מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אשכול: הודעה | די לכלא של 5 דקות, אני מזהיר אותכם לא תגידו לא אמרתי !

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים

הודעה | די לכלא של 5 דקות, אני מזהיר אותכם לא תגידו לא אמרתי !

תקשיבו, אני לא רוצה שתגיבו פה רק תקראו וזהו, לא בא לי שיהיה כאן ספאם .
    מהיום, אני ואני מאמין שעוד כמה אדמינים ילכו איתי, נאריך לכם תכלא על השוטיות שאתם עושים
    כי אני רואה שאתם לא לומדים שלעשות קראק אם ירו בך זה חובה, או שאם הרגו אותך אתה לא יכול לחזור ולנקום .
    אתם לא מבינים פשוט? מהיום אתם תקבלו כלא של חצי שעה שעה, לא מעניין אותי תתלוננו עלי או לא, אתם תלמדו
    לא לקלל OOC, אתם תלמדו לא להציף שחקנים בפרטי, ואתם תלמדו לא להציף לי את ה \askq ב - מה קורה אדמינים
    מה נשמע אדמינים?
    \askq נולך לשאלות ! לא לשיחות חולין .
    אני לא מצפה שתגיבו פה רק תקראו ותפנימו, ושוב אני אומר אל תגידו לא אזהרתי למה לי נמאס מריבים שהולך פה, הקללות, וכל זה בגלל שאתם "מדלגים"
    על כמה חוקי RP. אז אני מקווה שתקחו את זה לתשומת לבכם ותשחקו כמו שצריך בלי קללות בלי ריבים למה נהיה כאן מגעיל.

הסמל האישי של קופסא
    קופסא קופסא מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    קיריל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מתן אתה צודק וטפלו כבר בנושא של המשטרה
    אם סגן הציף
    הוא עושה עליי די אמ כל הזמן וגם RK
    אחרי שמישו נתן לו כלא אם סיבה RK
    הוא ניכנס אם משתמש אחר ומתחיל לקלל אותי וזה מעצבן לא שיקלל לא אכפת לי
    אבל הוא מציף אותי

הסמל האישי של !~!Dagon!~!
    !~!Dagon!~! !~!Dagon!~! מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    איתי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אי אפשר לעשות קראק אתה בא לעשות עד שאתה עושה כבר הורגים אותך /: זה בילתי ניסבל ותורידו את האברגילים כל הזמן DM +RP +ציטים+PG אי אפשר ככה תנו להם באן לשבוע שילמדו מה זה חיים אמיתיים

o F i R o F i R מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כל מי שבאברגיל יודעארפי אבל לא יודע בזמן האחרון באמת הם קצת נונ ארפי אני אדבר איתם אני לידר...

_IdaN_ _IdaN_ מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כה צריך לטפל בזה כה גם לי קרה משהו דומה לזה
    נערך בפעם האחרונה על ידי _IdaN_ : 30/07/09 ב 10:12 סיבה: שגיעה

Alon1 Alon1 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי BurnOut צפה בהודעה
    תקשיבו, אני לא רוצה שתגיבו פה רק תקראו וזהו, לא בא לי שיהיה כאן ספאם .
    מהיום, אני ואני מאמין שעוד כמה אדמינים ילכו איתי, נאריך לכם תכלא על השוטיות שאתם עושים
    כי אני רואה שאתם לא לומדים שלעשות קראק אם ירו בך זה חובה, או שאם הרגו אותך אתה לא יכול לחזור ולנקום .
    אתם לא מבינים פשוט? מהיום אתם תקבלו כלא של חצי שעה שעה, לא מעניין אותי תתלוננו עלי או לא, אתם תלמדו
    לא לקלל OOC, אתם תלמדו לא להציף שחקנים בפרטי, ואתם תלמדו לא להציף לי את ה \askq ב - מה קורה אדמינים
    מה נשמע אדמינים?
    \askq נולך לשאלות ! לא לשיחות חולין .
    אני לא מצפה שתגיבו פה רק תקראו ותפנימו, ושוב אני אומר אל תגידו לא אזהרתי למה לי נמאס מריבים שהולך פה, הקללות, וכל זה בגלל שאתם "מדלגים"
    על כמה חוקי RP. אז אני מקווה שתקחו את זה לתשומת לבכם ותשחקו כמו שצריך בלי קללות בלי ריבים למה נהיה כאן מגעיל.

צודק!!! צריך לדפוק להם שעה כלא!

שם פרטי
    איתי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי `oFiR^ צפה בהודעה
    כל מי שבאברגיל יודעארפי אבל לא יודע בזמן האחרון באמת הם קצת נונ ארפי אני אדבר איתם אני לידר...
    כןןן כל החיים שלי הם עושים DM +PG +ציטים + לא עושים קראק + כל הדברים והם עושים הרבה MG אי אפשר תנו להם באן נימאס מהם!!

וגם איזה RK הם עושים אני יוצא מיבית החלים אני רואהה מישהו מהם מתחיל לתת לי מכות הוצאתי דיגל יריתי בו הוא עשה קראק פיתאום אחרי 5 שניות הוא קם בלי שום פקודה מוציא דיגל מהתחת והורג אותי!!

אי אפשר איתם עם הבני זונות האלו ההומוהים שלא יודעים RP כוס סבתא שלהם הצולעת אמא שלהם הבת שרמוטה לאבא שלהם יש כוס מיתחת לזה זין מיתחת לזה ביצים בני בני בני זונות הומוהים

Gaston_Dlmao Gaston_Dlmao מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי !~!Dagon!~! צפה בהודעה
    כןןן כל החיים שלי הם עושים DM +PG +ציטים + לא עושים קראק + כל הדברים והם עושים הרבה MG אי אפשר תנו להם באן נימאס מהם!!

וגם איזה RK הם עושים אני יוצא מיבית החלים אני רואהה מישהו מהם מתחיל לתת לי מכות הוצאתי דיגל יריתי בו הוא עשה קראק פיתאום אחרי 5 שניות הוא קם בלי שום פקודה מוציא דיגל מהתחת והורג אותי!!

אי אפשר איתם עם הבני זונות האלו ההומוהים שלא יודעים RP כוס סבתא שלהם הצולעת אמא שלהם הבת שרמוטה לאבא שלהם יש כוס מיתחת לזה זין מיתחת לזה ביצים בני בני בני זונות הומוהים
    אתה יודע מה מוזר?
    כל מה שאמרתה עלינו אנחנו עושים על אמא שלך אחותך דודה שלך ודודודה שלך כל היום איזה צירוף מיקרים נכון קוקסילנל בהדחקה?

שם פרטי
    איתי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Gaston_Dlmao צפה בהודעה
    אתה יודע מה מוזר?
    כל מה שאמרתה עלינו אנחנו עושים על אמא שלך אחותך דודה שלך ודודודה שלך כל היום איזה צירוף מיקרים נכון קוקסילנל בהדחקה?
    ועןת כל מה שאמרתי + מה שאמרת אתם עושים על כל המישפחה שלכם גם הרחוקה.

נושאים דומים

1. תראו כמה אני אוהב אותכם!
    על ידי Spit-Fire בפורום מה שבראש
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 11/02/06, 22:43
  2. יש איזה משפט של סטלין אני חייב אותו!!!
    על ידי SwS בפורום מה שבראש
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14/08/05, 19:55
eXTReMe Tracker -->