כשעושים פעילויות זה מציק לשגר כל הזמן אלייך אז במקום זה תעשו פקודה:
[come [TIME] [chat] [1,0/
chat - זה מה שנרשום (דוגמא למטה)
TIME - יעשה זמן מסוים למעלה במסך, כמו CD (דוגמא למטה)
1,0 - 0= כאשר הם משתגרים אין להם פריז, 1= כאשר הם משתגרים הם עם פריז.
הדוגמא: פעילות מכוניות מתנגשות פרס 10 אלף להשתגר עם רכבים 0 come 60/ - זה הפקודה שהאדמין ירשום.
עכשיו כולם יראו:" פעילות מכוניות מתנגשות פרס 10 אלף לשתגר עם רכבים יש לכם 60 שניות וכדי להשתגר רשמו come/" (עשיתי בלי פריז כי כאשר הם ישתגרו כולם ישגורו לאותו מקום אז שהם יזוזו אחד מהשני ומקסימום אם יהיה בלאגן האדמין יעשה פריז ידני)
**אני ממליץ שזה יהיה בצאט אדום בולט וכשלוחצים זה ירשום ישר שני שורות רצופות כדי שיהיה בולט.
** עדיף שהצ'אט יהיה בסוף קודם יהיה צריך לרשום זמן ואת פריז/לא פריז ורק אז את הצ'אט.
רעיון נוסף עוד פקודה לאדמין
cget/ - הפקודה (הסבר למטה)
לפעמים אנחנו עושים פעילויות ומבקשים מראש לא להשתגר עם רכבים אבל עדיין "הגאונים" נונתים אידי עם רכבים, אז אני מציע
פקודה שתשגר אותם בלי רכב אפילו כשהם בתוך רכב.
**התרונות:
1.לא צריך לרשום את המשפט "לא להשתגר עם רכבים", זה חוסך בצ'אט אדמין כי יש הגבלה במלים.
2.חוסך זמן, כי לפעמים כשמישהו משתגר עם רכבים אז האדמין צריך להכנס לרכב להשתגר איתו למקום אחר ורק אז לחזור חזרה בעזרת sp/ או להשתגר למישהו שכבר נימצא בפעילות = בזבוז זמן, ומציק :S.
זהוו שני רעיונות מאד טובים ושימושיים אני אישית מאד יהנה אם יהיה את הפקודות האלה זה ייתן לי מוטיבציה לעשות המון פעילויות, כי לפעמים אחרי שאני עושה 2 פעילויות כבר כואבת היד עם כל הפקודות שצריך בשביל זה. :\
ולא לשכוח את הפקודה שHaRaH הציעה ! כי גם היא נחוצה מאד !
זהו![]()