טוב אז הנהה עוד מדריךך שליי =]
עבדתיי עליו ממש ממש קשה אז אני מקווה שתגיבו וזה יהיה בלינקיה D:
בקיצור זה מדריך על כל המקומות בשרת שלנו כי יש כמה אנשים חדשים שלא יודעים על כולם.
עם חסר איזה מקום או משהו תגידו אני יוסיף...
יאלללהה בואא נתחיל
LSPD Station
תחנת משטרה
זוהי תחנת המשטרה של LS נמצאת במיקום ליד בניין העירייה, אם שדדו אותכם\רצחו את חבר שלכם\גנבו את הרכב שלכם בצורת RP כן?או עברו על איזשהו חוק וראיתם, אתם יכולים להגיע לתחנת המשטרה לדווח על כך, השוטרים יטפלו בזה.וגם מדי פעם שהלידר של המשטרה מחליט מתי לפתוח את הבחינות לשוטרים, ניתן להיבחן לשוטר.
FBI Station
תחנת האף בי איי
כאן נעשים הפעולות נגד המאפיות, ושאני מתכוון מאפיות אני מתכוון לכל אנשי הפשע. המטרה של האף בי איי היא לתפוס את אנשי הפשע\עולם תחתון.
גם כאן ניתן להיבחן יש ליצור קשר עם לידר ה FBI אבל לא לשכוח שלדבר איתו IC ולא ב PM.
בניין העיריה
זהו בניין ראש העיר, אם אתם מעונינים לדבר איתו או כל דבר בסגנון שאתם צריכים מהעיריה שבמקרה הזה יש רק ראש עיר ואין אנשי עירייה, הגיעו לכאן.
Army-Base
מתחם הצבא
Army-Base כאן יש מבצעים נגד המאפיות גם וקצת עזרה למשטרה. גם לצבא יש בחינות וכשיגידו שהבחינות פתוחות, ואתם רוצים להיבחן לכו לאיפה שלידר הצבא אומר ב GOV.
Alhambra
אלמברה
אלמברה, מועדון\אולם ריקודים.
חח אין לי עוד מה להוסיף על זה.
Jeffrson Market
הסופר של גפרסון D:
הסופר של גפרסון, כאן ניתן לקנות מכוניות\אופנועים\אופניים בעלות של כסף כמובן.
DMV
משרד הרישוי
כאן ניתן לעשות רישיון לרכב\מסוק\נשק\השטה\לדוג. יש לחכות שיודעיו שה DMV פתוח לפני כן שאתה מגיע.
IdlleWood Gas Station
תחנת גז של הידלהוד
כאן ניתן למלות דלק לרכב ע"י הפקודה \fill.
מקום נחמד כדי להסתובב בו ;]
Clothes shop
חנות הבגדים
כאן ניתן לקנות בגדים [להחליף סקין לדמות] ע"י הפקודה \clothes.
Bank
בנק
כאן ניתן להפקיד כסף להוציאו ולעביר לחשבון בנק של מישהו אחר כסף.
כדי לדעת את פקודות הבנק רשמו \help ויהיה לכם קטגוריה BANK ושם את כל הפקודות של הבנק.
VineWood 24/7
ויין הוד 7\24
ויין הוד 7\24 כאן ניתן לקנות המון דברים כגון מס' טלפון חדש ספר טלפונים רדיו מסיכה וכל מיני דברים, על מנת לדעת מה ניתן לקנות רשמו \buy שאתם
נמצאים בתוך החנות.
Hospital
בית חולים
כאן בבית החולים אם נפצעת ואתה יכול עוד ללכת ולהגיע\לבקש טרמפ לבית חולים שאתה לא מרגיש טוב\פצוע הרופאים יוכלו לטפל בך.
Italian Resturant
מסעדה איטלקית
כאן במסעדה האיטלקית אפשר "לאכול", להזמין שתייה וכו' המקום נקנה ע"י קובי Jack_Moesilini אז עצה קטנה, לא כדי לכם להכנס לשםם אוכל זוועהה D;
Ten Green Bottles
10 בקבוקים ירוקים
גם פה זה מועדון ריקודים בחסותת גרובב סטריט למרות שלא עושים פה מסיבות וכאלה.. \:
Pig Pen
בית ז!נות
גם כמו מועדון חשפנות כזה...גם לפה אנשים לא הולכים ואין כאן מסיבות.
AirPort Motel
מלון שדה התעופה
כאן מתחילים כאשר אין לך בית אתה משכיר כאן חדר וכל פעם שאתה נכנס למשחק אתה תתחיל כאן
בנוסף פה אפשר להשכיר גם אופנועים ואופניים...
הנה נגמררר המדריךךך קרדיט אך ורקקק ליי Ryen_Montana =]