואז אני ניכנס לשרת ואז לוחץ על השחקן כדי להיכנס לשחק וזה רושם לי את זה
מה שרשום איפה שאתם לא רואים זה כך
you may not log onto the beginners version
with a previously created character
that is not on maple island זה מה שרשום בתיבה הזאת באנגלית איפה שאתם לא רואים
נערך בפעם האחרונה על ידי CaniBal : 06/12/08 ב 21:00
זה אומר שהדמות שלך הרוסה ולא יכולה להיות משו טוב..
פתח דמות חדשה
הסטאטים הרוסים
קרא מדריכים בלינקיה לג'וב שאתה רוצה
בהצלחה דולבוש![]()