טוב, לאחרונה לא התחברתי כי הייתי ממש עמוס, עכשיו כל פעם אני מנסה לחזורר, ולא יודעע אני אין לי כוח לסאמפפ, הקיצר, יש פה כמה ששונאים אותי בבקשה אל תגיבו תודה, הקיצר אני פורש \= אני ייתחבר מדי פע [לא מאדמין]
טוב אללה הקדשות [סדר היכירויות כזה עשיתי]
מתן - וואאיי אחי, מהיום שבאתי לפה הכרתי לי ת'שרת, שנינו במודיעין אני רחוב מעליך, ניפגש שנה הבאה בבצפר [;
סולימאן - חחח ילד כאפות בבצפר, הכרתי לך ת'שרת מה אתה בורח לCS
הראל - וואיי הייתי אחלה גבר נתגעגעעע
גל - גלגלגלללל, אחח איזה ילדד אניי מת עליךך, למרות כל המריבות אתה עדיין אחלה [; שמוררשמורר על קשר
קיפיייי - פייי היית החבר הכי טוב שלי בשרת, חבל שפרשת \= נדברנדברר במסן [;
שקד - חח איך שנאתי אותך חח, סתם שמור על קשרר
סקודה - וואווואווי אחיי נדבר במסןן, ואי זוכר פעם היינו עושים סטאנטיםם? וואי אני יתגעגע אושר אחיי
סאנקינג - חח אני זוכר איך כולם קיללו אותך בWDM, היית אחלה נקניקיה [; שמור על קשר [יש לך מסן נכן?]
ברקקק - אחח אחח אחחח [אוווץ'' עכשיו באמת ישמן מה אתה יושב עליי] כמה טמטום בבן אדם אחד? D: חח שמור על קשרר אחי
רועי - יאללה ג'ואיש, ארממ, סתם סבבה היית חחחח
ממוטה - יש לך קקי של מדריכים אבל בסמן אתה טמבל מושלם חחח נדבר כבר במסןן
סתיווו - מת עליך אחיי [; שמור על קשורושרור
יקיר - חחח לוטרה ורודה, היה כיף איתך אחי [;
חמוסחמוסחמוס - חח אני זוכר איך בשבועיים הראשונים לי בשרת הייתי עושה ללך ככה: /call hamus הוא עונה ^תעשה פעילות, אני /h חחחח, שמור על קשר, מחר נעשה לך LHL..
קירילל צ'ריבוים - וואוואיאיי אחי אני שונא אותך חח, סתם היית סבבה נדבר במסן ישמנמן
זוהרריקו - אחח מת עליךך, שמור על קשרר
ברברבר - היית אחלה גבר [; נ.ב בר מה אתה טמבל? איך אתה רוצה להרוויח כסף עם אתה בבליינדים 100\200, אני הפסדתי את ה8 מיל על רביעיית אס בחדרים של 100K\200K חחח טמבל
בן - האמת חח אני זוכר אותך פעם אחת עשינו לילה לבן ומתן עשה אוטובוס הקסמים אז באת עם האנטר וירית במתן כל הזמן חחח, טוב אני נשאר בקהילה אזזז..
וואי אופיר שחכתי - היית אחלה גבר, זוכר אותך בPT לא רצית לעשות לי טסט לפנ שעליתי חח
שוקומאן שחכתי - לא צריך ת'סקינים שלך עוד [; נדבר במסן
עידןןןן שחכתי - וואיי איך שחכתי, אחלה גבר אחי שמור על קשר
MTV - יש ממכם מלא חדשים, אבל GODOFHELL THEBEST וכל מי שאני מכיר שמרו על קשר.
ניר שחכתי - אחלה גבר ניר שמור על קשר
משה שחכתי - וואי מצטער ששחכתי כיף להביא ל מיוטים, שמור על קשר
טוב זהו, אני נורא מצטערר מצטערר עם שחכתי מישו,
קשר
אייסי 477093879
מסן [email protected]
טוב אני ייתחבר מדי פעם לשרת אחים שלי [;
זהוו \=