http://www.h2ktv.com/#
היה FNATIC vs. REASON GAMING
13-6 לREASON.
עוד מעט FNATIC vs. Dignitas
אישית אני חושב שיהיה ממש מעניין
Soclon vs. Stevy
http://www.h2ktv.com/#
היה FNATIC vs. REASON GAMING
13-6 לREASON.
עוד מעט FNATIC vs. Dignitas
אישית אני חושב שיהיה ממש מעניין
Soclon vs. Stevy
לא אמרתי כבר שהכל זה חרטא אתם מסתכלים משחקים של קול אוף דיוטי כאילו זה משחק כדורגל או משהו שבאמת אפשר לאהוד אני לא סובל את החרטא הזה אתה כל כך אוהב את המשחק? תשחק
אתה אוהב כדורגל? תשחק מה העניין איזה גועל נפש זה לראות שידורים ישירים של משחקים בעע
כוס אמק נתקע בHALFTIME..
השרת אצלם בלאגים חחח...
איפה אתה רואה על מה לחצת כדי להכנס לקישור ולראות?
לא משנה מצאתי אבל כמה תקיעות ינעל העולם
לדעתי וילי צודק ואני בתור אחד שמשחק כדורגל שזה הדבר שאני הכי אוהב רואה גם משחקים בטלוזיה..
אבל לראות משחק כל אוף דוטי.. זה כמו שתשאל ילד מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול הוא יגיד לך שחקן קול אוף דוטי.
![]()
באמא שלי אם הייתי רושם "איזה כיף זה לראות אנשים אחרים משחקים קוד4" הייתה רושם "לך לך לשון יא ילד כאפות לך תעשה לבוגי כוס קולה הוא צמא.."
אתה אוטיסט באמא שלי אתה כמו AKMA כל תגובה יש לך אינטרס אישי (עד כמה שהוא לא יהיה מפגר) אז אני ממליץ לך תישן על הוריד המפוצץ שלך ככה שבוע תחזור לפה ותקרא את התגובות שלי ותתלוש לעצמך את האוזניים מRAGE יקוקסינעל
"מה הפאקינג קשר"
שאני יתן לעצמי כאפה, אתה בטוח? יש לי הרגשה שאתה צריך להוריד את הפוזה של העבריין הפולני לפני שאתה יכול בכלל לעשות עליי ציטוט
וכן אני בטוח שאתה רואה משחק של הקבוצות האלה ומסתכל על הטקטיקות ולא הולך להיות FANBOY של איזה STEVY או משהו ולצעוק בטימספיק וואי וואי איזה יופי רד לדריכה על הצוואר רד
אני אני לא מבין מה הקטע בלראות משחק כדורגל / כדורסל / ספורט בכלל.... אני מנסה להבין מה כל המהומה של 100 אלף אוהדים שמתים לראות שחקנים במגרש... אני מסתכל על זה קצת בטלוויזיה ואני פשוט משתעמםם,,, לא יודע אולי אני לא בחור ספורטיבי, אני משתעמם מוות לא סתם,,, שעממום חבל על הזמן- כמעט נרדם...
נראה לי שאני יירדם גם אם אצפה במשחק של קוד 4, אבל אני לא יודע, אף פעם לא ניסיתי... אם הם יעשו את זה ממש בצורה נחמדה אם אחד שמבין ומסביר לצופים מה הם עושים ואיזה טקטיקות וכל זה... והיו מראים מפה איפה כל השחקנים כדי לראות את כל ה"מגרש" (מפה) אז יש מצב שהייתי נהנה....
אבל אני לא יודע - לא ניסיתי![]()
שמע אחי ראיתי את התגובה הראשונה שלך אני לא יגיב לך אפילו..יעני אתה מעדיף ערוץ קוד4 בטלויזיה מאשר ערוץ הספורט מצבך קשה אחי
מסכים איתך בכל מילה אחי ..
אבל אתה סתם שוער ימעפן כל המשחק רק עומד
איזה אימון היה לי אחי אני מזיע מהחריץ אפילו
אוללללללייייי חשבת שאם 100 אלף אנשים משלמים הרבה כסף ועוד מיליוני אנשים צופים במשחקי כדורגל ונהנים מזה ואתה לא אוהב לראות תמשחקים אז הבעיה היא אאצלך ולא אצלם ?