תוכן עניינים:
1.OOC
2.IC
3.סיפור חיים.
4.דרגות.
5.הסבר מה אני יעשה.
============================================================================
OOC:
שם:אור
שם בשרת: Or_Makler
רמת ארפי:10
רמת אנגלית:8 אבל מבין מילים חשובות.
השקעה בשרת:לפני הסגירה השקעתי בו הרבה אבל עכשיו אני הולך להשקיע בטירוף!.
כמה זמן אני משחק ארפי:שנתיים. לא רק בשרת הזה.
===========================================================================
IC:
שמך המלא: Or_Makler
ניסיון עם נשק:יש לי הרבה ניסיון אני טוב עם נשק.
ניסיון עם משטרה:יש לי ניסיון אני הרבה פעמים עצרתי פושעים. ((לפני שסגרו תשרת))
האם אתה מוכן לסכן את חייך בעת הצורך:כן.
סיפור חיים:נולדתי בארץ אשר שמה ישראל. אבי היה איש גדול אשר היה אחד מהתפקידים החשובים במשטרה. אבי היה עוצר מאות חשודים
והיה עוזר להרבה מאוד אנשים. אמי הייתה פקידה אצלו יום אחד הם דיברו וככה ופו ושם והם הגיעו למצב שהם מאוהבים. הם החליטו להתחתן יחדיו. כעבור שנה מאז אני נולדתי. לאחר עוד שנה אחי נולד. לאחי קראו ניקולה ולי אור. ההורים שלנו טיפלו בנו יפה מאוד. אבל הבעיה הייתה שהם היו הרבה בעבודה.
אני הצלחתי להסתדר עם זה אבל לאחי לא היה חברים ולא היה לו מה לעשות. ככה חלפו שנה שנתיים שלוש. אחי לא יכל להמשיך ככה במהלך הלילה הוא גנב את הנשק של אבא. הוא הלך לשירותים ופוץץ לעצמו תמוח. אנחנו לא ידענו מה לעשות ששמענו יריה אבי בא להוציא את הנשק כדי להגן על עצמו וראה שהנשק שלו לא שם. הוא הבין שמישהו לקח אותו. פתאום אבי הלך לאמבטיה כי משם נשמעה הייריה. הוא ראה את אחי מדמם למוות. הוא בכה וגם אמי והתאבלנו עליו הרבה זמן. הבנתי שלא נוכל להמשיך ככה. הסברתי לאמא ואבא שעכשיו שנה וחצי לאחר המקרה אתם חייבים לעבור את זה. כי הם לא הפסיקו לבכות. אז יום אחד אבי ואמי הלכו לעבודה כרגיל וחנו את המכונית בעבודה. הם באו לסגור את האוטו. ובווווום פתאום נשמע פיצוץ אדיר. לאבי היה מטען חבלה באוטו.אמי ואבי נהרגו. אני כיום בן 19. החלטתי להמשיך את מה שאבי עשה. אני רוצה להיות השוטר היה טוב בדרגה הכי גבוהה. וזה מה שיקרה.
דרגות:
הדרגות הרגילות של המשטרה אני לא יפרט יותר מדי.
הסבר מה אני יעשה:
אם אני באמת יבחר אני מבטיח שלא יהיה יותר פשיעה חזקה אנחנו נטפל במאפיות היו הרבה אימונים הרבה דברים חדשים שלעולם לא ראיתם במשטרה תנו לי ניסיון ואני יראה לכם למה אני מסוגל.
בקיצור הבנתם תרעיון אני יעזור לכם את באמת תבחרו בי.
דרך אגב כול מי שירשם את תתנו לי נאי נותן לו מדריך עם הסברים וקודים של המשטרה.

הירשם כדי להגיב לנושא