אני לא יודע מה לעשות התקנתי את המשחק אלף פעם עשיתי שלושים רסטרטים ויש לי פינג ימאוד נמוך וטוב במחשב שלי יחסית בסדר וחוץ מהבאגים מה לעשות אני ניכנס למשחק הכל סבבה זה אפילו ניכנס לי מהר עכשיו אני רושם שם משתמש וסיסמא לוחץ LOGIN מחכה מחכה מחכה 2דקות (כשזה אמור לקחת שניה בדיוק) ואני מקבל הודעה לאשר ססבה אישרתי מחכה מחכה מחכה גם הרבה זמן והינה רואים את השרת
Karma(25x) |good|1400 ms
עכשיו בדרך כלל זה עומד על 270 שזה סביר אבל טוב בפינ ג לא קשור גם אם היה לי 20 זה היה לאגים טוב אני ניכנס זה לוקח הרבה מאוד זמן כל הסיפור של הLOADING וזה ואז אני עושמה מה שאני תמיד עושה או בודק אם זה לאגי מסמן לו לאן ללכת אחרי דקה אם לא יותר הוא רק מתחיל ואז אני מקבל לאג לפנים שעוצר הכל ל5דקות ככה זה לוקח פול זמן לעשות לסמן בן אדם היום שיחקתי טוב ויפה היה קצת לאגים לא פינג פשוט לאגים זה היה בסדר עד שניתקע המחשב כמו תמיד עשיתי ריסטק היה לי באג שביבשל להפעיל דף אינטרנט או טים ספיק צריך לחכות 10דקות (רציני) אז עשיתי שוב רסטרט לא ניכנסתי לשום תוכנה יש לי 175 בסטטוס שזה נמוך רק לים ספיק ואז כל זה קרה אחרי כל זה התעצבנתי והתקנתי מחדש כאיל תיקנתי שמתי רק את הסיסטם של ISO שזה הורדתי ככה שאין מצב שבעלום שמשהו פגום ואותו דבר אפילו אם יותר לאגים נישבר לי הזין להכינס למירק ולבקש עזרה בכל דרך שקיימת . אם אני לא ימצא דרך בקרוב אז או שאני יעבור פשוט שרת הרגע שבכל השרתים יסתדר בעית הGG או שאני יפרוש פשוט אין מצב שבעולם שאפשר לשחק ככה ובאמת שלא בא לי להכנס למשחק רק אחרי רסטרטים שלא עוזרים
אם מישהו יכול באיזה שהיא דרך לעזור שיגיד
(על תחשבו על דרך הפירמוט י זה לא יהי אני מניח בחצי שנה הקרובה אם כל הבלשיט שמבטיחים)
((((((((((((((((((0