אוקי
קודם כל אני שמח שנכנסתם לכאן... אם יש לכם את הבעיה הזו ב GTA IV החדש למחשב אז כאן הפתרון D:
חשוב לציין!!-מדריך זה פועל לבעלי XP בלבד,בהמשך יהיה גם הוראות לוויסטה(כל הסוגים של וויסטה).
הנני(כותב המדריך) מצהיר כי אני לא לוקח שום אחריות על נזק כלזהו שיגרם למחשב למרות שיש 0% סיכון ואני ניסיתי זאת על המחשב האישי שלי.
ראשית,לפני הורדה\קניה של המשחק כנסו לפה(גם לבעלי XP וגם לבעלי וויסטה מכל הסוגים.) :
System Requirements Lab
תחפשו :Grand Theif Auto:IV
לאחר מיכן כשתמצאו,הקליקו על המקש Can Yoy Run It? ותראו אם המחשב שלכם מריץ בכלל את המשחק
חשוב!-אם באיזשהו שלב הוא רוצה להתקין פקד ACTIVIX,תתרינו אין מה לחשוש D:
אוקי
שנית: (גם לבעלי XP וגם לבעלי וויסטה לכל הסוגים) :
כנסו למחשב שליהקליקו על האייקון של הדיסק(לבעליי DIAMOND TOOLS ותוכנות ששמות עוד כונן וירטואלי\למי שקנה והכניס את הדיסק פנימה)הראשון ואז:
לחצן ימני-> פתח.
ושם יהיה לכם 2 תיקיות... ועוד כמה דברים לא חשובים.
לכו לתיקיה RGSC משם לקובץ setup.exe ועליו תעשו קליק ימני-> מאפיינים.
כנסו ללשונית תאימות,שימו V ב ''הפעל תוכנית זו במצב תאימות עבור'' ושם תבחרו באפשרות: Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
תעשו אישור וסגרו.
כעת,נסו להפעיל מחדש את המשחק
אוקי
במידה ולא עובד לכם,עשו זאת(רק לבעלי XP,לוויסטה בהמשך!)
הורידו את הSP 3 כאן: (בעברית)
http://www.microsoft.com/downloads/d...8-1e1555d4f3d4
תתקינו,תעשו ריסט למחשב בסוף ההתקנה וזהו,כאן המשחק יהיה חייב לעבוד לכם
הערה: חשוב לציין כי לא יכול להיגרם שום נזק למחשב עקב ההתקנה,אפילו אם יש הפסקת חשמל אחרי ההתקנה לא יקרה כלום
הערה 2: חשוב לציין כי לאחר התקנה זו המחשב יהיה בעברית
פתרון שני(לבעלי וויסטה בלבד! וויסטה של כל הסוגים) :
במידה ולא עובד לכם אחרי השלב הראשון עשו זאת(בעלי WONDOWS VISTA בלבד! פועל לכל הסוגים השונים של ויסטה)
הורידו את ה SP1 כאן: (באנגלית)
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
תתקינו,תעשו ריסט למחשב בסוף ההתקנה וזהו,כאן המשחק יהיה חייב לעבוד לכם
הערה: חשוב לציין כי לא יכול להיגרם שום נזק למחשב עקב ההתקנה,אפילו אם יש הפסקת חשמל אחרי ההתקנה לא יקרה כלום
הערה 2: חשוב לציין כי לאחר התקנה זו המחשב יהיה באנגלית.
תהנו!
המדריך הנ''ל נכתב לפורום GTA בקהילת סטלה זון ונכתב ע''י '' ~~השחקן השקסי~~ '', אין להעתיק את המדריך ללא רשות מפורטת מהכותב ®